Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu vad ca in seara asta scriu in gol si nu se intelege ce am vrut sa zic, inseamna ca am eu o problema mare de exprimare azi, ma retrag si revin pe cand voi fi mai coerenta (si cand ma gandesc ca nici n-am baut nimic, poate ar fi cazul:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

No, nu tre' sa te retragi, hai ca dezbatem aici si pana la urma adevarul iese la iveala intotdeauna, nu ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

E normal ca fiecare si-a format o anumita parere despre sisteme. Iarasi e adevarat ca sistemul Amway e o adevarata spalatura pe creier.

Sincer va spun ca daca as putea genera eu un MLM, as face-o fara sa ezit. Ca nivel de business e o mare smecherie. Atat timp cat nu imi dau altii de mancare nici nu au dreptul sa ma judece si sa imi judece jobul. Atat timp cat mi-e bine si nu mi-e rusine cu ce fac, pot sa fac si MLM.

Asa ca Ilinca, draga, nu te retrage. Si eu am boala pe sistemul de abordare Herbalife (un nene in statia de autobuz s-a dus la o tanara plinuta sa ii spuna cum poate sa arate bine).

Si acum sa va distrati:
- ma suna un baiat:"Buna ziua, sunt Carnaru Georgian si va sun din partea ING in legatura cu o viata mai buna!". I-am refacut textul de prezentare si i-am explicat ca nu reuseste sa imi vanda nimic pentru ca lucrez in domeniu si bla bla bla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Am citit doar ultimele pagini.

ce NU as putea face:
- chestii de indemanare - handmade ca Dodo - ca am 2 maini stangi
- sport de nicio culoare, nici alte chestii care tin de talent (cantat, pictat, sculptat, mai ales daca e vorba de facut ceva cu mainile)
- chestii care tin de economie, nu din cauza matematicii, ci din cauza ca banii au alergie la mine

ce AS PUTEA:
- IT radeti, voi, radeti, dar in primul meu an de liceu umanist proful de mate ma batea la cap sa dau la cibernetica.
- orice gama de munca de birou, de la secretara la contabila

ce AS VREA e foarte aproape de ceea ce fac.

va tuc, cica tre sa joc popice...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bianca, am zis, experienta mea mlm-ista se reduce la:
amway
carion
herbalife
Jur ca toti cei 3 reprezentati pareau absolut spalati pe creier, recitau pur si simplu, erau niste cyborgi, nu aveau nimic uman in ei!!! Aia de la herbalife mi-a facut test de-ala cu indice, m-a cantarit si rezulta ca trebuie sa ma mai ingrash 1 kilogram 800 la inaltimea mea:))) (io tocmai ce eram mandra ca slabisem pt. aniversarea de 1 an a lui Phiphi) si credeam ca daca-s pe - scap de gargara, ca mi-a facut si ceva test cu obiceiuri alimentare si cica si acolo eram pe calea cea buna daaar tot ma convingea ca fara prafurile alea nu fac nimic, ca alea ma vor tine in forma si ma vor vitaminiza etc!!!
Nu neg ca-s bune mlm-urile astea, ca e un concept avantgardist care a promovat valori si oameni, ca presupune munca, idei blabla, dar abordarea asta a lor pe mine ma sperie, ma fac arici la asa ceva, ma shocheaza, nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva, de as avea inregistrari cu acei oameni sigur v-ati shoca si voi!!
Ce Doamne iarta-ma, am fost abordata destul si eu de: avon-isti, orifleimisti, de-aia cu cutzite la usa, cu parfumuri pe strada, de agenti de asigurare, functionari de la banca cu diverse oferte etc etc- alea mi s-au parut experiente normale, umane, nu m-au frapat, nu m-au traumatizat!
Dar astia 3 de care va zic...erau mai rau ca scaiul, mai inumani ca...omu' de zapada, mai papagali ca papagalu', nici nu stiu cum sa mai descriu!! Prefer sa invit in casa 10 martori ai lui Iehova decat sa mai stau de vorba 5 minute cu vreun spalat pe creier ca aia!!!:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Monnvas ma bucur ca ai aparut prin zona, azi am vrut sa te sun pt apel ,dar m-am luat cu raportul
Popice, zici ? si eu aveam de gand sa iau dar am uitat, se distreaza Injinerul cu ele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

No, si ma ziceam ca e lincezeala la club

Pisigri, nici macar nu pot sa spun ce sentimente mi-a trezit acuzatia/afirmatia/banuiala/ce-o fi/ ta ca mint
Mai spun o data: m-am...departat de PRIETENA mea de cind a intrat in Amway! S-a schimbat ca n-o mai recunosc nici daca isi face un test ADN! E drept ca acum ma gindesc ca or fi exstind in ea oarishce "calitati" in stare latenta ca nu cred ca "cizelarea" asta in "vorba si port" a preluat-o din zbor, asa ca nici usturoi n-a mincat, nici gura nu-i miroase. E drept ca nu eram noi foarte asemanatoare dar acest "detaliu" n-a stat niciodata in calea prieteniilor mele; ba, din contra as zice!

Mergi la inceput

Ilinca, , gata , pe mine m-ai lamurit, aia erau mlm-isti de cariera, din aia adevarati !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, si eu vreau sa vii inapoi; mie imi place cind ai...diaree verbala Amu' pe bune, imi place cind argumentezi...orice. Asa ca...pliz kam bek in Casablaaaaanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ilinca, e clar de ce ai avut tu parte. Normal ca acum fugi ca dracu de tamaie de toate structurile MLM.

Mergi la inceput