Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, ma bucur ca te duci dupa asternuturi, ca un asternut as vrea si eu si atunci sunt cu cugetul impacat, ca nu vreau sa te fac sa umbli pentru mine cu Leon la purtator. Iti dau aici linkul, ca nu pot sa-mi deschid mesageria privata http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60207234/#/70207224

Vreau sa iau asternutul asta, fiindca mai am unul cu litere si Andrei e pasionat de el; atat de pasionat incat protesteaza amarnic cand il inlocuiesc. Ieri am vazut ca au la Ikea unul asemanator si am zis ca asta ar fi o solutie la problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Oli, merci de site

Anaan, tinem pumnii sa gasiti solutia adecvata pt tgradi

Fetele cu tristeti de pe lumea cealalta, credeti ca ea chiar exista?

Si io vreau sa imi cunosc soarta doar daca o pot manipula, daca nu ce sens are? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau cu gradinita caci si eu sunt in aceeasi situatie Totusi tind sa cred ca cel mai bine ar fi tot la gradinita veche. Schimbarile sunt mai complicate. Dar eu nu mai tin minte de ce nu mai frecventati gradinita: din motive medicale sau ca nu s-a adaptat?

Eu am asa:

- sa-l duc din primavara (mai spre sfarsit cand ne acomodam si noi cu totii, trec virozele si se face bebe mai mare) la gradinita veche (prima la care l-am dus), dar in cateva luni va trebui clar sa ne mutam, caci (sper eu) ne vom muta in casa noua)

- sa-l duc din primavara direct la gradinita cea noua care este mai departe, dar macar se acomodeaza direct acolo si nu o sa mai avem probleme cu mutatul (ma gandeam la gradinita unde merge Luca lui Aris, caci in zona aceea ne mutam si chiar imi place gradinita si nu mai am nici chef de cautari). Intr-un fel nu cred ca va fi problema cu drumul, caci oricum va trebui sa mergem des prin zona sa mai supraveghem muncitorii, sa amenajam etc etc

-sa-l duc la gradinita noua atunci cand ne mutam (adica prin toamna, dar nu la inceput, caci in sept este mare nebunie cu copiii nou-veniti)

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Oli, merci de site

Si io vreau sa imi cunosc soarta doar daca o pot manipula, daca nu ce sens are? :)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Nu stiu daca exista, dar clar exista ceva. Oamenii pleaca acolo si apoi se intorc ca sa ne ajute si pe noi sa mergem la ei. paranoia, stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Oli, merci de site

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Da, eu cred cu tarie in "lumea cealalta" pe care cred ca nu o percepem din cauza ca simturile omenesthi sint limitate.

Dar tu? Crezi ca e gata totul cind murim? Care ar fi scopul, atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, ma bucur ca te duci dupa asternuturi, ca un asternut as vrea si eu si atunci sunt cu cugetul impacat, ca nu vreau sa te fac sa umbli pentru mine cu Leon la purtator. Iti dau aici linkul, ca nu pot sa-mi deschid mesageria privata http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60207234/#/70207224

Vreau sa iau asternutul asta, fiindca mai am unul cu litere si Andrei e pasionat de el; atat de pasionat incat protesteaza amarnic cand il inlocuiesc. Ieri am vazut ca au la Ikea unul asemanator si am zis ca asta ar fi o solutie la problema.

Poti sa-mi zici linistita daca mai vrei ceva, caci eu oricum strabat tot magazinul, caci asa-mi place

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Da, eu cred cu tarie in "lumea cealalta" pe care cred ca nu o percepem din cauza ca simturile omenesthi sint limitate.

Dar tu? Crezi ca e gata totul cind murim? Care ar fi scopul, atunci?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

pai, ma stii, carteziana cum sint, am sa-ti spun ca totul se transforma si ca viata va lua o alta forma... de vint, de apa, de planta, de pom, de vierme etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Salutare gagici!

Si la noi e o zapada, mama, mama Dar e si cam frig, asa ca nu cred ca o scot pe asta mica la sanie azi.

Pisigri, Bianca condoleante

Anaan nasoala faza cu educatoarea, si a mea e tare atasata de miss a ei, de fapt noi am si schimbat gradinita cand a plecat miss de la gradinita veche si ne-am dus dupa ea

Olga in sfarsit si vesti bune si frumoase sper sa iasa casa exact asa cum o visezi

nu mai stiu, revin

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, a fost un cumul de factori care au dus la retragerea lui Ian:
-de la niste simpli muci, a ajuns la bronsita si, apoi la angina astfel incit in luna octombrie a frecventat gradinita doar 3 zile;
-Ian nu era fericit; consider ca e normal dar am preferat sa=l mai tin acasa, sa mai creasca si sa inteleaga ce se intimpla; imi doream sa mearga cu drag acolo; sa prinda drag de educatoare; nu s-a intmplat asa; Ian a prins drag de directoare

Astea sint motivele princpale dar, asa, pe plan secund, mi-au displacut urmatoarele:
-nu exista cadru medical si copiii erau primiti bolnavi cu siropurile dupa ei; AM VAZUT eu, nu am auzit
-erau 18 copii in grupa (atitia am numarat eu maxim) cu o singura educatoare; asta pina la somn; dupa somn, se comasa grupa mica cu grupa baby, tot cu o singura educatoare.

Au fost si multe lucruri bune la gradinita dar nu despre astea m-ai intrebat

In ceea ce=l priveste pe David, daca ai ajutor cu Leon si nu ti-e greu cu amindoi baietii acasa, eu zic sa-l duci in toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

nu stiu cat as vrea sa-mi cunosc viitorul, dar parca as cam vrea sa stiu cand o sa mor, sa-mi rezolv treburile pana atunci

chiar, daca ati sti ca muriti peste o saptamana ce ati face?

Amalia

Mergi la inceput