Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Gabi, Lore , Mya va tin pumnii sa fie cu ochi !
Lorena , daca imi permiti sa-ti dau un sfat : nu amana bebe pentru servici . Eu stiu ca este important si serviciul dar bebe este mai important . Mie imi pare rau ca am asteptat atat . Am zis ca abia m-am intors la servici , ca mai am timp dar a trecut prea mult timp pe care acum nu-l mai pot da inapoi .
Era sa uit : a inceput anul dragonului - anul in care familia este cea mai castigata !Deci sper sa ne mutam toate la odisee !

www.gradinacris.blogspot.com

Lore: zic si eu ca fetele!Nimic nu e mai improtant ca un copil,toti banii din lume nu pot aduce atata fericire cat aduce un copilas.Banii, averile, cariera, toate vin si se duc..e alegerea ta , bineinteles, dar poti incerca in continuare si cand iese, iese, eu asa am facut la Cristian, m-am angajat in iulie si in noiembrie am ramas gravida, asta fiindca in septembrie am avut nunta :D.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata scumpele! Daca nu ati servit inca o cafeluta , va invit sa o servim impreuna...
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! Eu maine merg la o clinica privata la endocrinolgie ... m-am programat inca de luna trecuta de cand am pierdut sarcina , dar de abia acum am gasit liber. Imi e putin teama de ce mi se va spune in urma analizelor de acolo , cu atat mai mult cu cat ginecologul meu sustine ca e posibil ca disfunctiile tiroidei sa fi provocat avortul sportan la 6 saptamani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Anne, multumim de cafea. Orice ai afla la endo, se rezolva.
Miky, e bine ca te vezi cu biologul, si eu l-am vazut si a fost de ajutor. Ne-a raspuns la intrebarile pe care le aveam fara tabu. In plus procedura si modul de selectie ne-a fost bine explicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Anne, multumim de cafea. Orice ai afla la endo, se rezolva.
Miky, e bine ca te vezi cu biologul, si eu l-am vazut si a fost de ajutor. Ne-a raspuns la intrebarile pe care le aveam fara tabu. In plus procedura si modul de selectie ne-a fost bine explicat.

Aha, o sa o sun mai tarziu sa vad ce zice, merci mult.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Anne multumim de cafeluta si bafta multa maine la dr, o sa fie bine o sa vezi.

In curand
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Tocmai am aflat de o prietena de a mea ca a ramas insarcinata din a doua luna de incercari, sunt fericita pentru ei, fetelor nu sunt rea dar stiti ca in sinea mea ma oftic, sa nu ma intelegeti gresit, chiar ma bucur pentru ei.....dar ma oftic ca uni pot iar alti nu.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Va multumesc ! Ganduri bune si optimiste si pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Tocmai am aflat de o prietena de a mea ca a ramas insarcinata din a doua luna de incercari, sunt fericita pentru ei, fetelor nu sunt rea dar stiti ca in sinea mea ma oftic, sa nu ma intelegeti gresit, chiar ma bucur pentru ei.....dar ma oftic ca uni pot iar alti nu.

In curand

Anne ;bafta multa!!
Miky: DD are pentru fiecare un plan si te inteleg..la primul copil era asa de mare dorinta ca in momentul in care o prietena m-a anuntat ca e gravida cu al doilea..m-am ofticat si eu in sinea mea, dar nu pe ea, ci pe situatie.acum cand am pierdut sarcina, tot asa m-am ofticat , tot pe situatie.si ma tot gandeam ca:uite mah, sunt unii care ii arunca sau ii omoara si cei care ii doresc nu au parte.Dumnezeu face minuni si o sa vezi ca o sa-ti tii puiul in brate!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Gina, depinde care a fost diferenta intre cand ai luat prima oara si a doua oara. Daca e peste 3 ore, poti sa o iei in considerare pe cea de-a doua. Dar evita sa faci lucrul asta, sa iti iei de doua ori la rand, ca arata diferit.
EU as lua in considerare prima temp, mi se mai intampla sa ma trezesc mai devreme sa imi iau temp si mereu o iau in considerare.
Dar eu zic asa... sper sa nu se supere cineva pe mine, dar la asa temp mica... stii tu...
Ah si nu ma mai incurajati, fetelor!! Ca nu raman eu asa singura, fara nici un ajutor. Eu nu ovulez singura, ca o fata mare

Pai sincer nici nu mi-am dat seama cat a trecut,ca am adormit si m-am trezit dupa cand a sunat ceasul ca in fiecare dimi ca sa imi masor tb si asa am si facut .....prima era 36.4 si a doua 36.7,nu-i nimik o sa vedem ce se intampla in zilele astea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Lore, vezi-ti de treaba, mergi inainte cu ambele proiecte, unul nu il exclude pe altul.
Camcris, e normal ca atunci cand iti scade temperatura, spre finalul ciclului, sa apara menstruatia.
Singurele variante de masurare a temperaturii bazale sunt folosind termometru digital (e cel mai simplu si sigur de folosit), vaginal sau rectal. Alt tip de masurare a temperaturii da erori. Temperatura se masoara dupa 4-5 ore de somn cum spune si Camcris. Eu nu masuram chiar la aceeasi ora, dar in general intr-un interval de 2 ore, dar intotdeauna inainte sa ma ridic din pat, fara sa ma misc prea mult.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Am un termometru digital si imi masor temp sub limba,am auzit multe fete care fac asa.....stiu ca cea vaginala sau rectala e cea mai atendibila,am sa vad sa incerc de la cm viitor.....

Mergi la inceput