Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
Eu nu am pe unde sa ies din bucuresti, asa ca nu am ajuns la inmormantare.
Pisigri, condoleante!
Gaza22 spune:
Neata Fetele! uite ca apuc si eu sa vin in timp util la cafea.![]()
Cu meseriile, eu am inteles ca prima intrebare era tot in aceeasi tema (sau aproximativ) ca a lui Pisigri. Adica ce n-ai putea face niciodata, nu doar ce nu ti-ar place, nu ti se potriveste. De aceea am si raspuns scurt. As mai fi putut sa adaug mai multe cum ar fi domeniul finantelor, contabilitate unde nu ma pricep deloc si chiar de ar fi sa invat sigur nu as straluci. Tousi intrebarea lui Pisigri cred ca urmarea altceva si aici sunt doua raspunsuri:
- in caz de extrema necesitate, as face orice pentru a-mi castiga existenta, cu exceptia sa iau viata altei fiinte vii.
- doar pentru confort material, venituri sporite, sume fabuloase. In situatia asta eu nu sunt prea pragmatica. Da as spala un WC dar n-as putea sa fac o meserie care nu-mi place, care nu mi se potriveste, in care sunt doar mediocra, care imi afecteaza viata de familie doar pentru un statut financiar extraordinar. Prefer sarac si fericit (daca se poate asta) decat bogat, stresat, fara familie, fara alte satisfactii decat cea materiala.
Si acum sa raspund si la intrebarea cu Ce alta meserie v-ar fi placut sa faceti/aveti?
Aici raspunsurile mele sunt foarte clare:
1 Medic.
Din totdeauna mi-a placut sa ingrijesc oameni, am fost fascinata de modul in care functioneaza corpul uman, am sange rece si minte limpede in situatii de criza. Cand eram pustoaica imi doream mult asta, imi placea biologia si chimia, participam la concursuri de prim ajutor (gen Micii Sanitari), imi studiam ranile pana la os
si aplicam tot ce invatam la cursuri pe cei de langa mine, si chiar imi alesesem o specializare, chirurg cardiolog. Nu am urmat calea asta datorita influentei parintilor care insistau pe durata foarte lunga a studiilor, dificultatea materiilor si realizarea profesionala la sfarsitul vietii.
2 Avocat
Mi-a placut imi place, am veleitati pentru aceasta meserie(nu o zic doar eu ci si cei de langa mine inclusiv profesori). Dar asta cu o conditie, sa fiu avocat particular sa am posibilitatea de a alege pe cine reprezint.
N-am urmat aceasta cale pentru ca in perioada cand urma sa dau eu la facultate era o moda cu Dreptul si ieseau avocati cu sutele. Nu mi-a placut sa fiu parte din gloata sau judecata gresit in intentiile mele (bine asta mi s-a intamplat mai tarziu si cu politica dar asta e alta poveste) dar si influentata de ai mei.
3. Educatoare/Profesor
Imi plac tare mult copii, poate sunt influentata si de faptul ca am deja bazele acestei meserii. Cu toate astea nu stiu de ce dar invatatoare nu ma atrage asa de mult.
Si ca sa intru in randul statisticilor raportez si eu 15Kg de Gaza mica, inaltime nu stiu cat are dar e destul de inalta. La pantofiori are marimea 24 dar ma astept sa mai creascacurand.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
Gaza22 spune:
Pisigri, condoleante. Eu zic ca e de preferat o moarte rapida chiar daca e uneori mai devastoatoare pentru cei de langa.
Oli, cum, imi rapesti placerea de a shoppingui pentru bebe? esti sigura?![]()
Al Doilea Anisor 
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Pisigri condoleante 
Chato ma bucur ca ai venit cu vesti bunicele 
Gaza mai sunt reduceri oare? Ca acuma intru la mothercare pe site si-ti dau de lucru ![]()

Eu m-am culcat la 5 dimineata
Ne apucam de construit casa din primavara
Aseara am desenat planul casei, iar dupa aceea am stat pe un site de decoratiuni interioare, f fain si am balit pe-acolo si m-am inspirat.
Va pup 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
36+
Gaza22 spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred ce e acasa !!!!!, acum ma uit la stiri. Nu stiu daca sa ma bucur ca nu trec prin asemenea nameti sau sa imi para rau dupa zapada. De fapt mi-e tare dor de zapada dar stirile de azi m-au mai potolit nitel. La mine e toamna vesnica si a devenit deprimanta. Desi nu-mi place frigul parca totusi mi-e dor un pic sa-mi inghete nasul, sa simt aerul curat de iarna si sa fac un om de zapada. Nu mai zic ce rau imi pare ca Gazulina nu se poate bucura de zapada. Parca mi-e dor si sa curat masina ![]()
Oli, mai sunt cate ceva produse la reducere. La mothercare nu stiu ca nu m-am mai uitat demult, dar pentru bebelusi sigur au.
Al Doilea Anisor 
Gaza22 spune:
fetelor ce faceti? nici un semn, nici o miscare? sunteti inzapezite?
Al Doilea Anisor 
olishka spune:
Noi atata am asteptat zapada si acum cand a venit si avem curtea plina, David este racit si nu pot sa-l scot
Dar sper sa-i treaca in cateva zile.
Gaza ma bag acum la ceva shoping
Zapada ti-as trimite eu, daca as putea...Te pup!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
36+
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Eu m-am culcat la 5 dimineata Ne apucam de construit casa din primavara Aseara am desenat planul casei, iar dupa aceea am stat pe un site de decoratiuni interioare, f fain si am balit pe-acolo si m-am inspirat.Va pup ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 36+ |
oli, vreau si eu site de deco interioare, pls

anamariame spune:
Salutare, fetelor!Pisigri, condoleante!
Eu sunt cam nervoasa, ca nu am spor la nimic, nici macar la dieta
Se pare ca saptamana asta am pus peste 1/2 kg...as vrea sa cred ca e de la sport, ca nu am exagerat cu mancarea, dar ma pacalesc singura, ca nu am facut mai mult de 20-30 min Pilates/zi.Noi planuiam sa venim in Bucuresti in weekend, dar zapada ne-a schimbat planurile. Mai sunt reduceri?
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Neatza ! Nu am mare chef de vorba...aseara s-a intimplat ceea ce se astepta toata lumea de acum, si proful s-a dus dintre noi. Mi se pare cumplit. Lunea trecuta era perfect, marti a lipsit, miercuri am aflat ca avea hemoragie gastrica. Stiam ca are ulcer. Joi dimineata a intrat in operatie de urgenta si s-a aflat ca are cancer cu metastaze si nu i s-a putut face nimic pt ca tumora era prea mare si extinsa. Luni trebuia sa coboare la salon. Dar a facut iar o hemoragie, a intrat in insuficienta renala....marti seara a facut un stop cardiac, l-au resuscitat, era pe aparate...si aseara s-a dus. Nici nu stiu cum e mai "bine" sa te duci. A lasat multe lucruri neterminate in urma. Pe de alta parte parca e mai groaznic sa duci pe picioare un cancer luni si ani de zile... http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Sa aiba o trecere usoara in lumea pe care noi nu o vedem!