Prietene la bine si la greu - 155

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Smara ah, pici in capcana comparatiilor
Nasii de botez ai lui Iulian au un baiat (6 ani) care a mers de mana de la 7 luni, singur la 8 luni si a vorbit la 1 an. Acum au o fetita care a mers abia la 1 an si ceva si la 1 an jumate nu vorbeste nimic.
Eu ce sa mai zic de Iulian care a mers la 15 luni?
Iar vorbind de varsta Teodorei, Iulian pe la 7 luni statea abia relativ bine in fund.
Eu zic sa o iei incetisor si sa judeci la rece daca intr-adevar ar fi ceva de investigat .

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Smara cand am fost la control la 9 luni, pedi mi-a zis ca nu e normal sa nu stea in fundulet nesprijinita (statea doar intre perne). Mi-a dat trimitere catre neourolog. Am citit cine ar fi cel mai indicat sa o vada, dar era tare greu sa intru la ea. Intre timp, am vazut pe siteul de kineto, ca fac evaluari gratuite. Am sunat si m-am dus. Au evaluat-o la 9 luni, cu varsta motrica de 5 luni. Au testat-o. Am inceput lucru. Intre timp a fost expo pt copii si m-am dus acolo sa facem niste baby-gym. Si kinetica aia, mi-a atras atentia ca nu e normal sa nu ste ain fundulet la varsta asta. SI a trei parere a neuroloagei - neaparat kineto. Facem de mult timp, cam de un an si 4 luni. Acum, reparam altceva - platfusul si un usor X la picioruse. Parerea mea este sa te duci la neorolog. Ii va face tot felul de teste: testat reflexe, proba parasutei, si altele pe care le-am uitat. Dute, macar sa vezi ce zice neorolgul, ca pediatrii astia sunt nebuni la cap si nu te trimit din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Si eu am votat. Stiti voi pe cine...
Smara are dreptate Monis(stii tu vorba aia fiecare cu ritmul lui). Asa era si finuta mea si a stat la 7 luni in fundulet. Acum are 10 luni luni si merge sustinuta dar tot "lenesa e" din punctul asta de vedere. Insa intr-adevar daca ajunge la 9 luni si are dificultati in a sta singura in fundulet probabil trebuie intervenit. Cu siguranta vei sti ce trebuie sa faci ca sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Votat !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

monis cum mai e in belize? vad ca voi tot cu mos craciun

votat povestea draga citita si rascitita

smara si mie mi-e frica de comparatii, eu zic sa faci cum simti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Pentru ca baietii au quality time afara la zapada (aigi ninge de azi-noapte intruna), am intrat putin pe forumache.
Tocmai am facut o repriza de 20 min de gimnastica si intoarceri cu pisicuta. Mai, nu stiu cum sa explic...daca ii incrucisez eu piciorusele ca pt intors pe burtica, se urneste si ea cumva din loc, se agita, si pan' la urma se intoarce (uneori si impinsa usor de fundulet cu un deget).

dankutza, mersi de raspuns. Cred ca mai astept totusi o luna sa vedem ce si cum. Bineinteles, ma refer nu la o asteptare pasiva, ci una activa, cu multa gimnastica, masaje, exercitii zilnice.
Nu stiu de ce ii dau asa mare bataie de cap intoarcerile astea. Ca daca se vede pe burtica incearca parca sa inainteze tarash.

monis si dymomo, multumesc de raspunsuri. Da, stiu ca nu e bine sa-i compar, dar mno...m-a luat valul.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Smara, Alexa s-a intors prima oara pe la 3 luni....o data! Si apoi si-a luat pauza, avea sase luni, va citeam pe voi cu copii intorsaciosi,si ea nu facea nimic....Chiar eram foarte ingrijorata! Am inceput sa ma joc cu ea, o rostogoleam, si ii placea foarte mult. Si la scurt timp dupa inceperea acestor exercitii, a inceput fata mea sa se rostogoleasca singura!
Cred ca si Dora va reactiona bine la exercitii

Fetelor, eu m-am lasat de fumat de cinci zile, trec prin mari chinuri, dar rezist eroic. De cand m-am lasat, sufar de somn! Am niste stari de somnolenta pe care nu le pot controla....la pranz pic lata. Mai rau a fost luni, cand era sa adorm la semafor
Mai e careva care a trecut prin asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_RichardFetelor, eu m-am lasat de fumat de cinci zile, trec prin mari chinuri, dar rezist eroic. De cand m-am lasat, sufar de somn! Am niste stari de somnolenta pe care nu le pot controla....la pranz pic lata. Mai rau a fost luni, cand era sa adorm la semaforMai e careva care a trecut prin asa ceva?
Aham. Si mai dureaza. Am luat si 8 kile, am dat jos 4, sunt in plina cura pentru alte 4. Spor!Va pup pe toate cu mult dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor, eu m-am lasat de fumat de cinci zile, trec prin mari chinuri, dar rezist eroic. De cand m-am lasat, sufar de somn! Am niste stari de somnolenta pe care nu le pot controla....la pranz pic lata. Mai rau a fost luni, cand era sa adorm la semafor

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

bravooooooooooo
Felicitari!!!!!!!!!! Sa te tina si sa-ti fie cat mai usor!
Sotul meu a trecut de curand prin asta dupa munca de lamurire de ani de zile si a durat cam 2 sapt perioada asta mai nasoala, acum e bine. Iti recomand cu drag sa citesti Metoda usoara a lui Allen Carr, te ajuta sa intelegi subconstientul si gesturile reflex legate de fumat si iti da vointa sa te lasi mai usor
Felicitari inca odata!

Mami fericita de Mariuta
si de de 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Aham. Si mai dureaza. Am luat si 8 kile, am dat jos 4, sunt in plina cura pentru alte 4. Spor!

Va pup pe toate cu mult dor

FELICITARI, FELICITARI!! Tin pumnii sa treceti cu bine de perioada asta grea de dupa, cu somnolente, kg si tot tacamul. Dar sa vedeti ce tinere si fresh va veti simti dupa aia...
Bravo pt asa decizie!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput