Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ana-maria, doar nu vrei sa vii la Buc doar sa cumperi niste boarfe la reduceri? la cat dai pe motorina tot acolo ajungi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aaa, nu, vin la Bucuresti cu trenul ca sa aduc incoace o masina. Shoppingul era bonusul :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, imi pare ca nu ai mai ajuns la inmormintare. Si eu cred ca acum este cu mamaie a ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu m-am culcat la 5 dimineata Ne apucam de construit casa din primavara Aseara am desenat planul casei, iar dupa aceea am stat pe un site de decoratiuni interioare, f fain si am balit pe-acolo si m-am inspirat.

Va pup

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

oli, vreau si eu site de deco interioare, pls

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Asta este plin de poze cu idei faine

http://www.houzz.com/photos/421721/Pleasant-Valley-contemporary-bedroom-little-rock

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Eu m-am culcat la 5 dimineata Ne apucam de construit casa din primavara Aseara am desenat planul casei, iar dupa aceea am stat pe un site de decoratiuni interioare, f fain si am balit pe-acolo si m-am inspirat.

Va pup

Toulouse, la ville rose

http://www.houzz.com/photos/421721/Pleasant-Valley-contemporary-bedroom-little-rock

Olga, ma bucur ca va apucati de casa pe care mi o imaginez mare si priimitoare pentru toti oaspetii dragi voua!
E fain sa faci parte dintr-un asa proiect
Succes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Salutare, fetelor!

Pisigri, condoleante!

Eu sunt cam nervoasa, ca nu am spor la nimic, nici macar la dieta
Se pare ca saptamana asta am pus peste 1/2 kg...as vrea sa cred ca e de la sport, ca nu am exagerat cu mancarea, dar ma pacalesc singura, ca nu am facut mai mult de 20-30 min Pilates/zi.
Noi planuiam sa venim in Bucuresti in weekend, dar zapada ne-a schimbat planurile. Mai sunt reduceri?

Anamariame da mai sunt reduceri. Eu merg maine la cumparaturi si-ti zic daca se mai gaseste ceva. Doar trebuie sa astepti sa se rezolve cu drumurile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Citat:

Citat:

Va pup

Toulouse, la ville rose

Olga, ma bucur ca va apucati de casa pe care mi o imaginez mare si priimitoare pentru toti oaspetii dragi voua!
E fain sa faci parte dintr-un asa proiect
Succes

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumim frumos

Am ceva emotii ca n-o sa iasa asa cum imi doresc Faza este ca mai trebuie sa construim o hala pentru firma si sunt multe cheltuieli. Prefer sa ma mut mai tarziu in ea, dar sa o facem exact asa cum ne-o dorim. Casa n-o sa fie foarte mare, exact cat ne trebuie, dar bineinteles ca o sa avem loc pentru musafiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pisigri, condoleante!Era coordonatorul tau de doctorat?

Eu sunt suparata, fiindca de la anul educatoarea lui Andrei probabil va trebui sa-si lase grupa si sa ia grupa 0, deoarece s-a redus un post la gradinita si ea este singura cu pregatirea necesara pentru a prelua acea grupa. Si ea este foarte suparata...of!(iar Andrei mi-a zis ieri "O iubeste Anei tare-tare pe doamna!)

Olga, ce site fain! Am salvat linkul sa ma delectez mai pe indelete cand oi avea timp.
O intrebare: nu te duci cumva prin Ikea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna,

am ajuns si eu la serv, mai greu a fost de la blocul meu pana pe strada principala, paseam f greu printre mormane de zapada, ne-a venit non-stop vantul in fata, bb3 a plans tot drumul pana la bona [adica vreo 10 min]. In autobuz a fost boierie :).

Imi pare rau pt bianca si pisigri, privim la viata din noi si din jurul nostru, si trebuie sa intelegem si iar sa intelegem ca destinul omului este INCA ceva nedescoperit de catre om. Si oare, ar fi bine sa descoperim acest mister?

Si iata intrebare style "ina": ati vrea sa puteti afla viitorul?

Sa incercam, cand raspundem, sa excludem raspunsurile legate de "as vrea sa imi poata asigura cineva sanatatea noastra pana la adanci batraneti"...

Sa raspundem gandindu-ne mai mult la utilitatea si corectitudinea acestei variante. Ar fi mai usor de trait? Sau, din contra, ar fi mai frustrant, mai blazant?

Si, ca am pomenit de "corectitudine", mai adaug la subiectul cu mlm de ieri [unde am apreciat si rezonat in totatlitate cu toate postarile ilincai] doar 1 chestie: am citit povestea Biancai, finalizata cu admiratia pt acei pensionari din primele bastioane, INSA eu tot nu pot sa admir un om care castiga bani [si traieste relaxat] din donatia altora... Pentru ca, mlm-urile acopera 2 chestii distincte: una este vanzarea de produse si alta este sistemul ierarhic de participare financiare. Prima chestie e ok, si e ceea ce fac atatea fete la avon, etc. Cea de-a doua chestie este, practic, un nou nume dat celebrei "afaceri" de dupa revolutie, numita Caritas. Difera doar procentele, la Caritas erau exagerate, de aceea s-a prabusit mai iute. La restul mlm-urilor, procentele sunt calculate mai bine, cat sa nu se prabuseasca prea iute afacerea dar si cat sa tina viu "optimismul" participantilor. Insa mersul banilor este ACELASI. Si, pe mine una, nu m-ar face fericita acesti bani, castigati ASA. Asa ca, si dupa povestea Biancai [scrisa fff corect si f real, si util] tot nu am vreo admiratie/invidie pentru acei "afaceristi de top" care traiesc acum bogatei si fara griji. In continuare insa o sa cumpar rujul meu favorit de la Avon :).

Gaza

ca de obicei, scrierile tale le recitesc, imi face placere sa le rcistesc, sunt un fel de cronici ale timpurilor noastre, timpuri traite din interior si povestite spre exterior. Nicaieri nu e perfect, asa ca.. la voi lipseste zapada. Poate, daca ar fi perfect, ne-am plicitisi... sau nu?

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Ana ce pacat...poate vine totusi o alta doamna la fel de draguta.

Ma bucur ca iti place site-ul, eu il tot studiez. Si da, merg la Ikea. Trebuie sa iau ceva asternuturi. Fa-mi lista

Mergi la inceput