Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan sunt super asternuturile. O sa iau si eu Dimensiunile le vrei 200x200 nu?

Fetelor mai vreti ceva de la Ikea?

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Da, eu cred cu tarie in "lumea cealalta" pe care cred ca nu o percepem din cauza ca simturile omenesthi sint limitate.

Dar tu? Crezi ca e gata totul cind murim? Care ar fi scopul, atunci?

pai, ma stii, carteziana cum sint, am sa-ti spun ca totul se transforma si ca viata va lua o alta forma... de vint, de apa, de planta, de pom, de vierme etc

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai inseamna ca nici tu nu excluzi existenta a ceea ce, ordinar, e numit "lumea cealalta" pentru ca -cred eu- sintagma nu face referire neaparat la coordonate geografice ci, mai degraba la devenirea/transfirmarea noastra din "eu" in "celalalt", adica "inainte" si "dupa" moarte.

Mergi la inceput

Alexandra, daca as sti ca mor in viitorul apropiat, mi-as petrece timpul incercind sa-i fac sa inteleaga pe toti cei care ma iubesc ca faptul ca plec nu e ceva rau pentru mine; as incerca sa-i fac sa se impace cu ideea Plecarii mele, fara durere si fara suferinta; as incerca sa-i faca sa ramina senini sa pot pleca linistita.

A, si i-as pune sa jure ca ma ard si ca arunca cenusa.

Mergi la inceput

Multumesc Alexandra

Ina pai asta cu siropelul si cadru medical greu gasesti si la Bucuresti. Eu am tot cautat, dar am ramas doar cu cautatul Peste tot sunt copii bolnavi, doar ca incet, incet n-o sa mai raceasca atata ai nostri, caci sunt mai maricei si au prins si ei imunitate. Eu asa sper. Asta cu 18 in grupa mi se pare mai nasol...Mi se pare tare greu sa acorzi atentie unui copil, dapoi la 18 odata

Celelalte gradinite cum se prezinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Raspund repede si pe jumatate, ca vine Gaza de la gradi si nu o sa mai am timp.

Anaan imi pare tare rau si inteleg perfect situatia. Gaza mica inca plange dupa educatoarea din Ro, imi spune ca e dor de ea si ma intreaba mereu ce face si cand mergem la ea. Atasamentul copiilor mici de o alta persoana decat parintii se realizeaza greu dar e profund si dainuie in timp. Eu zic ca o solutie ar fi. Sa-l dai din toamna tot la gupa doamnei, chiar daca e cea mai mica (bine, acu nu stiu exact ce inseamna gupa 0) dar asa rezolvi 2 probleme, cea cu educatoarea si cea de mai tarziu cand va trebui sa corelezi varsta lui Anei cu intrarea in grupa pregatitioare.

Ina, nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu mai tin minte de ce nu ati mai mers la gradi. Daar pot sa te sfatuiesc, daca nu esti hotarata inca sa-l dai la sfarsitul lui august. Nu la inceputul lui septembrie pentru ca atunci e nebunie cu noii veniti si ar fi bine ca el sa fi trecut deja de perioada de acomodare. Nici mai devreme pentru ca o sa vina vara, o sa aveti mult mai multe activitati si timp sa i-se faca dor de copii iar tie sa te hotarasti. Daca tu nu esti ferm convinsa ca e momentul potrivit si te grabesti si a doua incercare va fi tot un fiasco.

Oli la tine eu zic ca neaparat sa-l dai la gradinita la care va ramane, adica la cea noua (pe care si eu o stiu de la Aris, e super si se poate imprieteni cu Alexandros). Am observat ca la varsta asta copii sunt foarte dar fosrte refractari la schimbari (poate nu toti dar marea majoritate) si risti sa ai dinnou aceasi experienta cu schimbarea gradinitei chiar daca ea e buna si educatoarele sunt dragute. N-are rost sa-l zapacesti iara. Si pentru tine daca alegi sa-l dai din toamna (desi la voi ar fi ok si din primavara ca iti va oferi timp liber pt Leon si frustrari mai putine pt David) sa il dai un pic mai repede decat inceperea anului scolar si nu mai tarziu.

pup, a venit Gargarita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, eu nu cred in viata de apoi ca viata in care vom fi judecati dupa faptele noastre; nu cred nici ca avem 7-15-100 de vieti, nici ca aceea e adevarata viata si ca asta de aici e numai "de proba" etc.

alexandra, daca as sti ca mor peste o saptamina, as incerca sa fac un testament pentru fie-mea in asa fel incit sa stie cine a fost mama ei chiar daca nu si-o aminteste si o va vedea numai in poze. As vrea sa ma cunoasca, cu bune, cu rele, sa stie din cine se trage
Si as incerca sa prevad viitorul celor care ramin dupa mine, sa il fac cit mai usor, pt ca greul ei l-ar duce, in special sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

O sa vreau si eu ceva pt prietena mea, trimit poza pe mail

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Nici eu nu cred in "Judecata de Apoi"

Mergi la inceput

Gaza multumesc Pe de-oparte mi-e si frica sa nu ne intindem cu casa si sa-mi fie greu cu drumul la gradi. Dar la gradinita clar va trebui sa-l duc caci nu stiu cum o sa ma descurc cu ei acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

O sa vreau si eu ceva pt prietena mea, trimit poza pe mail

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ok, astept

Mergi la inceput