Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
hop si !!!
si la noi ninge fffff frumos!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Me_Alex

cum decurg investigatiile!!!???

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Multumim Kamy de cafeluta :*.
Si aci ninge de rupe si e viscol asa ca azi stam "cuminti" in casa..

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza, multumim de cafeluta Kmy.

Bob eu ma simpt cu musca pe caciula, de abia asteptam sa ninga si culmea am facut 2 ore si jumate pana la munca, a trebuit sa imi las masina in mijlocul soselei ca faceam pe mine si cand sa intru la munca am ramas cu masina in zapada , acum astept cativa colegi sa ma deszapezeasca .

Ma apuc de citit din urma.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor beau repede cafeaua de la kmy si merg la munca....la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Zic si eu "prezent". Mi se lungesc urechile cu asteptarea asta. Daca tot e sa vina ( CM-ul), sa vina dom'le mai repede nu sa ma lase asea sa astept. Z 28 astazi si sanii inca dor.

Dupa ce ca ma enerveaza asteptarea acus ma scoate din minti si zapada asta. Abia am ajuns la birou prin mocirla creata. Imi plang de mila numai gandindu-ma ca trebuie sa ma duc diseara acasa pe aceeasi vreme de kkao.

Sunt in depresie, e clar, mai ceva ca Bacovia

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Boooob, da, ninge frumos, dar eu vad de la geam, nu stiu daca ies azi.
Kmy, nu aveam ce sa aflu in 2 zile. O sa va spun cand aflu ceva.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

miky

sigur o sa se gaseasca vreun bun samaritean sa te scoata din nameti!!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariuca88 spune:

Neata fetelor!

Si eu am avut marea dezamagire si durere sa aflu ieri ca sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani...

Mi s-a spus ca fiind sarcina oprita din evolutie in primul trimestru nu se stiu exact cauzele, de obicei este vorba de malformatii pe care corpul le detecteaza la fat si opreste sarcina din evolutie...sau selectie naturala.

Dar eu imi facusem analizele de sange, Biochimia a iesit perfect, la fel si profilul Torch, iar primele 2 ecografii aratau f bine, lui bebe i se vedea inimioara cum bate inca de la 6 sapt :( offf e tare greu...

Sper doar ca la urmatoarea sarcina, pe care o doresc cat mai curand sa nu mai am probleme...imi e tare frica :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariuca88

Neata fetelor!

Si eu am avut marea dezamagire si durere sa aflu ieri ca sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani...

Mi s-a spus ca fiind sarcina oprita din evolutie in primul trimestru nu se stiu exact cauzele, de obicei este vorba de malformatii pe care corpul le detecteaza la fat si opreste sarcina din evolutie...sau selectie naturala.

Dar eu imi facusem analizele de sange, Biochimia a iesit perfect, la fel si profilul Torch, iar primele 2 ecografii aratau f bine, lui bebe i se vedea inimioara cum bate inca de la 6 sapt :( offf e tare greu...

Sper doar ca la urmatoarea sarcina, pe care o doresc cat mai curand sa nu mai am probleme...imi e tare frica :(

Of Mariuca...imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. Din nefericire nimeni nu iti poate garanta nimic. Stiu ca acum doi ani cand sora mea a pierdut o sarcina la vreo 7 saptamani am cautat cu inversunare motivele. Si am gasit doar un procent, terifiant de mare, de sarcini care se opresc din evolutie in primul semestru, fara o cauza concreta. Era un procent de vreo 25% daca nu gresesc. Am fost tare trista atunci pentru ca asteptam cu mare drag un nepot. Despre ei doi nici nu mai spun. Vestea frumoasa este ca acum, dupa aproape doi ani au o frumusete de flacau de 3 saptamani, in jurul caruia roieste tot familionul Asa ca exista speranta, trebuie sa credem in ea si in DD, caci ne va ajuta pe toate.

Cat mai curand

Mergi la inceput