Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 8
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Gina, stiu ca temperatura luata oral este mai influentata de factorii externi si tocmai asta trebuie evitat. Trebuie sa fie temperatura ta interna ca sa zic asa. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
O sa incerc de la cm urmator,sper sa nu fie nevoie
dar oricum asa ca sa vad daca e vreo schimbare ...
tu cum te mai simti???
MeAlex spune:
Eu sunt OK, astept rezultatele unor analize si cam atat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
gina85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Eu sunt OK, astept rezultatele unor analize si cam atat. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Rezultatele la analize iti vor spune de ai pierdut sarcina??
MeAlex spune:
Asa speram, sa aflam cauza, dar nu se stie sigur.
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
gina85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Asa speram, sa aflam cauza, dar nu se stie sigur. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Sa dea Domnul sa descoperiti cauza
Katy82 spune:
Mya sunt sanse mari sa fie bebe, eu te sfatuiesc sa pui utrogestan vaginal daca se pozitiveaza testul si sa iei no-spa. Bafta!
DenyAnd eu zic ca nu sunt normale durerile astea. Te sfatuiesc sa ceri sfatul unui doctor in legatura cu ele.
Miky te intelegem foarte bine, stim simtamintele astea de care ne simtim uneori chiar vinovate.
MeAlex tin pumnii sa nu fie nici o problema si sa ramai repede insarcinata cu un bebe frumos, sanatos si papacios!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
valicutza spune:
buna seara fetelor,
acum am ajuns si eu acasa , de la 7 tot am alergat prin oras dupa substanta de contrast, am gasit una f greu , si in cantitate dubla fata de cat aveam pe reteta.sa imi tineti va rog pumnii maine dimineata sa scap repede.
va pup
ne auzim maine cand ajung acasa
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
MeAlex spune:
Katy, eu sper sa gasim o problema si sa fie rezolvabila, altfel as lua-o razna la viitoarea sarcina.
pentru sanatos!
gabyv spune:
Alex
Cam mica activitatea in seara asta pe aici. Eu astept sa declar Z1, cred ca maine....
Bob_Pixel spune:
Morning, girls!
Uhhh, ce mai ninsoare. Curios lucru pentru mine, dar mi-a placut sa merg prin zapada pana la birou si am obtinut si blush natural Stiu ca e cineva e fericita acum sa vada nametii si s-o piste pe obraji ninsoarea ! Nu zic nume, dar se stie ea !
citat din mesajul lui valicutza buna seara fetelor, acum am ajuns si eu acasa , de la 7 tot am alergat prin oras dupa substanta de contrast, am gasit una f greu , si in cantitate dubla fata de cat aveam pe reteta.sa imi tineti va rog pumnii maine dimineata sa scap repede. |
Ma conformez, tin pumnii !!!
Wishing for rainbow baby dust !