Clasa I * 2011 - 2012 * [15]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Soleil, aia este, cea pusa pe mail la inceputuri. doar ca acolo, daca retin bine, mai lipseau pagini.mie mi s-a dus mailul, nu mai am mesajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Deci ce editie e?
Eu am cumparat 2011/2012 cand a inceput scoala - e si scanata, la linkurile de la mitzuka - dar nu-mi place.

Edit: da, lipsesc pagini, zilele astea am primit-o si eu pe mail ca atunci am dormit in front .

Mergi la inceput

Editia 2008-2009. cred ca a fost editata si in 2010. in 2011 nu, cica au iesit din minister sotii Gradin, cei care au scris-o, deci nu li s-a mai publicat nici cartea, asta explicatie am primit-o la librarie.
E de cumparat si pe net, a pus-o o colega de odisee , nu-mi amintesc cine, e pe paginile anterioare la subiectul asta, cred.
Asta editie 2011-2012 nu-mi place nici mie, facem dupa ea in clasa oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Stie cineva cum se pot vedea rezultatele la Comper online?
Mi-am facut cont standard pe http://www.concursurilecomper.ro insa nu stiu cum sa gasesc lista de elevi si rezultatele aferente.
Ochi_verzi, poti tu sa ne ghidezi pls?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Liviana, iti trebuie codul CIC al copilului - ce nazdravanie o mai fi si aia... ceva numar primit la concurs?

Nu gasesc mate2000 editia 2008/2009 pe niciunde . Nu ma mai joc asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Soleil

Nu gasesc mate2000 editia 2008/2009 pe niciunde . Nu ma mai joc asa!

Eu am luat-o prin comanda de pe www.depozituldecarti.ro, dar editia 2009-2010, este la fel ca editia 2008/2009, din cate am verificat eu cateva pagini cu cele din culegerea trimisa de fete pe mail.
Daca nu o gasesti efectiv afisata pe site, suna la numerele afisate de ei la contact si cere-le exact cartea/autorii (Berechet si Gardin), editura Paralela45 si specifica-le exact ca vrei editia 2009/2010 ! Mie mi s-au parut f draguti si mi-au spus sa-i sun direct cand vreau o carte si nu o vad pe site, ca ei mai au multe titluri in depozit pe care nu le-au afisat.

Felicitari Euclizilor ! ... daca se poate puteti sa-mi trimiteti si mie subiectele de anul acesta, va rog mult !

Mergi la inceput

Intrati in cont/acasa/rezultate elevi. se deschide o fereastra cu campuri : judet/localitate/ etc.
Fi-mea e suparata foc, ma suna la prima ora, desi zicea ca le-a facut pe toate, mi-a aratat si acasa ce a incercuit , si domnisoara trasese un ochi si i s-au parut ok, undeva i=a scapat ceva si are 95 puncte. nu stie pe care a bifat-o aiurea. toti au incurcat-o m-am uitat la trei clase de-antaia din scoala si la fel, 95 puncte aveau maxim. Ii promisai o jucarie s-o impac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Flaviuta, la rezultate elevi trebuie CIC-ul elevului si eu nu-l am.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Nu trebuie nici un CIC Acasa/ clic pe CITESTE scris cu rosu in anuntul ala cu rezultate/ clic pe concurs_rez elevi scris cu mov si te directioneaza direct la casutele cu judet/localitate etc

Mergi la inceput

Sub casutele cu judet/ loc e si varianta cauta dupa CIC elev , scris cu rosu , casutele trebuie sa fie primele

Mergi la inceput