Clasa I * 2011 - 2012 * [15]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fi-mea n-a fost la Euclid, vad ca din tot Gj doar orasul Motru apare ca participant pe acolo. subiecte frumoase, si foarte grele de pe la clasa a treia incolo. uitati-va la subiectele de-a treia, pun probleme . chiar mari.

Vad ca isi revine si domnisoara mea cu uituceala, n-a mai prea halit litere sau caciuli. dar in continuare scrie foarte grabit, zici ca trece acceleratul peste caietele ei.

Am reluat si antrenamentele la tenis, 3 ore sambata si duminica, s-a dus naibii somnul meu de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mama Lora de frumos scrie mandra!!! suuper. io nu pozez niciun caiet, al meu e matematician
la Patrick 4 colegi din au luat clasa 100. cam intre 4 si 7 in fiecare clasa aveau 100.
pe mine m-au distrat subiectele de la clasa a II-a... mi s-au parut teribil de simple!

o zi usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monike spune:

BUNA tuturor!

Mitzuka, trimimite-mi si mie ( monike3377@yahoo.com)te rog

V-as mai intrba, voi unde gasiti modele de teste pentru concursuri de matematica gen: Cangurasul, Euclid...,ca eu mi-am stors creierii saptamana trecuta inventand la probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

concurs-euclid.ro pentru Euclid

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, dati-mi si mie linkul unde sunt rezultatele la cl I - Euclid. Ma tot uit pe site si nu gasesc.
Merci

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Hallo,

antoemma, nu stiu daca parantezele sunt in programa. Nici nu stiu ce e in programa sau ba. Astia mici fac si ecuatii de genul:
3+a=5
a-2+1-5=4
sau
a+b+c=9
a+b=4
a=3
sau
a+b+c=9
a+b=4
a+c=6
Nici astea nu stiu daca sunt in programa.

Lora, bravo, tare frumos scrie!

Felicitari Euclizilor, bravo, avem o generatie de destepti

lbelciug - la http://www.concurs-euclid.ro/rezultate/participanti/etapa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Am intrat si noi in randul lumii, merge si fi-miu la concursul Cangur la matematica in 17 februarie. Nu a reusit sa-mi spuna unde se tine, ce are de pregatit...detalii de-astea...tre sa merg sa vb cu dna zilele astea.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Felicitari si de la mine Euclizilor,maine se dau si rezultatele la mate Comperistilor.
Lora, fetelor care ati mai pozat caiete din astea pictate, felicitari sincere!
Roxana, si fi-mea e matematiciana, adica le are cu mate si mai putin cu caligrafia, sa pozam noi doua caiete de mate ?! Ca acolo scriu si mai si ! La noi a fost jaaaale primele zile cu scrisul pe foaia de matematica.

Soleil si fi-mea face din alea, nu sunt in manual, sunt in culegere.nu au la teste.

Am pus mana pe mate2000 varianta veche,aia cu exercitii frumoase, mi-a adus-o domnisoara invatatoare.o sa incerc sa o scanez zilele astea la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

flaviutza, ce inseama "aia veche"? ce editie?
dar mate2000 care a fost pusa pe mail la inceputuri, ce editie e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, Soleil, abia acum am inteles ca sunt rezultate partiale, adica la unele scoli inca nu sunt afisate. De asta nu le gaseam eu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput