Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 3
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/23Ianuarie2012TesteOv ce ziceti de testul de azi? |
ce pozitiv e lori,treceti la treaba si repede
gabyv spune:
Camcris, Ia ma ajunge unde la 800 eur, cu tot cu vizite, medicamente si tot ce mai trebuie. Insa o sa am ceva rambursat de la stat.
Miky, eu o sa trec de la Puregon la Gonal, pt ca nu se mai fabrica primul si apoi Ovitrelle.
claudela spune:
Ma doare burta tare rau...Nu stiu de la ce...
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
anne_marie79 spune:
Va pup fetelor!
Lorena , te asigur ca testul tau de ovulatie e cat se poate de pozitiv , la fel de intensa a fost liniuta si la mine in noiembrie cand am ramas! Doamne ajuta sa fie bine !
lorena_86 spune:
buna fetelor
m-am intors de la interviu plina de sperante
interviul consta in 3 parti, de prima am trecut
urmatoarea etapa e cu dr si ultima e cu directorul clinicii care e si dr
am emotii dar sunt sigura ca am sanse sa le demonstrez ce stiu si ca sunt buna pe ceea ce fac
si am si norocul ca nu prea sunt asa buni candidatii, asta din punctul meu de vedere, acum sa vedem
fetele de la resurse umane m-ai garantat ca am mari sanse avand in vedere experienta si cunostiintele mele
acum sunt in dubii....
ce sa fac cu bebe
daca ma angajez aici va fi o mare oportunitate de cariera si nu prea pot si cu bebe in burtica
imi doresc enorm si ma doare numai cand ma gandesc ca va trebui sa aman proiectul
voi ce ziceti?
Bettercy spune:
Lorena, nu trebuie sa amani nimic. In primul rand nu gandi asa de departe. Cand o sa ai jobul in mana si o sa ramai insarcinata, o sa vezi atunci cum stau lucrurile. Apoi sunt femei care sunt insarcinate si merg la lucru pana la nastere. Sarcina nu este o boala, nu-ti mai face atatea griji. Dacao sa ramai insarcinata si sarcina e cu probleme, o sa vezi atunci ce o sa faci. Ia lucrurile incet.:)
anne_marie79 spune:
Lore , asa zic si eu , cred ca Dumnezeu stie cum sa astearna lucrurile! Le poti face pe amandoua!
Bettercy spune:
Am vrut sa-ti mai spun ca am vazut multe asistente insarcinate care alearga toata ziua prin spital. Cand am fost la urgenta, cea care mi-a facut ecograful era insarcina si a venit la 10 seara la spital ca sa-mi faca ecograful...Probabil ca nu-i usor dar nu imposibil. Am mai zis intr-un alt post, daca vrei sa faci ceva care sa te ajute totusi, incepi sa mergi de acum pe distante mari ca sa faci conditie fizica si apoi nu ar tb sa mai ai probleme. In plus, un job o sa-ti aduca satisfactii, o sa te tina ocupata, n-o sa te gandesti mereu la ce s-ar putea intampla rau...
Eu nu am vesti. Fac sport in fiecare zi si dorm 8 ore neintoarsa. Ma simt super odihnita.
lorena_86 spune:
fetelor aveti dreptate nu o sa renuntla bebe
singurul lucru care m-a dat peste cap a fost faptul ca postul e liber ca o fata de acolo e insarcinata si mi-a parut ca nu prea le-a picat bine angajatorilor
dar acum nu inseaman ca nu am voie, e viata mea, e dreptul meu
ar fi inuman sa comenteze ceva
plus ca de mult timp incerc sa raman....sansele sa se intample tocmai acum sunt mici
va multimesc mult fetelor ca m-ati ajutat sa-mi dau seama ce simt, e ca si cum mi-ati fi confirmat ceea ce voiam sa fac dar avema nevoie de sustinere
diseara vin si tranteala la greu iar maine la dr
apoi nici nu am garantia ca eu o sa primesc jobul, am sperante dr sa vedem
va pupic