Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Mrenescu imi pare rau ca nici luna asta nu a fost sa fie, nu te descuraja.

Deci fetelor, ceea ce mi se intampla e de-a dreptul SF. Sa ma explic: eu n-am avut niciodata spotting. Mie imi venea si gata. Incepea cu o culoare mai inchisa, intr-adevar, dar in cateva ore o dadea in lucruri serioase, cu flux mare si puternic, culoare rosie, cu dureri crunte de burta si cu o stare generala deplorabila de-mi venea sa ma urc pe toti peretii disponibili. Singurii care se calmau erau sanii care deveneau mai relaxati si nu mai dureau mai deloc.

Ei bine, acum ( si o sa ma scuz pentru toate detaliile care vor urma), acum e asa o urma maronie inchisa, apatica, care ramane doar pe hartie si o tine asa de cand v-am zis prima data. Mi-e rau dar in alt fel. Ma simt umflata si imi vine sa. Durerile de spate si burta sunt vagi spre inexistente. Plus ca ma duc la wc din ora in ora ca simt ca mi-a luat-o vezica razna.E oare posibil sa fie totusi bebe?

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

scuzati absenta dar este motivata

vai daca ati sti prin ce cosmar am trecut in ultimile zile

luni dupa ce am venit de la interviu desi am fost foarte bucuroasa am avut extrasistole puternice si apoi dureri foarte mari in piept de nici nu puteam respira
am ajuns in cele din urma la urgenta acolo unde m-au preluat imediat, mi-au facut un ekg si surpriza.....dr imi zice ca tocmai am suferit un infarct
m-au trensferat de urgenta la cardiologie cu tot felul de electrozi cu tratamente de specialitate etc
pana aseara am crezul ca nu mai ies vie din spitalul ala, mi-a fost teribil de rau
abia azi m-au externat dupa ce mi-au facut o sumedenie de investigatii, eco dopler si se pare ca inima e sanatoasa dar am alte probleme de natura hormonala si psihica care imi ataca inima
concluzii consult de urgenta endogrinolog si psihiatru
nu am voie bebe pana nu ma recuperez si sa stau cateva luni pe antidepresive si calmante si eventul sa rezolv problemele cu tiroida
va spun sincer ca am crezut ca mor, am venele facute praf sunt varza

stiti ca marti aveam programare la ginecologie si normal ca nu am mai ajuns, am avut teste pozitive si nu am mai prestat decat duminica deci ovulatia e compromisa dar macar e bine ma astept ca o sarcina acum nu stiu cat de periculoasa ar fi

ultima data am prestat duminica seara, prima zi cu test de ovulatie pozitiv apoi luni am avut testul ala si mai pozitiv si nu am mai apucat sa prestam ca m-au luat crizele

eu nu cred ca am sanse sa fi ramas
ar fi chiar culmea de luni de zile ma chinui si exact in luna cu probleme mari de sanatate sa si raman

va pupic pe toate

Important e ca esti bine acum si iti doresc sa te vindeci cat mai repede ca timp pe bebe este,importanata e sanatatea ta acum....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Mrenescu imi pare rau ca nici luna asta nu a fost sa fie, nu te descuraja.

Deci fetelor, ceea ce mi se intampla e de-a dreptul SF. Sa ma explic: eu n-am avut niciodata spotting. Mie imi venea si gata. Incepea cu o culoare mai inchisa, intr-adevar, dar in cateva ore o dadea in lucruri serioase, cu flux mare si puternic, culoare rosie, cu dureri crunte de burta si cu o stare generala deplorabila de-mi venea sa ma urc pe toti peretii disponibili. Singurii care se calmau erau sanii care deveneau mai relaxati si nu mai dureau mai deloc.

Ei bine, acum ( si o sa ma scuz pentru toate detaliile care vor urma), acum e asa o urma maronie inchisa, apatica, care ramane doar pe hartie si o tine asa de cand v-am zis prima data. Mi-e rau dar in alt fel. Ma simt umflata si imi vine sa. Durerile de spate si burta sunt vagi spre inexistente. Plus ca ma duc la wc din ora in ora ca simt ca mi-a luat-o vezica razna.E oare posibil sa fie totusi bebe?

Cat mai curand

Cand trebuiau sa iti vina normal uratii?'

