Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Buna fetelor,
Azi am primit rezultatul la TSH, valoarea este 2.62 iar in sarcina tb sa il am 1. M-am agitat toata ziua acum am vb cu endocrinoloaga si mi-a crescut doza de eutirox. Nu inteleg de ce a crescut iar
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Buna fetelor,
Azi am primit rezultatul la TSH, valoarea este 2.62 iar in sarcina tb sa il am 1. M-am agitat toata ziua acum am vb cu endocrinoloaga si mi-a crescut doza de eutirox. Nu inteleg de ce a crescut iar
va pup

Sti cumva daca este o regula pentru toata lumea ca tsh sa fie 1 in sarcina, adica eu daca il am de 1.8 este posibil sa creasca in sarcina?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Buna fetelor,
va pup

Sti cumva daca este o regula pentru toata lumea ca tsh sa fie 1 in sarcina, adica eu daca il am de 1.8 este posibil sa creasca in sarcina?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Daca il ai 1.8 fara tratament inseamna ca esti in intervalul bun, adica tiroida nu este atacata de anticorpi. Nu stiu daca la tine se poate declansa ceva in sarcina.Imediat ce aflii ca esti graviduta nu strica sa faci un TSH. Eu tsh fara tratament in afara sarcinii il aveam 11. Il masor la 3 luni si dupa tratament ajunsesem la 0.6 in afara sarcinii dar se pare ca ceva s-a intamplat si in sarcina a crescut la 2.62.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetelor, TSH-ul creste in sarcina. Cel putin eu asa stiu. Limita normala inferioara este 0.4. Stiu asta pentru ca eu mereu sunt sub daca nu iau tratament. Nu mai stiu insa care e cea superioara...

Revenind la oile mele, n-am putut sa ma abtin si am facut un nou test imediat ce m-am intors de la birou. E tot negativ. Mie mi se pare, fireste, ca e acolo urma unei a doua liniute dar cred ca va trebui sa astept dimineata, sa-l fac cu prima urina, poate iese. E adevarat ca e si fooooaaaarte devreme, adica n-am nici 14 zile de la ovulatie.

In rest lucrurile stau la fel cu CM. Doar urme maro pe hartie. Atat.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Fetelor, TSH-ul creste in sarcina. Cel putin eu asa stiu. Limita normala inferioara este 0.4. Stiu asta pentru ca eu mereu sunt sub daca nu iau tratament. Nu mai stiu insa care e cea superioara...

Revenind la oile mele, n-am putut sa ma abtin si am facut un nou test imediat ce m-am intors de la birou. E tot negativ. Mie mi se pare, fireste, ca e acolo urma unei a doua liniute dar cred ca va trebui sa astept dimineata, sa-l fac cu prima urina, poate iese. E adevarat ca e si fooooaaaarte devreme, adica n-am nici 14 zile de la ovulatie.

In rest lucrurile stau la fel cu CM. Doar urme maro pe hartie. Atat.

Cat mai curand

Scuze dar nu am inteles, ti-a iesit a doua liniuta (chiar daca e pala) sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Maria, ce ma seci tu la inimioara cu testele astea facute la birou cu cine stie de pipi prespalat si vai de el!!! Fa un test maine dimineata, ca lumea, si vino acilisea la baba sa-l citeasca.
Ce insiri tu acolo cu spotting si mazgaleli, suna tare bine. Bineinteles ca poti sa-ti turtesti freza si sa-ti joace o farsa corpul, dar oricum nu mai dureaza mult si ne lamurim. Hai cu testul ala regulamentar maine. Ce teste mai ai prin ghiozdan?

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Maria, ce ma seci tu la inimioara cu testele astea facute la birou cu cine stie de pipi prespalat si vai de el!!! Fa un test maine dimineata, ca lumea, si vino acilisea la baba sa-l citeasca.
Ce insiri tu acolo cu spotting si mazgaleli, suna tare bine. Bineinteles ca poti sa-ti turtesti freza si sa-ti joace o farsa corpul, dar oricum nu mai dureaza mult si ne lamurim. Hai cu testul ala regulamentar maine. Ce teste mai ai prin ghiozdan?

Chiar m-ai facut sa rad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Daca ai stii Bob cate mai am! O punga intreaga
Insa maine dimineata promit sa fac unul regulamentar, cu pipi de buna calitate, nu diluat

Gina, nu cred ca e o liniuta ci cred ca imi imaginez o liniuta acolo. Chiar vreau s-o vad deci probabil imi joaca privirea feste. Maine dimineata vedem daca e alba sau neagra.

Miky, pupici

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

mrenescu

abia astept dimineatza sa scot!
ca visul tau sa devina realitate!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor va doresc somn dulce si pufos!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput