Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 4
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor aveti dreptate nu o sa renuntla bebe singurul lucru care m-a dat peste cap a fost faptul ca postul e liber ca o fata de acolo e insarcinata si mi-a parut ca nu prea le-a picat bine angajatorilor dar acum nu inseaman ca nu am voie, e viata mea, e dreptul meu ar fi inuman sa comenteze ceva plus ca de mult timp incerc sa raman....sansele sa se intample tocmai acum sunt mici va multimesc mult fetelor ca m-ati ajutat sa-mi dau seama ce simt, e ca si cum mi-ati fi confirmat ceea ce voiam sa fac dar avema nevoie de sustinere diseara vin si tranteala la greu iar maine la dr apoi nici nu am garantia ca eu o sa primesc jobul, am sperante dr sa vedem va pupic |
Lori eu nu cred ca tre sa te imparti intre bebe si munca ci cred bine ca le poti face pe amndoua in acelasi timp....
Primul lucru iti tin pumnii ca postul asta sa fie al tau si al doilea sa ramai insarcinata cat mai repede si sunt sigura ca totul o sa fie cum iti doresti tu.
Nu ne putem lasa conditionati de ei,sa facem copii cand vor ei sau cand le convine,parerea mea
mya85 spune:
Fetelor, in luna nov cand am ramas insarcinata, la o saptamana dupa ovulatie am avut noaptea dureri ca de inceput de CM, nu erau f puternice dar le-am simtit in somn si m-au trezit. Pana la urma acele dureri s-au dovedit a fi de la implantare, banuiala mea, pt ca apoi am avut test de sarcina pozitiv peste cateva zile.
Duminica aceasta dimineata, la 7 zile de la ovulatie, am simtit din nou aceleasi crampe, tot prin somn le-am simtit, am mers la toaleta si le-am mai simtit pt 5-10 min. De atunci simt ca o tensiune in uter, jos. Mai astept 2-3 zile si fac un test sa vad daca va fi sau nu pozitiv.
Temerea mea e ca aceste dureri sa nu fie cumva contractii si sa pierd din nou sarcina, deoarece la prima sarcina nu-mi amintesc sa fi avut aceste crampe... nu au fost puternice, dar cum spuneam, destul sa ma trezeasca din somn. A mai patit cineva la fel???
mami de (25.07.2010)
gina85 spune:
citat din mesajul lui mya85 Fetelor, in luna nov cand am ramas insarcinata, la o saptamana dupa ovulatie am avut noaptea dureri ca de inceput de CM, nu erau f puternice dar le-am simtit in somn si m-au trezit. Pana la urma acele dureri s-au dovedit a fi de la implantare, banuiala mea, pt ca apoi am avut test de sarcina pozitiv peste cateva zile. Duminica aceasta dimineata, la 7 zile de la ovulatie, am simtit din nou aceleasi crampe, tot prin somn le-am simtit, am mers la toaleta si le-am mai simtit pt 5-10 min. De atunci simt ca o tensiune in uter, jos. Mai astept 2-3 zile si fac un test sa vad daca va fi sau nu pozitiv. Temerea mea e ca aceste dureri sa nu fie cumva contractii si sa pierd din nou sarcina, deoarece la prima sarcina nu-mi amintesc sa fi avut aceste crampe... nu au fost puternice, dar cum spuneam, destul sa ma trezeasca din somn. A mai patit cineva la fel??? mami de (25.07.2010) |
Mya mai asteapta un pic,e cam devreme pt un test,cum ai zis si tu.....
Eu iti doresc sa fie ....
Si eu is la 8 po si crede-ma ca ard de nerabdare sa fac acel test,de ar fi teste care sa le poti face imediat dupa implantare
.
Si eu am niste dureri la ovare,mai bine zis ma deranjeaza speram sa fie
gina85 spune:
Fac un apel la toate fetele care is mai experte in legatura cu temperatura bazala:in dimineata asta m-am trezit (nu stiu ora,oricum devreme) si panicata am masurat repede temp gandidu-ma ca am uitat sau ca nu am auzit soneria (imi pun ceasul sa sune in fiecare dimi) si rezultat:36.4(eu o masor oral).Revenindu-mi un pic ca eram asa ca de pe somn imi dau seama ca de fapt ceasul nu sunase si ma culc inapoi.Cand suna ceasul mi-am zis sa o masor din nou pt ca in fiecare dimi o masor la aceiasi ora si am vrut sa vad daca e vreo diferenta si a fost:36.7,am mai masurat o data 36.8....
Acum is in confuzie totala,care masuratoare e buna dupa voi????
