Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iuliana, am discutat cu pediatra, a zis ca nu stie mare lucru despre asta (referitor la procedura in sine sau anestezie etc.), dar stie ca e un doctor la medlife care face si daca vreau se intreseaza de numele lui. Parea pro, dar nu si-a exprimat parerea
Tu cum te mai simti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Sper sa luati decizia cea mai buna in legatura cu putza lui Radu
Eu...am inceput sa ma simt mai bine....Duminica mi-a fost tare rau si am stat in pat....Atata cat m-a lasat copilul.....Dar vad ca de luni e mai bine...Mai am stari usoare de greata dar e mult mai bine.

Autostrada e tot inchisa...deci..soacra este inca la pachet la tine,nu?.....Sper sa se faca cat mai repede frumos si sa mearga acasa la ea....
Ce ma enerveaza expresia "nu am ce face acasa"!!!!!!! Pai ce esti tu obligata sa ii umplii timpul?....Daca nu are ce face sa isi cumpere un catel si isi face program de plimbare de 3 ori pe zi

Iuliana mami fericita de minune Tudor
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pufescu, dar esti documentata, nu gluma!

Nu i-am dat cacao, tocmai ca nu vreau sa il agit mai tare :) zahar, dulciuri nu ii dau deloc. Nici fructe dupa ora 17, sa nu ii dea energie seara. Doar vroiam sa stiu :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani, Mirela!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

L multi ani si de la noi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

A dormit piticul 2 ore, cu 3 treziri. Am reusit si eu o ora in total. Nu ma simt f obosita. Doar ca mi-a aparut azi dimi un herpes, de oboseala. Si duminica viit iar botez, oi fi faina tare :) am dat cu crema de arnica si galbenele, sper sa treaca.

Mersi tuturor ca mi-ati spus cum va sunt mesele. Variate :) Dar e bine ca nu sunt singura cu o usoara gustare la 17 si apoi lp drept cina. Adica, stiam si de Oana cu Matei ca is la fel :) Mi se pare mai usor asa, si daca e sa-l las cu soacra, ca nu tb sa ii faca papa. Iar daca plec cu el undeva, ii dau rapid un iaurt si o felie de paine.
Gata, nu mai pot scrie de v

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare fetele!

Mirela, la multi ani!

Pufescu, esti doxa mami, sper sa intri mai des pe aici sa ne mai impartasesti din cunostintele/experienta ta in ce priveste nutritia! Noi deocamdata am hotarat: fara mezeluri. Si incercam (fortati si de vremuri ) sa mai reducem consumul de carne.

Dar ce te faci cu legumele si fructele pline de chimicale la care majoritatea dintre noi avem acces? Oricum, sigur sunt mai putin nocive decat, de exemplu, mezelurile.

Cat despre vaccinul ROR... Baby78, reactiile adverse apar intre 7-21 de zile de la vaccinare, nu in primele zule, ca la celelalte vaccinuri. Nu stiu ce sa cred despre varianta ca virusul rubeolic se reactiveaza pe la 7-8 ani cu complicatii grave.. ti-a fost prezentata o statistica? Inteleg ca 5 medici diferiti ti-au spus acelasi lucru, dar ma gandesc ca aproape sigur sunt cu totii indoctrinati pe la intalnirile, simpozioanele la care participa, nu cred ca a stat fiecare in parte sa studieze, sa analizeze.

Daca s-ar pune problema autismului oare ce am alege intre a fi autist si a fi steril (ma refer la riscurile oreionului la baieti)?

Si eu sunt inca in cumpana cu acest ROR... inca mai strang informatii, inca ma mai gandesc

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pufescu, multumesc. Eu nu am citit nimic despre asta, nu m-am interesat pt ca mi-e teama sa nu cad in extremism.
Nu sunt de acord cu unele dintre pct tale de vedere, dar la altele iti dau dreptate.
Oricum , am mai sustinut si mai sustin ca fiecare parinte face ce crede el ca e cal mai bine pt copilul sau.
Eu cred ca tb sa manance din absolut orice. Tb obisnuit organismul sa digere orice. Nu stim ce vremuri ne asteapta. Previziunile economiei ne spun ca vom avea mari pb in viitor cu hrana. Nu se stie la ce fel de hrana vom mai avea acces. Eu cred in capacitatea organismului de a se adapta la orice, altfel am fi disparut de mult ca si specie.
E la fel de adevarat, ca sunt oripilata de cate cunostinte de ale mele sufera de cancer, si sunt oameni relativ tineri, de 40, 50 de ani. In schimb bunicii si oameni mai in varsta , trecuti de 60 de ani, nu prea cunosc care sa sufere de aceasta afectiune. M-am tot gandit si nu cred ca exista o diferenta asa mare de hranire intre aceste generatii. Mai degraba, eu cred ca nivelul de stres a crescut foarte mult.
In concluzie, e ff greu sa iei decizii pt un copil. Eu nu sunt f de acord nici cu botezul facut asa de micuti. Dpmdv si religia e o optiune personala, nu a parintilor. Si asa cred ca ar tb sa fie si nutritia. Bine, pe de alta parte, daca i-ai lasa pe ei sa aleaga ce sa manance ar manca numai cioco
Anca, merci si tie. Si eu am citit-o pe Cristela, dar , la fel, nu e pt mine. Mie mi se pare ca exagereaza prea tare. Stiu ca nu ma poate obliga nimeni sa fac vaccin, dar nici nu mai imi vine sa duc copilul intr-o institutie unde eu m-am certat cu directoarea. Crezi tu ca eu o sa stau linistita, stiind ca copilul meu e undeva unde nu e dorit?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

am reusit sa termin munca...asa ca stau cu voi
plecam azi la Cluj...putin shopping pentru mine...si ziua fratelui meu...plus chef de casa noua la fini, asa ca ne distram!

