Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 5
gabyv spune:
Gina, depinde care a fost diferenta intre cand ai luat prima oara si a doua oara. Daca e peste 3 ore, poti sa o iei in considerare pe cea de-a doua. Dar evita sa faci lucrul asta, sa iti iei de doua ori la rand, ca arata diferit.
EU as lua in considerare prima temp, mi se mai intampla sa ma trezesc mai devreme sa imi iau temp si mereu o iau in considerare.
Dar eu zic asa... sper sa nu se supere cineva pe mine, dar la asa temp mica... stii tu...
Ah si nu ma mai incurajati, fetelor!! Ca nu raman eu asa singura, fara nici un ajutor. Eu nu ovulez singura, ca o fata mare
DenyAnd spune:
Gina eu as lua in considerare TB de la ora care o luai ca de obicei. Dar nu mai tarziu de la ora obisnuita, pt ca organismul stie ca la ora aia face miscare si de aia se ridica TB.
Prima masurare e cea "valabila"
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Fetele, eu sunt binishor.
Azi (z2) am avut iarasi criza aia de dureri ca mam saturat, plangeam de durere dar si nervoasa cu "de ce iar mi se intampla ca mam saturat de ele!!!!"
Dupa 2 reprize de nospa cate 3pastile, nu se calmau durerile.
Mai iau inca o repriza de 3 pastile nospa, nu a mers pt ca dupa juma de ora am dat la rate.
Mi-a fost asa de rau ca am vomat de 4 ori si mult.
Mi-e era frig rau, tremuram toata, alba toata, transpiratii reci... cosmar pt mine.
Dupa fiecare voma imi reveneam cat de cat.
Dupa vreo 3 ore de chin, mi-a venit in ajutor prietena la care sunt in vizita acuma, mi-a dat un calmant mai puternic ("parkemed"), si in juma de ora imi reveneam pe bune, apoi am adormit intrun sfarsit.
Si la trezire ma simteam atat de bine ca eram in al noulea cer (si euforica, de la calmant banuiesc).
Eu nu mai iau aspenterul de cand am pierdut sarcina a 2a oara(27dec2011). Chiar e posibil ca lipsa aspenterului mi-a cauzat iar asa dureri mari in timpul menstruatiei?
Vreau de maine sa reiau aspenterul... dar nush ce sa fac.
Stiu ca nu face rau aspenterul(pe mine vad ca chiar mar ajuta mult sa nu mai am crizele alea de dureri mari), dar eu vroiam sami las organismul cateva luni in maxima pauza(so zic asa) fara medicamente. Dar vad ca nici asa nu merge.
2 sarcini pierdute la 4+
kmy_black spune:
buna fetelor!!!
intr-un tarziu mi-a revenit si mie netul, cred ca plecase la saniutza!
lorena
eu, una, sunt convinsa ca ai sa reusesti sa le faci cu brio pe amandoua: bebe+serv, nu cred ca este cazul sa alegi!!!
ma pun sa din urma, k ati scris ceva, repejor, k acusi se apropie ora mesei la Mofturos si trebuie sa ma prezint la datorie!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Lore numai nu renunta la proiectul bebe, te rog eu.
O sa vezi ca o sa reusesti sa le faci pe amandoua odata.
Curaj, si tin pumnii pt urmatorul interviu.
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
Eu ma bag la somn fetele.
Va doresc pe maine o zi frumoasa si placuta.
2 sarcini pierdute la 4+
ancadragoman spune:
Neata
Am gasit anuntul asta si m-am gandit la voi http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=37395&n=Test-ovulatie--fertilitate--Maybe-Baby
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
miky82 spune:
Neatza
Lore ma bucur ca ai trecut cu brio de prima etapa iar despre servici si bebe asculta sfatul fetelor, poti sa mergi cu amandoua, Dumnezeu le aranjeaza asa cum trebuie.
Gina eu nu stiu ce sfat sa iti dau referitor la tb, eu nu mi-o iau mi se pare greu pt mine , cred ca sunt eu mai lenesa
Deny sa sti ca si eu de cand iau aspenterul ma simpt mult mai bine, nu mai am durerile pe care le aveam inainte, imi pare rau ca ti-a fost rau, sper ca esti bine acum.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
miky82 spune:
Fetelor am vb cu o prietena de-a cumnatei mele care a facut inseminare din care a rezultat 3 copilasi, sperma i-a preparat-o biolog Matei, acum ea mi-a zis ca ar fi bine sa merg sa vb cu ea inainte de inseminare ca sa imi vada si ea dosarul, mi-a dat nr de tel si nu stiu ce sa fac daca sa o sun sau nu, daca imi zice sa ma vad cu ea trebuie sa ii dau ceva?
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 Fetelor, in luna nov cand am ramas insarcinata, la o saptamana dupa ovulatie am avut noaptea dureri ca de inceput de CM, nu erau f puternice dar le-am simtit in somn si m-au trezit. Pana la urma acele dureri s-au dovedit a fi de la implantare, banuiala mea, pt ca apoi am avut test de sarcina pozitiv peste cateva zile. Duminica aceasta dimineata, la 7 zile de la ovulatie, am simtit din nou aceleasi crampe, tot prin somn le-am simtit, am mers la toaleta si le-am mai simtit pt 5-10 min. De atunci simt ca o tensiune in uter, jos. Mai astept 2-3 zile si fac un test sa vad daca va fi sau nu pozitiv. Temerea mea e ca aceste dureri sa nu fie cumva contractii si sa pierd din nou sarcina, deoarece la prima sarcina nu-mi amintesc sa fi avut aceste crampe... nu au fost puternice, dar cum spuneam, destul sa ma trezeasca din somn. A mai patit cineva la fel??? mami de (25.07.2010) |
Neata, Doamne sjuta s afie de bine!!Osa vezi ca o sa fie bine.Incearca sa te relaxezi si sa le iei pe toate asa cum vine, sa vezi ca trece timpul mai repede :).Ma rog la DD pentru tine sa fie bine!!Cu ochisori.Sa ne anunti!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010