Sper sa ma fi facut inteleasa!
mya85 spune:
gina eu nu am ajuns la stadiul in care sa imi iau temp bazala, imi pare rau, nu te pot ajuta. am zis ca daca luna asta nu reusim poate incep intai cu testele de ovulatie, daca as incepe sa imi iau temp zilnic cred ca s-ar uita crucis sotul meu la mine
tu locuiesti in Italia? cum se procedeaza acolo in caz de iminenta de avort? te ajuta cu ceva sa susti sarcina?? ca aici nu le pasa, nu se da nimic. nu se gaseste nici macar No-spa, daca raman trebuie sa rog pe cineva sa imi trimita din Romania daca nu cumva ajung eu intai in tara si imi fac stocul
mami de (25.07.2010)
gina85 spune:
citat din mesajul lui mya85 gina eu nu am ajuns la stadiul in care sa imi iau temp bazala, imi pare rau, nu te pot ajuta. am zis ca daca luna asta nu reusim poate incep intai cu testele de ovulatie, daca as incepe sa imi iau temp zilnic cred ca s-ar uita crucis sotul meu la mine tu locuiesti in Italia? cum se procedeaza acolo in caz de iminenta de avort? te ajuta cu ceva sa susti sarcina?? ca aici nu le pasa, nu se da nimic. nu se gaseste nici macar No-spa, daca raman trebuie sa rog pe cineva sa imi trimita din Romania daca nu cumva ajung eu intai in tara si imi fac stocul mami de (25.07.2010) |
Nu prea stiu cum is procedurile aici pt ca eude fiecare data am facut toate analizele acasa cand mergeam.
Am fost o data si asta cand ne-am hotarat ca vrem un sa imi fac un papa nicolau si o ecografie spunandu-i ca vrem sa vedem care e treaba,daca e vreo infectie ceva,in fine sa chestiile alea inainte de a concepe....era totul bine si mi-a zis sa ma prezint dupa 2 ani de incercari daca nu reusim si atunci o sa vedem,m-a tratat asa ca pe....nu stiu
Daca luna asta imi vine ,eu sper sa nu o sa imi fac curaj si o sa merg la doc din nou...
camcris spune:
citat din mesajul lui gina85 Fac un apel la toate fetele care is mai experte in legatura cu temperatura bazala:in dimineata asta m-am trezit (nu stiu ora,oricum devreme) si panicata am masurat repede temp gandidu-ma ca am uitat sau ca nu am auzit soneria (imi pun ceasul sa sune in fiecare dimi) si rezultat:36.4(eu o masor oral).Revenindu-mi un pic ca eram asa ca de pe somn imi dau seama ca de fapt ceasul nu sunase si ma culc inapoi.Cand suna ceasul mi-am zis sa o masor din nou pt ca in fiecare dimi o masor la aceiasi ora si am vrut sa vad daca e vreo diferenta si a fost:36.7,am mai masurat o data 36.8.... Acum is in confuzie totala,care masuratoare e buna dupa voi???? Sper sa ma fi facut inteleasa! |
cea mai concludenta masurare a temperaturii este cea vaginala, eu asa am procedat 3 luni la rand si nu a dat gres niciodata, doar ca m-am demoralizat de fiecare data cand scadea temperatura ca apareau si rusii la tine nu stiu la ce intervale de ore le-ai masurat, da este relevanta o masurare corecta in fiecare zi la aceeasi ora dupa minim 4 - 5 ore de odihna, somn, cam asta stiu eu
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
lore am intrat special sa vad ce ai facut la interviu, ma bucur ca ai trecut de prima etapa, ei i-ti tin pumnii in continuare deoarece stiu ca vei reusi, te rog nu renntat la proiectul bb, toate vin la randul lor.
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
MeAlex spune:
Lore, vezi-ti de treaba, mergi inainte cu ambele proiecte, unul nu il exclude pe altul.
Camcris, e normal ca atunci cand iti scade temperatura, spre finalul ciclului, sa apara menstruatia.
Singurele variante de masurare a temperaturii bazale sunt folosind termometru digital (e cel mai simplu si sigur de folosit), vaginal sau rectal. Alt tip de masurare a temperaturii da erori. Temperatura se masoara dupa 4-5 ore de somn cum spune si Camcris. Eu nu masuram chiar la aceeasi ora, dar in general intr-un interval de 2 ore, dar intotdeauna inainte sa ma ridic din pat, fara sa ma misc prea mult.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
crismac spune:
Gabi, Lore , Mya va tin pumnii sa fie cu ochi !
Lorena , daca imi permiti sa-ti dau un sfat : nu amana bebe pentru servici . Eu stiu ca este important si serviciul dar bebe este mai important . Mie imi pare rau ca am asteptat atat . Am zis ca abia m-am intors la servici , ca mai am timp dar a trecut prea mult timp pe care acum nu-l mai pot da inapoi .
Era sa uit : a inceput anul dragonului - anul in care familia este cea mai castigata !Deci sper sa ne mutam toate la odisee !
www.gradinacris.blogspot.com