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, stiu ca cioco e interzisa la copii, pana la varsta de 3 ani. Dar cacao putem sa le dam, intr-un chec de casa?

stiu sigur ca cacaoa este un excitant nervos! deci mare atentie

noi cu masa suntem asa
8- LP
10-soldatei cu diverse + fruct
12.30 - supa
16 - felul II
20.30 - LP

daca ii mai dau si altceva dupa masa de la ora 16 bea foarte putin LP sau chiar il refuza!

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Paula - eu nu renunt la carne, doar ca vreau sa incep sa ii dau si eu leguminoase, grane etc

si eu sunt INTERESATA de noi directii in nutritie etc
nu primeste zahar decat brun si in cantitati foarte mici, pateu doar facut de mine acasa, doar din ficat de pui sau curcan, fara prajeli, fara rantasuri etc...acum fac si painea acasa, prajituri/deserturi facute tot asa de mine...dar NU POT sa renunt la carne!

Pufescu consider ca decizia de a trece la vegetarianism trebuie luata in cunostinta e cauza - adica eu nu as putea decide asa ceva pentru copilul meu in prin proces de crestere si dezvoltare
poate lua el decizia asta, cand va fi cazul!
NU CUNOSC nici o persoana de 60-70 ani care sa fi fost vegetarian!!!
asta spun eu, care as putea renunta la carne imediat...am mai spus eu pe aici ca sunt la un pas de vegetarianism - dar nu as reusi fara lactate, deci un lacto-vegetarian DA as putea...mai mult nu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

A dormit piticul 2 ore, cu 3 treziri. Am reusit si eu o ora in total. Nu ma simt f obosita. Doar ca mi-a aparut azi dimi un herpes, de oboseala. Si duminica viit iar botez, oi fi faina tare :) am dat cu crema de arnica si galbenele, sper sa treaca.

Mersi tuturor ca mi-ati spus cum va sunt mesele. Variate :) Dar e bine ca nu sunt singura cu o usoara gustare la 17 si apoi lp drept cina. Adica, stiam si de Oana cu Matei ca is la fel :) Mi se pare mai usor asa, si daca e sa-l las cu soacra, ca nu tb sa ii faca papa. Iar daca plec cu el undeva, ii dau rapid un iaurt si o felie de paine.
Gata, nu mai pot scrie de v

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Pt. herpes e f. bun unguentul Aciclovyr. Dar sa-l aplici de la primele simptome.

Si noi la fel cu mesele, doar ca sunt decalate cu vreo 2 ore, ca Raducu se trezeste pe la 9.30-10, isi bea LP-ul pe la 10-10.30, pe la 12 gustarea de fructe (in prezent doar mar copt sau banana), pranzul pe la 15-16, iar "cina" pe la 18.30-19, tot un iaurt (daca reusesc sa-l pacalesc) cu banana sau biscuiti, branza de vaci cu mar copt sau orez cu mar copt (nu prea il mai accepta). Si la 21.30-22 LP-ul de seara.

Esti o eroina cu trezirile astea noapte de noapte, sper din suflet ca Vladut sa ajunga cat mai curand la un somn normal. Sunt semne bune ca s-au mai indesit noptile dormite cap-coada (parca).

12.08.2010

Mergi la inceput

Oameni buni, Pufescu doar ne expune niste informatii si ne impartaseste din experientele lor, a si subliniat ca nu vrea sa converteasca pe nimeni.

In plus, ea a fost silita de imprejurari sa renunte la carne pt. strumf - parca stiu ca pur si simplu a refuzat-o la un moment dat. Si se instruieste din greu cum sa ii ofere toate elementele nutritive pentru a suplini lipsa carnii, oualelor si lactatelor.

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Elena, stiu ca Pufescu nu vrea sa converteasca pe nimeni...nici o clipa nu m-am gandit la asta, doar ca incerc sa aflu ce anume poate sa determine pe cineva sa renunte la carne. Cum am mai zis, eu nu am aprofundat subiectul si incerc sa o fac prin intermediul ei, a vostru.
Mi-am spus pct de vedere, asa cum o face si ea. La fel , nu incerc sa convertesc pe nimeni sa manance carne.
Doar incerc sa inteleg ceva. Eu nu as putea sa-l hranesc pe Raul in aceasta maniera, pt ca nu sunt eu capabila sa mananc asa.
Sper din tot sufletul ca nu supar pe cineva...nu cred ca am folosit un ton agresiv.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput