Prietene la bine si la greu - 155
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz_ina spune:
Monis, in legatura cu cei 2%, desi probabil nu este exact ceea ce cauti, uite www.acbcc.ro/cum-ne-poti-ajuta-implica-te/" target="_blank">aici o idee.
_
Rares
shtephy spune:
Asa ceva nu mi-as fi putut imagina vreodata ... cat de cruzi trebuie sa fie monstrii aia care traumatizeaza bietii copilasi si parinti in acest fel .Sper din inima sa se faca ceva cat de repede ,este inadmisibil !
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Monis, in legatura cu cei 2%, desi probabil nu este exact ceea ce cauti, uite www.acbcc.ro/cum-ne-poti-ajuta-implica-te/" target="_blank">aici o idee. _ Rares |
Magda, da, este formularul bun. Ce caut eu acum sunt cazurile umanitare care pot colecta acesti 2% prin diverse asociatii si entitati non-profit. Cand termin de adunat toate informatiile, voi posta si aici
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Da, am intrat sa vad ce mai faceti, si nu imi ramane in cap decat imaginea unui sicriu alb micut, e ultima postare de la petitia postata de Ionela..
Doamne fereste!!!! Am stat cu Amalia internata in spitalul de la Constanta, era jalnic ce era acolo, am cerut externarea pe proprie raspundere dupa doar o noapte. Am stat cu Dragos in spital, conditii ok si tot am cerut sa venim ambulatoriu pt tratament sa nu mai stau acolo internata cu el..nu as putea niciodata sa ii las singuri bolnavi internati..decat daca ar fi situatie extrem de critica, de viata si de moarte.
parca se povesteste de orfelinatele groazei de dinainte de revolutie, si nu de un spital de pediatrie.
ionelamaria spune:
Imi pare rau ca v-am intristat...
M-am simtit atat de revoltata si chiar nu aveam unde impartasi frustrarea neputintei decat aici. Asa m-am simtit: neputincioasa ! revoltata! trista! Furioasa!
M-am intrebat in ce tara bananiera traim ... sau cum spunea cineva ... trib african... Mi-am amintit mai apoi ca sistemele de purtare ( wrap, sling.. etc) sunt moduri naturale de a-si creste copiii acolo... deci la ei era inadmisibil ce se petrece in Sibiu
Apoi m-am intrebat ce #538; mama zmeilor#538; ( cum spune Monis) o fi fost in mintea parintilor celor 9230 copii( aproximativ) externati anul trecut din spitalul ala, daca numai vreo 2000 si ceva au fost prezenti pe parcursul spitalizarii alaturi de copii ( probabil mame care au indeplinit conditiile: alapteaza , dau mita sa se gaseasca rezerva si platesc 100 lei/zi pentru "cazare")
Bai!!!! eu muream de gat cu medicii inainte sa-mi las copiii acolo... nu 4-5 zile, nu o zi, nu 1 ora...5minute!!!
Na, m-am descarcat
ionelamaria spune:
buna dimineata
Se poate vota povestea despre Alaptarea in tandem care va place: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/postarea-mami-alapteaza-ma-luna_31.html#comment-form
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria buna dimineata Se poate vota povestea despre Alaptarea in tandem care va place: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/2012/01/postarea-mami-alapteaza-ma-luna_31.html#comment-form Mami fericita de Mihnea si de Tudor |
Am votat si cu bucurie am constatat ca ai cele mai multe voturi
monis5 spune:
Neata
si eu am votat pentru Ionela, desi si Nela are o poveste foarte frumoasa
sa aveti o zi... draguta, ce friguroasa cam este . Aici sunt -16 acum, feels like -26 din cauza vantului si in plus mai si ninge... Cica ieri la cercul polar erau -30 de grade si la Intorsura Buzaului au fost -33
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
carmickey spune:
am votat pentru ionela, imi place foarte mult povestea ta, felicitari
carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993