oligoastenoteratozoospermie 15
Raspunsuri - Pagina 5
racheel spune:
Eu o tin mai mult in fundulet.ca i-am luat scaun de masa si cand merg la bucatarie o iau cu mine si o pun in el.Il mai las eu pe spate sa nu stea chiar in fundulet.
Azi s-a trezit la 8, 30.Dar de obicei se trezeste la 7,30.
Asa am zis si eu la cat doarme ar fi trebuit sa aiba 10 Kg.Offf gena asta.asa afost si tac-su cand era ca ea.Nici el nu manca, nu vrea biberon si tot asa slab era.din cate mi-a povestit soacra-mea.
Ne trezim la 7,30-8,30 papam ne jucam si la 10 -10,30 doarme pana la ...12-12,30.Acum doarme nu s-a mai trezit si esta 12,26.Apoi papam si iesit afara.acum satm cate 2-3 ore, timp in care doarme.Daca nu doarme afara, doarme in casa cand intram si apoi s etrezeste, papa, se mai joaca putin si vine 20,30 cand cade rupta.
Acesta-i programul nostru...
tannoo25 spune:
da
pana duminica avem tratamentul, dar dr a zis ca de maine putem iesi putin afara...
si vaccinul speram sa-l facem marti ...
lylygry spune:
TABIFLORIN, iti multumesc ptr postarea ta, mi-a mai venit inima la loc. Tocmai am descoperit ca sotul meu are aceeasi problema..
PCOS, MTHFR 1298 HETEROZIGOTA, PAI 675 4G - HETEROZIGOTA, PAI 844G - HETEROZIGOTA. 5 INSEMINARI NEREUSITE, O SARCINA LA PRIMA INSEMINARE - AVORT SPONTAN. PREGATIRE PTR FIV SPERAM...
lylygry spune:
Buna ziua,
Azi am primit rezult spermogramei sotului si am ramas fara cuvinte cand am vazut rezultatul pe care l-a avut in urma trat dat de Uscatescu ( vit C 1000mg, L-arginina 1000mg, omega 3 1000mg, L-cartinina 440mg, selezin ace, magne B6, magneziu cu B6, B12, si acid folic). Inainte de trat era mult mai bine (spermograma din vara 2011) si acum au iesit varza
- concentratia: 22 mil/ml - inainte era 66mil/ml
- nr total de spermatozoizi 33 mil - inainte era 113,05 ml
- motilitatea 52,2% - inainte 74,4%
- tip - a+b= 45,4% - inainte era 70%
la morfologie formele normale sunt de 3% - inainte erau de 24%
formele anormale sunt 97% - inainte erau 76%
- numeroase defecte de cap - inainte erau de gat si coada
Rezultatul final este de Hipospermie si oligoastenoteratozoospermie severa - inainte era doar de teratozoospermie usoara.
intrebarea mea este daca a mai urmat cineva trat ptr sot dat de dr Uscatescu si cum a fost posibila aceasta evolutie.
Va rog din suflet spuneti-mi cei care au avut acest diagnostic, cum sau tratat. Noi ne pregatim ptr fiv cu Albu.
Astept cu nerabdare raspunsuri, ptr ca de 7 ani de chin asteptam o minune in viata noastra...
lylygry spune:
a si bineinteles si eu cu probleme...PCOS, MTHFR 1298 HETEROZIGOTA, PAI 675 4G - HETEROZIGOTA, PAI 844G - HETEROZIGOTA. 5 INSEMINARI NEREUSITE, O SARCINA LA PRIMA INSEMINARE - AVORT SPONTAN. PREGATIRE PTR FIV SPERAM...