Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ana-maria, doar nu vrei sa vii la Buc doar sa cumperi niste boarfe la reduceri? la cat dai pe motorina tot acolo ajungi...

Pentru provincie, capitala e atractiva si pentru ca ofera mulitple optiuni; reduceri sint si la Bistrita dar nici nu ma sinchisesc sa dau o raita prin magazine (doar cind vor fi macar 50% si la Denny Rose ) pentru ca nu am ce cumpara; nici macar pentru Ian; imi imaginez ca la Bucuresti e ca la Cluj x 10

Mergi la inceput

Anaan, imi pare rau dar sper si ii doresc ca noua Doamna sa fie la fel de pe gustul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Ana-maria, doar nu vrei sa vii la Buc doar sa cumperi niste boarfe la reduceri? la cat dai pe motorina tot acolo ajungi...

Pentru provincie, capitala e atractiva si pentru ca ofera mulitple optiuni; reduceri sint si la Bistrita dar nici nu ma sinchisesc sa dau o raita prin magazine (doar cind vor fi macar 50% si la Denny Rose ) pentru ca nu am ce cumpara; nici macar pentru Ian; imi imaginez ca la Bucuresti e ca la Cluj x 10

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

decat sa bat drumul bistrita-bucuresti, mai bine ma duc la Budapesta.

Mergi la inceput

Eu inca nu am planuri concrete de gradi', doar ginduri, intrebari, framintari. Inca nu stiu daca sa-l duc din martie sau din mai. Inca nu stiu daca:
-sa-l duc la gradi de stat pina la 12
-sa-l duc la privat unde a mai fost
-sa-l duc la privat dar la alta in ideea ca poate o va asocia cu ceva frumos si nou.

Momentan:
-nu vrea sa iasa afara
-se joaca mult si frumos; ieri am rezolvat si primele fishe de matematica (de la editura Gama); voiam sa facem una singura dar tot insista: mama mai vei una fishNa mai vei una, mama! Era tare mortaal
-nu vrea sa imparta jucariile cu nimeni si nu are chef sa se joace cu copiii care vin la noi; in vara/toamna nu aveam problema asta; afara interactiona cu copiii.

Ar mai fi varanta sa mai stau cu el pina in toamna acasa.
Voi, ce sugestii aveti? Cum se vede din afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca mie mi-ar placea sa stiu viitorul, dar doar cu o singura conditie: sa-l si pot schimba daca, adica sa pot interveni. Dar sa stiu ca sigur se intampla x sau y si eu nu pot face nimic caci asa mi-e scris sigur nu as vrea. Si nici lucrurile care sunt de bine nu as vrea sa le stiu, caci atunci va fi viata plictisitoare si n-o sa mai am parte de nici o surpriza, iar mie imi plac surprizele

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

decat sa bat drumul bistrita-bucuresti, mai bine ma duc la Budapesta.

Asra e clar!!!
Prefer Viena; in Budapesta nu gasesc veci pe nimeni care sa stie engleza dar ziceam si eu, ca si Anamariame, ca daca as avea drum pentru altceva in capitala...
Dar n-am mai avut de 4 ani si jumatate , asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, exact ca Olga intentionam si eu sa raspund la intrebarea privind viitorul. As vrea sa il stiu doar daca as putea schimba la el ce nu imi convine, altfel no waaay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anca, eu nu as vrea sa-mi cunosc viitorul decat daca ar fi unul ultra mega stralucitor , lasand gluma la o parte : nu , nu as vrea sa aflu ce-mi rezerva viitorul cu bune si cu rele, mai ales alea rele nu as vrea sa stiu de ele dinainte

Anaan, off urata situatie, chiar ieri povesteam cu o mamica ce mult s-a atasat fiul ei de dna educatoare si cum face lucruri doar pt ca asa a spus dna ca ar fi bine, asa ca iti inteleg supararea

Olga, ce faine planuri de viitor !!va doresc sa aveti casuta visurilor voastre cat mai repede

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

NU as vrea sa-m cunosc viitorul pe care consider ca mi-l croiesc singura. Dar as da...mult -ca sa nu spun "orice"- sa STIU ce se intimpla cind inima mea va inceta sa bata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Anaan, imi pare rau dar sper si ii doresc ca noua Doamna sa fie la fel de pe gustul lui

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai, eu o stiu pe noua doamna, care e asa si asa. In plus, se vor comasa grupele si vor fi vreo 30 de copii in grupa, ceea ce nu-mi place deloc. Cred ca trebuie sa iau si alte variante in calcul si n-am nicio tragere de inima.

Mergi la inceput