Aspirante optimiste (751)
Raspunsuri - Pagina 19
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 lorena_86 imi pare tare rau pt ce ai patit, si asta chiar dupa asa un mare eveniment pt tine. oricum daca cumva a rezultat bebe in ultimele zile eu stiu ca in primele 3 saptamani de la conceptie se merge pe principiul "totul sau nimic", adica daca cumva tratamentul luat l-a afectat intr-o oricat de mica masura sarcina nu va supravietui, dar daca supravietuieste nu va fi afectat de tratament, adica nu va suferi malformatii, decat daca tratamentul se continua la 3 saptamani dupa conceptie. eu astazi sunt in z21, si z12 dpo, nu mai am nici un simptom, ma simt bine, nu mai am ameteli sau dureri de cap. asteptam... mami de (25.07.2010) |
Mya iti tin pumnii sa fie cu ochisori....
gina85 spune:
citat din mesajul lui mya85 ar fi totusi ceva: as manca tot timpul cate ceva, dar nu imi dau seama daca e simptom de sarcina sau plictiseala ca sunt in concediu mami de (25.07.2010) |
Sa speram ca e de la sarcina
gina85 spune:
Finalistele lunii ianuarie :
Mrenescu - 28
Mya85 -28
Gina85 -29
Fetelor daca am uitat pe cineva rog sa se treaca la listutza
.....
miha_23 spune:
citat din mesajul lui gina85 Miha chiar acum am citit din urma la simptomele pe care le-ai avut inainte sa iti faci testul:balonarea am avut-o,sete am si sanii ma dor....sa stii ca astea sunt paranoile de po 10... Apropo cand ai facut testul nu imi aduc aminte cand l-ai facut,daca ai avut intarziere sau nu? Iti doresc sa ai o sarcina usoara, cu un mancacios... |
Gina eu am facut testul la 2 zile intarziere a cm-ului, imi era teama de o alta dezamagire. Un simpton clar pt mine la ambele sarcini a fost durerea de sani care nu s-a oprit, restul se aseamana ca la cm. Deobicei pe mine ma dureau sanii de la ovulatie pana cu 5zile inainte sa vina uratii. Eu zic sa mai astepti cateva zile. Iti tin pumnii si iti doresc si tie o minune in burtica.
mya85 spune:
ooo, Gina, wow, nu ma asteptam sa ma vad in listutza, multumesc . problema e ca nu am test in casa (ceea ce e bine ca as fi facut in fiecare zi cate unul), as putea face rost de unul doar daca iesim maine la cumparaturi, ceea ce este probabil. aici nu sunt farmacii ca si in Romania la fiecare colt de strada, doar in centru sau se mai gasesc si in supermarketuri teste de cumparat.
se pare ca am prea mult timp liber si tot caut pe net informatii. acum mi-a intrat in cap ca daca am sinechie, ramasa de la cezariana ciclurile le-am avut normale, culoare normala, regulate deci totusi cred ca nu e vorba de sinechie, sperrrr!!! merg la un control peste o luna jumate cand mergem in Ro, ca aici tareeee greu ajungi la ginecolog...
mami de (25.07.2010)
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miha_23
Gina eu am facut testul la 2 zile intarziere a cm-ului, imi era teama de o alta dezamagire. Un simpton clar pt mine la ambele sarcini a fost durerea de sani care nu s-a oprit, restul se aseamana ca la cm. Deobicei pe mine ma dureau sanii de la ovulatie pana cu 5zile inainte sa vina uratii. Eu zic sa mai astepti cateva zile. Iti tin pumnii si iti doresc si tie o minune in burtica. |
Sa stii ca asa am sa si fac,ast intarzierea sau uratii....
gina85 spune:
citat din mesajul lui mya85 ooo, Gina, wow, nu ma asteptam sa ma vad in listutza, multumesc . problema e ca nu am test in casa (ceea ce e bine ca as fi facut in fiecare zi cate unul), as putea face rost de unul doar daca iesim maine la cumparaturi, ceea ce este probabil. aici nu sunt farmacii ca si in Romania la fiecare colt de strada, doar in centru sau se mai gasesc si in supermarketuri teste de cumparat. se pare ca am prea mult timp liber si tot caut pe net informatii. acum mi-a intrat in cap ca daca am sinechie, ramasa de la cezariana ciclurile le-am avut normale, culoare normala, regulate deci totusi cred ca nu e vorba de sinechie, sperrrr!!! merg la un control peste o luna jumate cand mergem in Ro, ca aici tareeee greu ajungi la ginecolog... mami de (25.07.2010) |
Sa stii ca si eu pana luna trecuta aveam un test in casa dar luna asta nu mai am nici unul si nici nu vreau sa cumpar decat daca intarzie cm
Mihaelafalt spune:
Alex si imbratisari de la mine,sunt alaturi de tine nu pot pune poze ca le fac doar cu telefonul si nu se vede bine, dar sigur e a 2 liniuta ca am facut comparatie cu testele din lunile trecute si cu cele din mai anul trecut cand eram graviduta si asa sunt si acum si culmea atunci am facut tot un baby si un sure chec si unul de la lorena.
Va las intru maine ca nu vreau sa ma vada sotul ca intru la voi, vrea sa fiu debarasata de tot ce inseamna , maine nu fac test parca simt ca am rabdare si o sa mai astept iar daca nu vine menstra pe saptamana viitoare repet testul sau beta la alt laborator.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Mya, eu stiu ca sinechia apare in urma chiuretajului (prin aspiratie) sau a infectiilor. Nu am auzit niciodata sa fie cauzata de cezariana.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
miky82 spune:
Lore m-a impresionat scrisoarea, am plans rau de tot
Mrenescu pai atunci e o speranta mare sa fie bebe.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi