oligoastenoteratozoospermie 15

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, hai sa ne vedem la o coffe;
ce ziceti?

Mergi la inceput

racheel, alinuk, ne-ati abandonat, gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

tano da-ti si tu cu parerea de carnil, ca-i topic de putulici. Ii dau sau nu pilule? O pilul are 250 mg, fiola are 1000 mg, deci tre' sa-i dau 4 fiole. Si oricum nu se absoarbe la fel. Deci ce-i dau omului????
Si lasa cafeaua, ca vi la inlneala in toata regula!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,fata draga...te intreb/ma intreb si eu...oare nu-i dai cam multe sotului tau???
poate gresesc da am senzatia ca ii dai pastile cu pumnul-la propriu.

Mergi la inceput

de ce sa-i dai carnil? la ce crezi ca-l ajuta?
nu as zice ca e necesar...
eu nu mai stiu ce am luat L-carnitina sau Q10 ...sau altceva de genul asta...
si, vorba samirei, sa nu fie prea indopat cu diverse, ca nu ajungi nicaieri

p.s. cu samira aveam motiv de intalneala la cafea , nu te amesteca

Mergi la inceput

Bine, nu ma amestec
Carnil scrie pe cutia de L-Carnitina, doar ca primul nume e mai scurt, d-asta il prefer pe asta

nu ia deloc multe, ia asa: L-Carnitina de 1 g, spermotrend 1/zi, vitamina e si aspirin cardio.

Pentru ca are diabet ia o pastila sifor 850 impartita in doua (dimineata si seara) - dar asta nu are legatura cu FIV-ul.

Si doua zile/saptamana primeste cate o pastila de orz verde si una de maca.

Uneori mai bea ceai diuretic sau pentru diabetici, sau de cretisoara de la mine. Dar asta, la fel, nu are legatura cu fiv-ul, ci cu diabetul lui.

Iar L-Carnitina o ia la doza injumatatita fata de ce i-a dat andrologul, ca el primise 2 g pe zi, dar are zahar, asa ca am hotarat sa ia doar 1 g/zi. Rezultatul a fost foarte bun la fiv-ul trecut in felul asta.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

salut fetele!

si alui meu i-a dar dr mihalca carnitina,o fiola pe zi,dar n-am gasit la fiole,si am luat la sticla.ia o lingura pe zi.si spermotrend 2/zi si vit E.3 luni.i-au iesit forme anormale 90%sa vedem ce-o fi dupa tratament.sper sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

velvet, de obicei, dupa tratament, spermograma se mai amelioreaza, dar nu exista o imbunatatirea spectaculoasa. Voi va pregatiti pentur FIV? Vreti sa faceti cu ICSI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

aristica,noi am spera la IA.acum,nu stiu ce sanse avem.ca nici nr nu e spectaculos.mobilitatea e buna.sa vedem rezultatul dupa tratament.si apoi decidem impreuna cu dr albu.as vrea cu ICSI.cred ca sunt sanse mai mari.

Mergi la inceput

da' ce e atata tacere aici?

Mergi la inceput