Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 8
Ilinca_M. spune:
La naiba cu popicele voastre!!!!!
Mi-ati adus aminte de vremurile ante-bortzo cum mergeam io la bowling cu cate 3-4 prietene si ne bowlingeam si beam bere si alte alcoale pana vedeam pista triplu!!
Mi-e dor de un bowling!!!! 
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. La naiba cu popicele voastre!!!!! Mi-ati adus aminte de vremurile ante-bortzo cum mergeam io la bowling cu cate 3-4 prietene si ne bowlingeam si beam bere si alte alcoale pana vedeam pista triplu!! Mi-e dor de un bowling!!!! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
No, si ce te opreste sa organizezi o feteasca la bowling? Ca doar n-o fi foc!
inapreda spune:
Io recunosc FARA RUSINE si FARA MUSTRARI DE CONSTIINTA ca fara seara mea de canasta -sau ce-o fi- m-as sui pe pereti. Pentru mine e terapeutic sa am o seara cind pot sa stau cu kuru pe scaun si sa povestesc vrute si nevrute cu adulti...ne-virtuali ![]()
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Io recunosc FARA RUSINE si FARA MUSTRARI DE CONSTIINTA ca fara seara mea de canasta -sau ce-o fi- m-as sui pe pereti. Pentru mine e terapeutic sa am o seara cind pot sa stau cu kuru pe scaun si sa povestesc vrute si nevrute cu adulti...ne-virtuali "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Esti fericita! Io cand scap la o seara d-asta ma destrabalez grav.
Daca as avea si eu antrenament as fi mai cumpatata!
Ilinca_M. spune:
Pai numai acum mi-au reinviat amintirile!!:)) Voi ati fost madlena mea:)))
As organiza dar sala aia s-a desfiintat si celelalte pe care le stiu sunt cam cocalaresti...dar sigur intre timp s-au deschis mai multe! In ultimul timp am fost mai statica la iesiri, numa am shezut si-am beut dar se impune si un pic de "sport"![]()
(m-am ingrasat!!!!!!!! n-am vrut sa ma asociez cu voi la dieta, dar ar fi cazul!!
)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Acum, ca m-am calmat, va pot reda frinturi din ultima conversatie telefonica:
v: Ce-ai mai citit in ultima perioada?
Ii spun.
V: Mda. Cine ti le-a recomandat?
E: Nimeni, le aveam pe lista mea de asteptare.
V: E o pierdere de vreme. N-ai cu ce-ti umple timpul? Asa ai sa ramii la nivelul asta daca nu citesti "nustiuce cu FINANCIARA".
V: Afacerea asta poate sa o faca oricine vrea. Deci si tu.
E: Vero, stiu...
V: Va stiu io pe astia care le stiti pe toate. Tu stii. Si? Citi bani faci din asta? Eu nu stiu si, uite, fac bani bla bla bla
inapreda spune:
Bianca, da' tu de ce nu iesi?
Nu vrea Robert sa stea cu Vladimir? Nu-ti vine tie sa-l lasi cu el? Ti-e peste mina ca sa nu fii obosita next day? Sau...?
Cind am facut portretele stiu ca majoritatea ati spus ca va place ca eu ies. No, pai daca e asa, voi de ce nu iesiti, ca nu ma prind? ![]()
chatonel spune:
merci dodo 
colectionez ginduri bune ![]()
ina, cred ca prima diploma pentru meseria de rentier e un doctorat in mate, ca sa calculam probabilitatile de a cistiga la loto :))
pisicogrix, eu cunosc o tipa care s-a bagat la nuskinu ala si zau daca nu mi se pare albita cu hipoclorit pe creier :)) a incercat sa ma (ne) coopteze, a scris pagini intregi (pe un alt forum), chiar m-am ratoit la ea ca sa o lase balta... ca nu ne prinde de cliente. De-atunci a rarit-o da cred ca-mi poarta pica 
![]()
ilink, ce te infoiasi in pisicagrix :)) ai mila de ea, ca e convalescenta 
chatonel spune:
| citat din mesajul lui inapreda Cind am facut portretele stiu ca majoritatea ati spus ca va place ca eu ies. No, pai daca e asa, voi de ce nu iesiti, ca nu ma prind? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
io nu ies ca n-am cu cine, toata lumea e cu copii mici acu

da ce-as mai iesi.... lasa ca imi scot pirleala in ro