Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 21
mya85 spune:
deci in seara asta am avut din nou ameteli, ceva arsuri la stomac si o foameeeee... daca se dovedeste a nu fi sarcina inseamna ca puterea autosugestiei e mai puternica decat credeam va tin la curent.
noapte buna!
mami de (25.07.2010)
miky82 spune:
Neatza! va invit la o cafeluta!
Miha_23, Mrenescu multumesc pt raspuns.
Fetelor va astept cu liniutele duble, am pregatite motatele
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 deci in seara asta am avut din nou ameteli, ceva arsuri la stomac si o foameeeee... daca se dovedeste a nu fi sarcina inseamna ca puterea autosugestiei e mai puternica decat credeam va tin la curent. noapte buna! mami de (25.07.2010) |
Mya, si eu am avut ieri toata ziua aceleasi senzatii. Am dat vina tot pe autosugestie. Fetele, am facut testul: negativ. Continui sa imi fac insa sperante pentru ca astazi sunt z30, si au trecut 13 zile de la ovulatie. Orice ar fi fost scurgerea aia de ieri de am crezut ca vine CM-ul s-a oprit de tot acum. Sanii dor in continuare. Mai fac unul maine dimineata ca e z14, poate se indura a doua liniuta sa apara. Daca nici maine nu apare, apoi voi sta sa astept inca 7 zile fara test pentru ca daca e sa fie bebe atunci va fi acolo si peste 7 zile. Grija mea e ca am indicatii de la endocrinolog sa ma duc la ea imediat ce am aflat ca sunt insarcinata. Altfel din cauza tiroidei as putea pierde sarcina. O alta grija tocmai a aparut: daca nu e sarcina atunci ce capra ma-sii a fost cu "tentativa" aia de CM. Ati mai patit asa?
Azi sunt fresh, ca o dulce primavara. Va urez o zi frumoasa.
Cat mai curand
MeAlex spune:
Mrenescu, daca tot trebuie sa ajungi repede la endocrinolog cand ramai gravida, fa beratHCG, asa te lamuresti chiar daca e devreme.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
o ?
sau mai bine o ciocolata calda merge de minune cu gerul de afara!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
gina85 spune:
Buna dimineatza fetelor!!!
Mrenesc nu stiu ce sa iti zic doar sa il repeti sau sa faci un betaHCG cum a zis si mealex,eu iti tin pumnii in continuare
Mya iti tin pumnii si tie sa iasa cu doua liniute...
Cat despre mine nu mai stiu ce mai simt,nu mai stiu care sunt adevaratele simptome si care nu asa ast calma,nu vreau sa va mai stresez si pe voi
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Mrenescu, daca tot trebuie sa ajungi repede la endocrinolog cand ramai gravida, fa beratHCG, asa te lamuresti chiar daca e devreme. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Alex de cand incepe sa creasca beta? E vreo regula? Adica, sa zicem, incepe sa creasca de la 14 zile dpo daca e sarcina sau mai mult?
Cat mai curand
MeAlex spune:
HCG incepe sa se secrete imediat dupa ce embrionul de implanteaza, dureaza cateva zile sa se vada la analize. Oricum, la 13-14 zile de la ovulatie iti iese corect testul. Iese de la 10-12 DPO chiar. Poti merge si acum la Synevo sa faci analiza si ai rezultatul pe seara, costa 38 lei, dar vei fi sigura daca esti sau nu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!