Clasa I * 2011 - 2012 * [15]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Ilinca nu a vrut sa participe la niciun concurs, motivul a fost ca Sora le-a spus ca trebuie sa-si citeasca singuri cerintele si ea nu crede ca se descurca, asa ca sarim anul asta, nu am insistat, oricum era tarziu sa mai pot face ceva.
Noi ne chinuim in continuare cu teme multe si greute, cu suplimentarul dat de Sora (care nu e obligatoriu) si se cam matzaie ca nu vrea sa-l faca si tot asa, a luat deja primele note la mate -fb si la romana evident - B

Iar e cam maraita de o perioada, iar a luat-o cu plansul seara, eu incerc sa nu ma agit, cum am facut in rpimul sem, pt ca ii transmit starea mea, o iau cu binisorul si reusesc sa o linistesc.
Plange mai tare ales cand nu se descurca la teme si am senzatia ca intra intr-o usoara panica si atunci stau sa-i explic si apoi in 1000 de cuvinte nu as putea sa va explic cum ii lucesc ochii de bucurie ca am depasit o bariera.
Luni a facut asa, cand nu stia cum sa-l lege pe v mic de mana de o sau i, off ce jale a fost, dar am reusit sa o corectez.

Nu ma simt confortabil cu ea in situatia asta, dar nu am ce sa-i fac. sau nu stiu cum sa fac sa reuseasca sa de destinda un pic, offf.

Si il mai am si pe urlatorul mic care trece prin criza de 3 ani, de vreun an jumate il tot tine
Va pup

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi la romana am ajuns la p mic de mana, au avut teste, a luat fb, doamna e f multumita de prestatia la abecedar; sa vedem la mate ...
in continuare citeste zilnic ceva, rumega cu greu Creanga dar singura si a ales cartuliile asa ca le citeste.
in luna asta nu avem dans, asa ca ramane pictura si chitara, deci lenevim la greu :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Transformati-va contul normal in cont de mentor, altfel nu vedeti...decat daca aveti codul ala de identificare comper.

Celelalte concursuri sunt tot in acelasi sistem, adica rezolva fisa si apoi bifeaza rezultatele in tabel?? Ca eu sunt un piculet suparata...fata a venit cu foaia de la comper acasa si am vazut, intr-adevar ca a gresit o problema...insa se pare ca atunci cand a transcris rezultatele pe fisa respectiva, a transcris alandala caci punctajul e mult mai mic...cu alte cuvinte a facut bine si a luat punctaj prost. Eu sunt bucuroasa ca a facut, ca stie dar ma supar pentru supararea ei, ca sa zic asa...ea sufera ca n-are punctaj mai mare...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Da evelina, si Smartul si Cangurul tot cu fisa grila sunt ... parca ar da in paralel si examen la "coordonare si atentie" ... cum mai spuneam, mie mi se pare o "loterie" sa nimereasca micutii de clasa I exact bulinele care trebuie ... chiar daca stiu raspunsurile bune ... dar se pare ca asta e "sistemul" in ziua de azi... le e lor, organizatorilor, muuuult mai usor sa le corecteze asa, le scaneaza numai fisele grila ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Transformati-va contul normal in cont de mentor, altfel nu vedeti...decat daca aveti codul ala de identificare comper.

Celelalte concursuri sunt tot in acelasi sistem, adica rezolva fisa si apoi bifeaza rezultatele in tabel?? Ca eu sunt un piculet suparata...fata a venit cu foaia de la comper acasa si am vazut, intr-adevar ca a gresit o problema...insa se pare ca atunci cand a transcris rezultatele pe fisa respectiva, a transcris alandala caci punctajul e mult mai mic...cu alte cuvinte a facut bine si a luat punctaj prost. Eu sunt bucuroasa ca a facut, ca stie dar ma supar pentru supararea ei, ca sa zic asa...ea sufera ca n-are punctaj mai mare...

Nu stiu pe unde citisem ca au obligatia dascalii la clasa 1 sa se asigure ca au transcris corect rezultatele de pe foaia de concurs.cred ca tot pe site-ul comper. Si fi-mea nu pricepe de ce are 95 puncte, unde a gresit, acasa mi-a rezolvat corect si rapid tot.culmea, la rom a zis ca i s-a parut muuult mai greu si nu era sigura ca a facut tot.
Eu ii cumpar o jucarie azi, mi se paru trista rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Flaviuta, casutele cu judet/localitate nu apar la mine, imi cere direct CIC_ul. Ma juti tu o cautare daca iti dau pe privat datele noastre? Tu ai cont de mentor sau standard?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

mi-am facut si eu cont de mentorpe Comper si am vazut rezultatele, 14 copii din clasa au luat 100 de puncte, printre care este si baiatul meu.ma bucur pentru rezultatele lor, se vede munca doamnei invatatoare.
felicitari tuturor !

Mergi la inceput

lbelciug - vrei sa te ajut eu cu rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Felicitari tuturor pentru rezultatele de la concursuri! Sunt copilasi foarte isteti!

Nu stiu daca imi amintesc bine dar parca zicea cineva in urma ca in fiecare zi se invata in clasa cate o litera. Am scanat si eu cam ceea ce lucreaza la noi in clasa si acasa pentru o litera, cu mentiunea ca dupa fiecare litera dau dictare dar caietul cu dictari e la doamna invatatoare si nu l-am putut scana. Oricum, o mare parte din dictari o reprezinta propozitii din foaia a doua scanata. Trebuie sa poata citi cu usurinta toate acele propozitii iar in clasa fiecare copil citeste cate o propozitie. Cuvintele de pe a treia foaie trebuie invatate (pronuntia, nu scrierea) si mai sunt tot felul de fise de lucru. Noua ne ia 3-4 zile invatarea fiecarei litere, iar la inceput stateau chiar o saptamana la o litera.
https://picasaweb.google.com/104816066997356497579/1Februarie2012?authkey=Gv1sRgCKmS0K7919-VGA#

Mergi la inceput

ANTOEMMA - Jos palaria...eu is in ceata totala cu germana, mi se pare extrem de grea (fiica-mea a facut la gradi si-mi prindeam urechile).

Mergi la inceput