Prietene la bine si la greu - 155

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Am citit postarile dar nu am inteles cum se voteaza...

_
Rares

ai o lista in dreapta paginii si bifezi acolo

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Am citit postarile dar nu am inteles cum se voteaza...

_
Rares

ai in dreapta un paragraf "votati postarea lunii ianuarie 2012" acolo votezi pe ionela :)))

carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

buna dimineata
Se poate vota povestea despre Alaptarea in tandem care va place: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/postarea-mami-alapteaza-ma-luna_31.html#comment-form

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Neata
Am votat

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata girlsCe mai vremeee brrrr. Si cica asta e abia inceputul. Mna,,asa e iarna Votat Ionela. Bravo,bravo,bravoEu sunt revoltata de un subiect de aici de pe DC la care nu m-am putut abtine sa nu postez(pag.6) Daca cititi de la inceput(nici nu e mult) vi se ridica parul in cap..(mie cel putin...mi s-a facut tepi ) : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166661&whichpage=1 (acum sper sa nu-mi sara pe acolo fetele in cap dar...nu am putut citi fara sa ripostez )Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:

buna dimineata
Se poate vota povestea despre Alaptarea in tandem care va place: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/postarea-mami-alapteaza-ma-luna_31.html#comment-form

votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Neata girls

Ce mai vremeee brrrr. Si cica asta e abia inceputul. Mna,,asa e iarna

Votat Ionela. Bravo,bravo,bravo

Eu sunt revoltata de un subiect de aici de pe DC la care nu m-am putut abtine sa nu postez(pag.6) Daca cititi de la inceput(nici nu e mult) vi se ridica parul in cap..(mie cel putin...mi s-a facut tepi ) : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166661&whichpage=1 (acum sper sa nu-mi sara pe acolo fetele in cap dar...nu am putut citi fara sa ripostez )

Revin

hahaha, ce enormitati acolo . Auzi tu, de 2 ori pe saptamana la MCDo, cate putin din toate nu are cum sa strice (cate putin din toate grozaviile de la fastfood) si toooot asa. Am citit foarte printre randuri ca nu am timp de tampenii de astea. Sa ma mai si enervez ar fi mult prea mult.
Am fost si eu acum 2 sapt la Afi la cumparaturi si m-am oprit sa mananc ceva si am stat ca idioata hobandu-ma la lumea de la mese. Cu exceptia catorva mese la care erau 4-5 barbati (evident colegi de birou iesiti in pauza de masa), in rest la toate erau parinti cu copii. De la 1 copil pana la 4-5, de la 2 la 15 ani si absolut toti rodeau mancare de la fast food. Asta la pranz in zi lucratoare.

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:

buna dimineata

votat

Tu ce mai faci, pregatesti ceva? prea esti cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:

buna dimineata

votat

Tu ce mai faci, pregatesti ceva? prea esti cumintica

sunt in butoi cu capacul tras, de aia sunt cam muta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

ionela, felicitari! Votat si eu si tin pumnii sa castigi.

dankutza, tu cum ti-ai dat seama ca e nevoie de kineto pt Pinky? La cate luni?
Eu incep sa ma ingrijorez tot mai mult, ca Teodora implineste maine 6 luni!!!! (cand or fi trecut nu stiu... ) si nu se intoarce de pe o parte pe alta decat cu ajutorul meu. Adica trebuie sa o imping eu fie si cu un deget de fundulet, sau sa ii dau degetul meu sa mi-l tina si sa o trag putin pana se urneste. Altfel...sta comoda pe spate, nu se deranjeaza sa se intoarca, indiferent ce jucarii ii zornaiesc eu la urechi si in lateral. Intoarce doar capul.

De stat in fundulet...sta doar cu ajutor deocamdata.
Timi era mult mai sigur pe el in ce priveste miscarile. LA 6 luni statea binisor in fundulet, desi sprijinit. Da intors fatza-verso s-a intors pe la 4 luni. Stiu partea aia cu fiecare are ritmul lui, bla, bla... dar mi-e teama sa nu stau prea relaxata si sa trec cu vederea niste probleme care se pot agrava in timp.

Am sunat dr. neonatolog si mi-a spus ca deocamdata sa ii facem masaj de 2 ori/zi cate 15-20 de minute, la fel si gimnastica si sa exersam intoarcerile. La masaj si gimnastica sta ea, dar cand incepem cu intoarcerile, e gata circul. Si ma gandesc ca nu prea e normal...

S-a trezit. am fugit.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
Gata munca pe ziua de azi.Mai am 5 minute de stat la birou asa ca incerc sa incropesc un mesaj.
Sper ca diseara sa va raspund la toate nominal.Acum nu prea pot.
Legat de mine:sunt ok si nu prea.Raceala s-a dus dar inca ma mai supara nasul si gatul.In plus de 3 luni de zile tot am amanat sa ma duc la doctor iar la luna asta s-a agravat o problema deci Tre' sa ma vad iar cu ginecologul.
Am o menstra abundenta si ca zile si ca ,cantitate iar mai nou elimin ceva ca un dop gelatinos asa ca saptmana viitoare am programare.
Maine ma duc cu Geo la analize.Mi-e groaza dar asta e.
Bilantul la 2 ani si 2 luni era:
frontanela un pic mare dar nu cu semne de ingrijorare
caputz cu 2 cm mai mare dar avand in vedere istoricul familiar e ok
lungime 88.5
greutate 12.800
Dupa doctora am un fotomodel.Asta e idealul in graficele ei si Geo nu o dezamageste niciodata.
De mancat mananca cam orice (revenind la ff nici noi nu papam -am facut pizza aseara,s-a uitat,a cerut,a primit ,a gustat si mi-a zis "mami nu bun").
E topit dupa carti.Imi spune mereu fara sa greseasca ce este pe pagini.A primit luna asta o carte (am luat-o din Cora) cu 165 de animale ,pozitionate pe zone si explicat la fiecare ce face si de unde provine,cu ce se hraneste.Imi cere mereu sa ii citesc.
Gata.
Fug acasa.
Sper sa reusesc sa va mai povestesc diseara.
Am votat petitia,pe Ionelamaria,am vazut poze cu copii superbi si m-am oripilat de povestea cu ff.
o zi buna va doresc,

Mergi la inceput