Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 7
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne_marie79 Buna dimineata scumpele! Daca nu ati servit inca o cafeluta , va invit sa o servim impreuna... Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! Eu maine merg la o clinica privata la endocrinolgie ... m-am programat inca de luna trecuta de cand am pierdut sarcina , dar de abia acum am gasit liber. Imi e putin teama de ce mi se va spune in urma analizelor de acolo , cu atat mai mult cu cat ginecologul meu sustine ca e posibil ca disfunctiile tiroidei sa fi provocat avortul sportan la 6 saptamani . O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! |
Anne, e foarte posibil sa se fi intamplat asta mai ales daca nu ai fost sub tratament. Medicul meu endocrinolog mi-a zis ca imediat ce am test pozitiv si sarcina confirmata de ginecolog sa ma prezint la ea sa imi dea tratament pentru ca la hipertiroidie exista risc sa pierzi sarcina daca nu iei tratament. Tu ai deja un dignostic? Ai facut analizele?
Eu sunt z27 astazi, ma dor sanii ( cred ca vin uratii)si ma doare si spatele. Tot mai trag speranta ca poate poate e bebe. Si tot nu stiu cand sa ma testez pentru ca in ultimele trei luni CM-ul meu a venit la 34 de zile, la 33 de zile si la 25 de zile in ultima. Am facut eu niste calcule si cred ca ar trebui sa apara pana pe 28 dar cine mai intelege ceva...
Cat mai curand
mya85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurika1982
Neata, Doamne sjuta s afie de bine!!Osa vezi ca o sa fie bine.Incearca sa te relaxezi si sa le iei pe toate asa cum vine, sa vezi ca trece timpul mai repede :).Ma rog la DD pentru tine sa fie bine!!Cu ochisori.Sa ne anunti!! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
multumesc laurika, esti o draguta! sper sa fie si la tine bine! problema e ca sunt in concediu pt cateva zile asa ca am mai mult timp liber in care sa ma gandesc la problema... e ciudat cat de diferite pot fi sarcinile unele de altele, la primul nu ne-am programat nimic, ne doream dar nu eram f siguri cand, si a venit La al 2lea vbim de mult, din vara trecuta sa raman in Nov ca sa fie diferenta de 2 ani intre ei (cand am si reusit de altfel) dar... acum imi pare intr-un fel rau ca nu am inceput mai repede sa incercam...
Eu azinoapte am visat doar II asa ca nu stiu ce m-o apucat dimineata ca am scos testul din sertar si l-am facut... bineinteles negativ, dar e si cam devreme...
mami de (25.07.2010)
anne_marie79 spune:
Maria ... , nu am un diagnostic de tiroidie , nu am banuit niciodata ca as avea astfel de disfunctii , insa in ultimul timp simt un fel de jena in jurul gatului si senzatia de usoara sufocare . o sa vad maine ce imi spune medicul . Multumesc pentru sfaturi!
mrenescu spune:
citat din mesajul lui anne_marie79 Maria ... , nu am un diagnostic de tiroidie , nu am banuit niciodata ca as avea astfel de disfunctii , insa in ultimul timp simt un fel de jena in jurul gatului si senzatia de usoara sufocare . o sa vad maine ce imi spune medicul . Multumesc pentru sfaturi! O sarcina pierduta la 6 saptamani , dar increzatoare pentru o noua sansa! Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra! |
Atunci Anne, sa dea DD sa nici nu ai nimic si sa fie doar o jena trecatoare. Disfunctiile tiroidei sunt de-a dreptul enervante si pe langa faptul ca implica tratament pe perioade foooarte lungi mai si pun piedici in obtinerea unui bebe.
De regula medicii monitorizeaza TSH-ul si FT4 ( tiroxina libera). Poate n-ar strica sa ti le faci ca sa ai deja rezultatele cand mergi la dr. La Synevo costa amandoua vreo 70 de RON parca. De asemenea se mai face o eco tiroidiana ca sa elimini posibilitatea existentei nodulilor. Dar asta din urma ar trebui sa ti-o recomande medicul. Sanatate multa iti doresc.
Cat mai curand
Katy82 spune:
Buna fetele! Ma apuc si eu sa citesc din urma, pupici la toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Katy82 spune:
Mya la mine mucusul de ovulatie apare fix cu 14 zile inainte. Se poate ca dupa pierderea sarcinii sa ti se fi dereglat putin. Si eu l-am avut luna asta in Z9 asa ca am prestat, foarte devreme si la mine.
Gina bebe ne da semne ca e deja acolo cel mai devreme prin Z11-12, adica dupa ce a intrat in uter. Incearca sa ai rabdare pana atnci.
Mrenescu poate are sotul un feeling si e bebe in burtica! Tinem pumnii.
Lore bafta multa si la urmatoarele interviuri. Eu zic sa te lasi in voia lui Dumnezeu ca stie el mai bine. Si eu ma gandeam acum 2 ani sa nu-mi dau gradul ca poate vine bebe si apoi pierd toate inspectiile si se pare ca nu a fost asa. Deci eu zic sa mergi mai departe si cu proiectul bebe ca stie Dumnezeu mai bine.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
MeAlex spune:
Gina, stiu ca temperatura luata oral este mai influentata de factorii externi si tocmai asta trebuie evitat. Trebuie sa fie temperatura ta interna ca sa zic asa.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
gina85 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Mya la mine mucusul de ovulatie apare fix cu 14 zile inainte. Se poate ca dupa pierderea sarcinii sa ti se fi dereglat putin. Si eu l-am avut luna asta in Z9 asa ca am prestat, foarte devreme si la mine. Gina bebe ne da semne ca e deja acolo cel mai devreme prin Z11-12, adica dupa ce a intrat in uter. Incearca sa ai rabdare pana atnci. Mrenescu poate are sotul un feeling si e bebe in burtica! Tinem pumnii. Lore bafta multa si la urmatoarele interviuri. Eu zic sa te lasi in voia lui Dumnezeu ca stie el mai bine. Si eu ma gandeam acum 2 ani sa nu-mi dau gradul ca poate vine bebe si apoi pierd toate inspectiile si se pare ca nu a fost asa. Deci eu zic sa mergi mai departe si cu proiectul bebe ca stie Dumnezeu mai bine. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
Ai dreptate dar rabdarea e singurul lucru ce imi lipseste cel mai mult,asta se datoreaza po