La simptomele astea si eu as crede ca is gravidutza,sper sa fie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

mi-a zis ca o sarcina mi-ar accentua depresia chiar si la nivelul deu de obsesie
chiar daca-mi doresc enorm imi poate face rau

mi-a facut eco doppler si nu am tromboze, e totul ok

aaa si mai am dureri foarte mari de ovare, inteparuti in amandoua
eu zic ca de duminica pana marti cand am avut ovulatia spermoatzoizii sau imputinat mult si daca nu am ramas eu in lunile cu contacte in ziua ovulatiei dar acum

oricum stau calma pana se clarifica totul

Lore si eu zic ca acum e important sa ai grija de tine. Asta inainte de toate. Apoi vine si bebe, sunt convinsa. Cu depresia si bolile de inima nu e de gluma. Sa nu crezi ca te cert dar de tine trebuie sa ai grija intai tu. Evita sa citesti lucrurile care te intristeaza in mod cert, asa ca mesajul asta de pe Facebook. Da? E important sa fii pozitiva si sa zambesti si sa-ti spui ca de maine o sa fie mai bine: ca Scarlet O'Hara: "I'll think about that tomorrow. Tomorrow is another day".
Te imbratisez si sunt alaturi de tine.

Cat mai curand

Mergi la inceput

[/quote]

[/quote]

Pai tocmai asta e ca nu mai stiu:
Luna trecuta a venit in z25. Cu o luna inainte in z33 si cu alta luna inainte in z34. Astazi sunt in z29 si eram convinsa ca gata. Acum vad ca s-a oprit si urma aia care era. Nu stiu ce sa cred, o sa fac maine dimineata un nou test ca ma gandesc ca poate e o dereglare. Imi alimenteaza iluziile si faptul ca luna asta am prin ovulatia( z18). Teoretic pe sambata-duminica as avea 14 zile dpo dar ma gandesc ca am prestat si in ziua 16 si poate ca s-a intamplat atunci...Offf, greu, greu cu asta. Acum o sa-mi fac o mie de ganduri.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Citat:

[/quote]

Pai tocmai asta e ca nu mai stiu:
Luna trecuta a venit in z25. Cu o luna inainte in z33 si cu alta luna inainte in z34. Astazi sunt in z29 si eram convinsa ca gata. Acum vad ca s-a oprit si urma aia care era. Nu stiu ce sa cred, o sa fac maine dimineata un nou test ca ma gandesc ca poate e o dereglare. Imi alimenteaza iluziile si faptul ca luna asta am prin ovulatia( z18). Teoretic pe sambata-duminica as avea 14 zile dpo dar ma gandesc ca am prestat si in ziua 16 si poate ca s-a intamplat atunci...Offf, greu, greu cu asta. Acum o sa-mi fac o mie de ganduri.

Cat mai curand
[/quote]

Pai daca ai ovulat in 18 si mai adaugam 14 iese 1 feb,asa-i sau gresesc??
Ma gandesc ca e un pic cam devreme pt testat si chiar daca ai fi ovulat pe 16 ar trebui sa te testezi pe 30 ....,mai fa un test maine daca vrei????

Mergi la inceput

Nu pe 18 Gina ci in ziua 18, adica pe 14 mi s-a pozitivat testul.deovu Deci ar fi 14 +14 , adica 28. Dar daca ar fi iesit in ziua 16, adica pe 12, ar trebui sa se pozitiveze maine. in fine. Vom vedea ca tare mi-e teama de o dereglare

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

lorena_86 imi pare tare rau pt ce ai patit, si asta chiar dupa asa un mare eveniment pt tine. oricum daca cumva a rezultat bebe in ultimele zile eu stiu ca in primele 3 saptamani de la conceptie se merge pe principiul "totul sau nimic", adica daca cumva tratamentul luat l-a afectat intr-o oricat de mica masura sarcina nu va supravietui, dar daca supravietuieste nu va fi afectat de tratament, adica nu va suferi malformatii, decat daca tratamentul se continua la 3 saptamani dupa conceptie.

eu astazi sunt in z21, si z12 dpo, nu mai am nici un simptom, ma simt bine, nu mai am ameteli sau dureri de cap. asteptam...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Nu pe 18 Gina ci in ziua 18, adica pe 14 mi s-a pozitivat testul.deovu Deci ar fi 14 +14 , adica 28. Dar daca ar fi iesit in ziua 16, adica pe 12, ar trebui sa se pozitiveze maine. in fine. Vom vedea ca tare mi-e teama de o dereglare

Cat mai curand

Aha am inteles eu gresit deci mai ai 2 zile......Nu imi aduc aminte daca ai facut un test deja????scuze memoria o i-a razna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

ar fi totusi ceva: as manca tot timpul cate ceva, dar nu imi dau seama daca e simptom de sarcina sau plictiseala ca sunt in concediu

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput