Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***389***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Acum daca ar fi ceva fara alte variante, ceva de supravietuire,da, sunt convinsa ca sa putea si imbalsama dar in alte circumstante nu

A propos de intrebarea lui Pisigri, ce nu ati mai putea face indiferent de cati bani vi s-ar oferi ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

N-as putea sa fac sex cu un nespalat, sa mananc chestii ciudate (gandaci, viermi, serpi, sobolani...), sa fac ceva ce il afecteaza pe Vladimir...nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Daaaa exact la cei care mananca gandaci si alte cele ma gandeam si eu cand am pus intrebarea precum si la unele chestii din domeniul sexului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Wooow Ramona ce mare este Stefan Eu am de pe-acum emotii cand ma gandesc prin ce trebuie sa treceti, dapoi tu, ce-o fi in sufletul tau...

Eu as putea manca gandaci, depinde ce suma imi dau Ma uit mult la survivor si acolo mananca ciudatenii, asa ca nu mi se mai pare cine stie ce...Cred ca asta cu sexul si omoru n-as putea-o face pt nici o suma.

Faza tare: il intreb pe Cristi daca a facut comanda la carut. Ma intreaba: "ai gasit vre-unul sa-ti placa?". Eu zic: "Pai nu am ramas la Stoke?", la care el: "am dat astazi cautare pe google la stoke si am vazut ca ai scris pe forum ca doar barbata-tu vrea din asta" Ce sa mai zic... Oricum am ramas la acesta. Imi place

Eu am luat o mica pauza de la calcat hainute. Sunt atat de minuscule, merge treaba repede, doar ca sunt multe.

Olga, mamica lui David iepurasul si 36+

Mergi la inceput

Neata fetele !!!!

Ca de obicei va astept cu cafeaua deja si cu stim noi ce langa

Olga,tare faza cu caruciorul si forumul , bine ca era in mesaj doar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete :)

Olguta, super faza cu caruciorul si forumul E baiat destept Cristi

Eu vin cu vesti bune, nu am nimic stricat, doar citeva disfunctionalitati, in mare, de la prea mult calculator. M-a intepat nenea ala de o suta de ori si mi-a trecut curenti prin corp (brat) asa ca am inteles ce inseamna sa fii schingiuit electrocutat ... doare al drak

Mergi la inceput

Chatonel, ma bucur ca esti in grafic, chiar aseara am vrut sa intreb cum a fost la investigatii dar se pare ca am uitat

Pe la birou cum mai stau apele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete ...si la noi e un viscol de te "ia pe sus"
L-am dus pe Bogdi la scoala ,apoi pana la posta cu coletul de martisoare pt Dc...iar in final Isabella a zis ca maine o sa mai mergem dupa BogdiDin cauza viscolului azi a tinut pt prima data in viata ei fularul la gura..era fata asa de socata ca poate avea si aceasta folosinta[:d]

Chato ma bucur ca esti doar cu mici disfunctionalitati
Oli si D ma mai citeste pe forum...

O zi cum o doriti
las cafa

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !

Nu am mare chef de vorba...aseara s-a intimplat ceea ce se astepta toata lumea de acum, si proful s-a dus dintre noi.
Mi se pare cumplit.
Lunea trecuta era perfect, marti a lipsit, miercuri am aflat ca avea hemoragie gastrica. Stiam ca are ulcer.
Joi dimineata a intrat in operatie de urgenta si s-a aflat ca are cancer cu metastaze si nu i s-a putut face nimic pt ca tumora era prea mare si extinsa.
Luni trebuia sa coboare la salon. Dar a facut iar o hemoragie, a intrat in insuficienta renala....marti seara a facut un stop cardiac, l-au resuscitat, era pe aparate...si aseara s-a dus.
Nici nu stiu cum e mai "bine" sa te duci. A lasat multe lucruri neterminate in urma. Pe de alta parte parca e mai groaznic sa duci pe picioare un cancer luni si ani de zile...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus, dodo, merci

la servici lucrurile ... stau. pur si simplu. nu e nici o adiere de vint.

pisigrix, in mod sigur e mai bine sa mori asa decit sa duci un cancer cu metastaze luni de zile, cind devii leguma si ai dureri cumplite. Am avut in jurul meu persoane care au sfirsit asa si, crede-ma, e horror.

Mergi la inceput

Pisigri, eu sunt de parere ca e de preferat o moarte rapida decat una lenta si chinuitoare,cu tintuire la pat, unde nimeni nu mai asteapta nimic decat sfarsitul ...

Mergi la inceput