Prietene la bine si la greu - 155
Raspunsuri - Pagina 16
Cory_B spune:
Doamne, infiorator ce citesc despre ceea ce se intampla in Sibiu. Tb sa semnam petitia insa va avea vreun efect?! Nu pot sa cred ca exista asa oameni! Refuz sa constientizez... Nu-mi sta gandaul decat la sarmanii copiluti. Insa tb deschisa o ancheta, ceva...orice! Sa fie pedepsiti crunt cei care au luat aceasta decizie precum si personalul. Nu este uman ceea ce se intampla! Of...Da-le, Doamne..minte luminata si intelepciune oamenilor!
smaranditza spune:
OMG! Asta se intampla in Sibiu, fosta capitala culturala a Europei???
Si nimeni nu face nimic in afara de petitia asta? De ce nu cheama televiziunea, ziarele, sa se faca tam-tam si sa se schimbe conducerea si tot sistemul. Ioi, nu-mi pot imagina ce suflet schimonosit pot avea cei care lucreaza acolo.
Vroiam de fapt sa scriu altceva, dar acum am si uitat. Am in minte numai imaginea bietilor copii fara mame, legati si urland cu disperare! E mai mult decat revoltator! Daca ursoaica isi apara puii cu pretul vietii, de ce oare mamele din Sibiu nu s-au revoltat pana acum? Cum si-au putut lasa acolo copilasii?
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
Ramonika spune:
aproape ca nu-mi vine sa cred ca se intampla asa ceva. oare celorlalte mamici li se pare normal sa fie asa, de nu s-a sesizat nimeni pana acum?
ar trebui atrasa atentia televiziunilor asupra acestui caz.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ionelamaria spune:
au preluat stirea antenele si o ruleaza de dimineata. Nu au reusit inca sa primeasca un punsct de vedere al spitalului!!! sau acum o ora inca nu aveau.
Nu inteleg de ce s-a tolerat asa ceva. inteleg ca e poveste veche!!! Dumnezeule!!!
floricik spune:
Mai fetelor dar eu sunt socata ...nu-mi puteam imagina ca exista spital in Romania anului 2012 unde nu te lasa sa te internezi cu copil asa mic... Am semnat petitia.
Vad ca de acum aproape 2 luni se tot semneaza , dar chiar degeaba? Si astia cu televiziunile lor sa ne mai lase cu blonda lu' Bote, roscata lu' Iri si silicoanele lu' Luciu ca sunt alte lucruri mult mai importante de aratat din tarisoara asta...Bleah...
simina_kin spune:
au dat la stirile antenei
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
Bun gasit
eu eram si asa amarata ca am dat o tura azi prin blogurile cu cazuri umanitare ca sa vad catre cine pot fi donati cei 2% din impozitul pe venitul din 2011 si de fiecare data mi se strange inima cand citesc pe acolo, desi stiu cazurile de o vreme. Si peste asta am citit si de faza cu spitalul din Sibiu . Personal cred ca o petitie sau 1000 de petitii sunt egale cu 0. Si ma intreb si eu ca si Smara cum au reusit atatea mame sa-si lase acolo copiii in asa conditii. In Sibiu (!!!) nu la Cucuietii din Deal.
Eu am stat internata la 13 ani cu pneumonie, fara mama, care venea sa ma vada o data pe zi la o ferestruica mica pe unde imi si strecura de mancare si a fost destul de traumatizant si asa. Nu vad cum l-as lasa eu pe Iulian singur la spital, chiar si la unul civilizat. Am o prietena cu o fetita care face pipi noaptea in pat si acum la 6 ani din cauza unei internari de acum cativa ani la Elias, internare cu mama ei, dar din care a iesit complet traumatizata din cauza tratamentelor...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Ionela eu as face tot posibilul sa ajung la doctor pentru diagnostic corect. Ca daca Mihnea a avut acum oreion, ai scapat de 30% din motivele pentru care se face mult controversatul ROR . Stii ce zic .
Raluci, Gabitza, Pirelia, Floricik multa sanatate!!! Si Iulian e cu o tuse cam sparta, l-am dus luni la gradinita si acum e acasa pana... o veni primavara sau ceva . (cred ca atunci cand or sa fie 0 grade o sa ies in tricou afara )
Monica felicitari pentru fecioras! O sa fie grozav si cu fetita si cu baietel
Smara
gata chiuleala pe azi
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
floricik spune:
Citind ce a scris Monis, mi-am adus aminte ca si eu am fost internata o singura data in spital(a 2a oara cand am nascut) si am ramas cu ceva sechele. Cred ca eram clasa a 3a sau a 4a si imi aduc aminte ca nu-mi dadeau decat un praf noaptea. Atat. Cred ca ma tineau pt ca le convenea ce le cara tata. Imi aduc aminte cum venea mama si bunica si eu plangeam ca vreau acasa, nu aveam voie nici macar afar sa iesim Tata, nu venea sa ma vada pt ca ii era mila.
Intr-o zi a venit totusi sa ma vada si cand a vazut cum plang si ce-i povestesc m-a furat din spital.
magdaz_ina spune:
Daca nu as fi vazut un salon al unui spital de pediatrie din Timisoara in care, pat langa pat, erau internati deopotriva copii cu varste de la 2-4 luni pana la 17 ani as fi zis ca povestea din Sibiu este ireala.
Din pacate ... spitalele de pediatrie din Romania depasesc orice imaginatie.
_
Rares