Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 2
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Neatza! Miha_23 felicitari!!!!! o sarcina usoara, dusa la termen si cu bebe sanatos Valicuta bafta multa la hsg, sper sa nu fie nici o problema. Mya la mine mucusul Egg apare cu cateva zile inainte de ovulatie si ma tine pana in ziua ovulatiei dupa care se schimba compozitia mucusului, nu este o regula sa ai doar in ziua ovulatiei, poate tine cateva zile sau poate nici nu il observi cel mai bine faci teste de ovulatie. Lore spor la prestat si bafta multa la interviu! Va pe toate. Eu azi z3, mi-a venit exact la 28 de zile m-am bucurat totusi ca nu a intarziat ca altfel imi faceam sperante, o sa imi sun dr pe la 10 sa vad exact cum procedam luna asta. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi |
buna fetelor
miky mersic mult, o sa va spun miercuri cum a decurs procedura si care e verdictul ..nu stiu, am niste emotii ..sper sa fie bine, si sa ma mai linistesc
lore bafta azi la interviu si la prestat
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Dam si noi cafeluta!!
Miha: bravooo, doamne ajuta sa fe bine si sa ai un bebe sanatos si la termen!!
Lore : spor la prestat si bafta multa la interviu!
Valicutza;bafta multa la hsg!!
Am si eu o intrebare: e posibil sa vina uratii asa repede dupa chiuretaj?Ca de vreo 3 zile am o usoara sangerare, fara dureri, doar seara...
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
miky82 spune:
citat din mesajul lui gabyv Neata Miky, te astep cu vesti! Si eu fac IA in feb, asa ca astept cuminte sa imi vina. Azi ma duc sa-mi iau tratamentul. EU sunt f obosita, am fost plecata in weekend si a fost greu cu trezirea. |
Aha suntem de manuta in luna februarie, am vb cu dr si mi-a dat 2 pastile de closty sa iau de astazi si sambata o sa merg la eco sa vad ce am produs.
Ps si eu sunt foarte obosita ca m-am culcat tarziu sambata si aseara, sambata am jucat texas poker cu niste prieteni pana la 3 dimineata iar ieri am fost la o petrecere de copii .
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
lorena_86 spune:
merci fetelor
sunteti niste scumpe
azi am avut un soc cu testul de ovulatie
incerc sa-l pun acum sa vedeti si voi
va pup
lorena_86 spune:
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/23Ianuarie2012TesteOv
ce ziceti de testul de azi?
miky82 spune:
Ohoooooooooo ce pozitiv este, cel mai probabil o sa ai ovulatia in 24 de ore, de abia astept sa vad ce iti zice dr.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
Corina87 spune:
Buna dimineata fetele!!!!
OOOOOOO Lorena cit de pozitiv este testul,lucrati la greu astazi/
Eu astazi z1,luna aceasta nu mai bag nimic in miine,sa vedem ce o fi.Sotul si socrela zic ca este din cauza mea,ca eu prea ma stresez cu toate.Ok luna aceasta va fi luna a 6-a de incercari.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890
mrenescu spune:
Buna ziua fete dragi!
Ma intorc si eu capie de cap dupa ce in weekend am avut un botez si muzica a fost ingrozitor de tare.
Miha_23 felicitari pentru liniute. S-a spart gheata in 2012 deci de-acum o sa fie ploaie de bebelusi. Ploaie torentiala
Lore, iti tin si eu pumnii, sa fie cu mult noroc, atat prestatul cat si interviul.
Fetele, eu cred ca am bulibasit zilele. Eu astazi sunt in z26 si sunt z9 dpo daca a fost pe 14 ( cand a iesit testul pozitiv) sau
z8 dpo daca a fost pe 15. Initial calculasem gresit si socotisem ca 10 zile dpo ar trebui sa fie pe 28. De fapt se fac maine -poimaine. Ce spuneti, ma testez maine? Dar oare chiar poate iesi pozitiv asa de repede, bineinteles, daca va fi cazul? Dupa calculele mele CM ar trebui sa apara cel mai devreme pe 25 ( z28) si cel mai tarziu pe 30( z33).
Mi-a fost rau duminica dimineata, cat pe-aici sa vomit dar cred ca s-a datorat oboselii ca eram nedormita de vreo 48 de ore. Sotul meu rade si zice "Tie nu ti-e niciodata rau de cand sunt eu cu tine, deci e bebe sigur". Eu zic ca ar fi fost mult prea devreme.
Ma dor sanii usor, sunt tensionati si sfarcurile sensibile dar mie astea imi par mai degraba doar semne prevestitoare de CM.
Sunt tare in ceata...
Cat mai curand
IPopica spune:
Buna ziua!
Felicitari Miha_23! Prima ninsoare, primele liniute (ma rog, prima ninsoare din an la capitala)
Katy82: saru’mana de sfat. N-am intrat tocmai in panica, doar am incruntat nitel sprancenele. Mai am miercuri progesteronul si apoi ma duc cu toate la interpretat. Am citit la vremea respectiva ca poate fi influentat nivelul prolactinei de mai multi factori. Probabil chiar doctorul o sa ma puna sa le repet, si-o sa ma straduiesc sa fiu extrem de zen la a doua recoltare.
Lorena: mult succes la interviu! (frumoasa poza :D)
OFF TOPIC: Mai fetelor, si voua vi se blocheaza forumul? E a nu stiu cata oara cand dau peste “pagina nu poate fi incarcata”/ “pagina inexistenta” etc. Din senin, din iarba verde. Oi avea io probleme? Sau e la “desprecopii” buba?
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lorena_86 https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/23Ianuarie2012TesteOv ce ziceti de testul de azi? |
Da, Lore ce cel mai pozitiv acuma. Si eu am avut asa de mi-am facut ochi mari, chiar asa de pronuntata se vedea??
Tin pumnii pt !
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi