Clasa I * 2011 - 2012 * [15]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

Rom.
PE C.T.= MAN. P 73 D + COLOANE + TEXT
PE TAINE= P 72 – 73 E5, E 6
CITIM = MAN P 73 – 74 + TAINE P 75 E 14
T.S. PE C.T.= TAINEP 74 E10 + P 75 E14 Dup#259; vulpe

Mate
PE C.T.= MAN P 68 E 2,3 + CUL. P56 E1,E2
PE MAN= P 68 E4, E5 + PE CUL.= P 56 E3,4,5,6
T.S. PE C.T. = CUL P 64 E16, 17, 18

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

Sa incerc:
Pe caietul de teme, manual pag 73 D+coloane+text ....:)))
Presupun ca e tema pt acasa..dar nu stiu ce e taine:)))

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

CT caiet de teme, Taine-tainele abecedarului e o culegere la rom, Man-manual, TS pe CT - tema suplimentara pe caietul de teme, CUL A-culegere abecedar
Cul - culegere mate

Asa primesc in fiecare zi pe caietul de corespondenta, ori listat de Sora si isi lipesc ei pe caiet, ori le scrie pe tabla si isi copiaza ei in caietul de corespondenta, in plus isi noteaza cu T si pe man, culegere sau pe taine.
astea-s teme pe care le primesc zi de zi, foarte rar mai putin de scris
Lorrelay vorbeste cu invatatoarea sa le scrie inca pe tabla si ei sa-si copieze pe carnetele ce ce teme au sau cel putin sa verifice daca si-au notat toti.
ea mananca la after, primesc de la catering mancarea, dar am vazut ca mananca in farfurii de ceramica si mancarea o primesc in niste tavi de metal.
Da stiu si eu de chestia cu mancarea fierbinte in caserole de plastic, iar Sanepidul sigur nu le-ar da voie sa le dea mancarea asa, vorbeste serios cu cei care se ocupa de treaba asta.

O zi buna va doresc si inca o zi si vine we..............

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna

Avem probleme cu calificativele se pare ca am inceput sa scadem. Pana acum am luat de dupa vacanta numai B. Nu stiu ce se intampla ca acasa dam dictare lucram culegere dar la scoala spune ca doamna nu le repeta de multe ori, ii pune sa-si citesca singuri cerinta la pe caietul cu fise la rom la mate. Acum ea citeste dar uita ce a citit si trebuie sa citeasca cerinta de cateva ori si ramane in urma se pierde si greseste. Sunt 2-3 copii in clasa care stiu sa citeasca si asa ca ceilalti se pare ca sufera. Si copilul este dezamagit ca nu reuseste sa se ridice. Mananca litere la cuvinte. Cred ca sapt viitoare vom avea sedinta si probabil ca se va discuta despre situatie. Nu cred ca la clasa I trebuie atata severitate. Am mai trecuit prin clasa I cu baiatul dar nu era asa dur sistemul de punctare (si asta acum 6 ani).
Cine face fata bine cine nu,nu.
Acum sunt si parinti care isi lauda copii si spun doar partea buna. Chiar am avut ocazia sa vad caietele unui copil ai carui parinti spunea ca are numai FB, dar am vazut muuulti B pe acolo.
Eu sper sa fie bine mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mgabi

Buna

Acum sunt si parinti care isi lauda copii si spun doar partea buna. Chiar am avut ocazia sa vad caietele unui copil ai carui parinti spunea ca are numai FB, dar am vazut muuulti B pe acolo.
Eu sper sa fie bine mai incolo

Nu mai faceti comparatii intre copii.Sunt subiective. Tu te oftici ca a scris nu stiu ce parinte ca i-a luat copilul numai FB ? Cum verifici informatia ? Pe mine nu ma intereseaza cat a luat colegul lui de banca, important e cum invata copilul meu. La noi la scoala , doamna invatatoare nu comunica niciodata tare notele copiilor. Caietele le da la fiecare si nu i lasa sa faca comparatii intre ei, ceeace mi se pare foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu in fiecare zi imi spun ca un copil nu poate fi bun la toate materiile, deci la una macar va fi si al meu fosrte bun sau un talent va avea cu siguranta.
si ma linistesc :-) ca altfel o iau razna !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Subscriu si eu la ideea ca nu e bine sa facem comparatii intre copii. Mai mult, eu consider ca cel mai important lucru este starea de bine a copilului, ma pot impaca foarte bine cu a avea un copil fie si mediocru, daca stiu ca da cat de mult poate si merge la scoala cu drag.

Noi azi mergem la dentist si dupa aia la circ la spectacolul Saltimbanco. Desi presimt ca vor fi, de fapt, doua vizite la circ, daca intelegeti ce vreau sa spun.... Abia astept. A inceput de azi dimineata cu stari de voma si emotii maxime.....

Zi frumoasa va doresc.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gabi, poate isi revine mai greu dupa o perioada de pauza...asa a facut si Ruxica(+neatentie...uita lucrurile, cartile la scoala)

fetele au spus f bine nu trebuie sa-i comparam...fiecare are ritmul lui si preferintele lui in ceea ce priveste o materie.
cat despre parintii care ascund adevarul o biluta neagra.

va si va doresc un we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

David mananca la afterschool si primesc mancarea in caserole de catering, din polistiren expandat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Da sunt si eu de acord cu idea ca fiecare copil are ritmul lui si oricum nu disper din cauza cilificativelor, dar la crintele sistemului de invatamant de la noi atat de mult conteaza notele. Nu este cazul de la aceasta varsta ci dupa acesti 4 ani, dar copilul trebuie sa stie ca se poate si mai mult, altfel daca iesti indiferent si el devine indiferent fata de rezultatele pe care le obtine...
Succes micilor scolari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Buna tuturor,
ca viitoare mamica de scolarita, va urmaresc de ceva vreme cu interes, incercand sa-mi fac temele si sa fiu pregatita pt ce ma asteapta din toamna.

Am intervenit cu o rugaminte....are cineva copilul in clasa I in sistemul waldorf? Noi stam chiar vis a vis de liceul waldorf si iau in calcul si posibilitatea sa o inscriu in clasa I aici. Dar, din pacate, nu cunosc parinti cu copii in sistem va sa reusesc sa-mi fac o parere

Va multumesc

Mergi la inceput