Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, miine la canasta TOATE avem copii mici:
-sor' mea il are pe Matk care are 4 ani s doarme la ora aia (la ea acasa jucam)
-o tpa are o fetita de 1 an; o lasa cu sotu' (desi, locuieste cu socri)
-alta are o fetita mai mare cu o luna ca si Ian: o lasa cu sotzu, desi locuiesc cu socri

Sau, faptul ca aveti copii mici se refera la faptul ca NU VA VINE sa lipsiti de linga copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Acum, ca m-am calmat, va pot reda frinturi din ultima conversatie telefonica:

v: Ce-ai mai citit in ultima perioada?

Ii spun.

V: Mda. Cine ti le-a recomandat?
E: Nimeni, le aveam pe lista mea de asteptare.
V: E o pierdere de vreme. N-ai cu ce-ti umple timpul? Asa ai sa ramii la nivelul asta daca nu citesti "nustiuce cu FINANCIARA".

V: Afacerea asta poate sa o faca oricine vrea. Deci si tu.
E: Vero, stiu...
V: Va stiu io pe astia care le stiti pe toate. Tu stii. Si? Citi bani faci din asta? Eu nu stiu si, uite, fac bani bla bla bla

No dupa o discutie din asta zau ca as ramane si eu marcata si as face cu nervii
Acum va inteleg SI mai bine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, am vorbit o ora, numai despre Amway, sub pretextul ca daca ma intereseaza ce face, tre' sa ascult ca viata ei e...Amway!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Bianca, da' tu de ce nu iesi?
Nu vrea Robert sa stea cu Vladimir? Nu-ti vine tie sa-l lasi cu el? Ti-e peste mina ca sa nu fii obosita next day? Sau...?

Cind am facut portretele stiu ca majoritatea ati spus ca va place ca eu ies. No, pai daca e asa, voi de ce nu iesiti, ca nu ma prind?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

In cursul saptamanii mi-e greu sa ies. Nooi plecam dimineata la 8 si cel mai devreme ajung acasa la 19. de multe ori, cand vin acasa mai trebuie sa mai fac cate ceva (un text, un flyer, un rahatel...).

De exemplu, in seara asta Robert inca nu a ajuns acasa (si nu e la bere).

Mi-as face mie un deserviciu sa ies seara, pentru ca a doua zi as varza.
Pe Vladimir nu am cum sa il las la mama pentru ca e in partea diametral opusa a orasului si in cursul sapt fac o ora traversandu-l.

Mai ramane weekend-ul in care, de multe ori, mai avem facut un plan, de facut o macheta de gandit un concept etc...

Nu aduc in discutie banii (cam 6-7 lei o bere).

e ttrist, dar asta e. am vrut rate, muncesc pt ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda

Cu iesitul : eu ies cand am ocazia, doar ca nu e ceva saptamanal si stabilit cum e la voi, zau ca mi-ar placea dar nu am cu cine, noi iesim cu fetele doar cand trag eu de ele sau e ziua cuiva

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Daca as avea job, sigur ar fi mai complicat si la mine; problema cu distantele nu o am ca greu gasesc un loc unde sa-mi trebuiasca 5 minute ca sa ajung.

Eu am avut o seara (mergeam la Crama pe vremea aia, martea) a mea, inca de cind era Ian de vreo 6 luni; e drept ca era mai simplu pentru ca ieseam DUPA ce il adormeam. Dar aveam nevoie de asta. Si era "nevoie", nu "moft" Iar Jambo a avut dintotdeauna serile de baschet; si iesim impreuna vinerea sau simbata; poate parea mult dar pentru cineva care iesea IN FIECARE SEARA de luni pina luni, e taman bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, ai surprins bine ideea. Eu una is din categoria care "nu ma lasa sufletul" sa plec de langa copil. Adica, il iau peste tot. Avantajul este ca eu nu fumez si nici in grupul din care fac parte nu se fumeaza si prin urmare freceventam locuri ne-fumatoare. Asa ca Rares este oarecum in siguranta.
Eu ies la sala si uneori la teatru, duminica.

La sala merg in fiecare zi,dupa cum stiti, exceptie zile cu probleme lunare. Asta vara il luam si pe Rares la club, unde exista un spatiu de joaca. Dar asta insemna ca o luam si mama sa il pazeasca cat eram eu la sala.

Dar mie imi vine sa il iau si la teatru, numa ca nu cred ca ar rezista 2 ore, chiar daca is pauze. Pentru ca pt mine&co, teatrul intotdeauna se termina la crama. Si asta-i farmecul. Ca rares adora crama unde mergem. Vesnic ne aduce cate o pizza de la crama (imaginar, evident) si ne intreba tacticos: Doriti si kechup? Bine, numai kechup nu ii iese lui dar noi, din casa am prins ideea. Abia, astept vara sa mergem pe teresa la crama.

In alta ordine de idei, nu stiu ce am dar atat de bien ma simteam ieri si pana ieri la burta. Dupa control (bine, ca doar dr nu mi-a mutat nik de pe la locul lor), mai, atat ma doare burta de ma indoi. Si cand am, cand nu am scurgeri. Zau, ca nu stiu ce am. Dar banuiesc. Cand am fost la munte, am fost domnisoara si am umblat in picioarele pe gresie si se poate sa fi racit. Eu si asa is delicata la anexe. Sper sa ma dreg.

Apropo, joi plec 2 zile la Lepsa. Sper sa nu ma apuce vreo durere crancena in munti sa nu ma pot bucura de zapada. A, si evident ca il iau si pe Rares.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Chato, miine la canasta TOATE avem copii mici:
-sor' mea il are pe Matk care are 4 ani s doarme la ora aia (la ea acasa jucam)
-o tpa are o fetita de 1 an; o lasa cu sotu' (desi, locuieste cu socri)
-alta are o fetita mai mare cu o luna ca si Ian: o lasa cu sotzu, desi locuiesc cu socri

Sau, faptul ca aveti copii mici se refera la faptul ca NU VA VINE sa lipsiti de linga copil?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

ehei, pai voi sinteti femei moderne, LOL.
Nici nu mi-ar trece prin cap sa propun o iesire fara copii mamelor prietene
Iar eu am iesit doar de vreo doua ori seara, aici.
In ro culc copilul si o zbughesc, dar e altceva in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

floric, fa o baie fierbinte la kurent, daca racisi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Da asa este mai am tare putin si incepe distractia

Ilinca nu am prins deloc sclava Isaura, dar am auzit de ea Daca tie iti place, poti sa zici asa, ca nu ma supar. Numai Leo sa nu ziceti, ca nu-mi place.

Nu ma bag in discutiile cu MLM. Am fost la cateva prezentari si m-am distrat tare Da de Delfi ati auzit? Astia chiar mi se pareau de pe alta planet5a

Legat de carut...Anaan ce mi-ai facut M-am indragostit de Orbit asta si nu-l mai pot scoate din cap Bineinteles ca am gasit in USA, dar apoi am cautat mult si am gasit si prin Europa. Era tare aproape sa-mi devina visul realitate, dar s-a razgandit pana la urma barbata-miu caci nu-i place cum sta al doilea copil pe placa aceea, desi mie mi se pare ok Lui i s-a pus pata pe Stoke si cred ca din asta o sa ne luam, desi eu m-am saturat de el ca-l vad la tot pasul. Cred ca pana la urma din asta luam, caci il gasim si in Ro.

Vine mama in cateva minute Nu am mai vazut-o de la Craciun...

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput