Aspirante optimiste (751)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Vreau si eu o ciocolata calda-calda!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

HCG incepe sa se secrete imediat dupa ce embrionul de implanteaza, dureaza cateva zile sa se vada la analize. Oricum, la 13-14 zile de la ovulatie iti iese corect testul. Iese de la 10-12 DPO chiar. Poti merge si acum la Synevo sa faci analiza si ai rezultatul pe seara, costa 38 lei, dar vei fi sigura daca esti sau nu.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Multumesc frumos de info. Din pacate n-o sa pot merge acum ca ar insemna sa plec de la birou si nu prea pot. Asta pe langa fobia deja arhicunoscuta de ace pe care subsemnata o poseda. O sa vad maine. Parca as mai amana dezamagirea crunta. Nu ma simt psihic pregatita pentru ea Acum vad ca a revenit secretia maronie de ieri, foarte redusa cantitativ dar este. Si usoare dureri de burta. Mai astept, poate maine e cu doua liniute...

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor eu abia acum am reusit sa va citesc,dupa aterizarea cu emotii pe Otopeni si dezamagirea sa vad Bucurestiul sub zapezi acum ma bucur sa vad ca Mihaelafalt e pe cale sa ne dea vestea cea mare.
Miha asteptam cu sufletul la gura vestea ca se vad 2 liniute clare.
Lore mi se pare incredibil ce ai patit,infarct la 25 ani? Ai grija mare de sanatatea ta,bebe o sa vina si el dar mai important e sa fii tu sanatoasa!
Vad ca e rost si de alte liniute pe aici,fetelor va doresc din inima sa fie bine!
MeAlex tu ai primit rezultatul?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Dana multumesc de incurajari si eu abia astept sa aflu ce e.
Sotul ieri a intrat intr-un peco si cand a venit inapoi in masina a venit cu un odorizant in forma de papucel de bebe albastru si eu i-am zis ca sigur sunt gravida si e fata iar el asearaa zis ca se duce sa mai ia unul si pe rosu ca sa fim multumiti amandoi sa facem gemeni.
Eu zic ca sunt sanse sa fie ca sanii ma dor in continuare, uratii nu au venit, aseara m-a durut capul, sunt ametita si vreau sa beau lapte asa cum simteam nevoia si tura trecuta cand am fost gravi, mie nu imi place laptele, dar nici nu vreau sa mai stau intr-o tensiune las lucrurile sa curga de la sine pe saptamana viitoare un nou test ca nu am in casa si nici nu ies.
Am uitat sa va spun baba mea ii e rau iar de la boboteaza am grija de ea in casa e o perioada plina imi caut de lucru ca sa nu ma gandesc la bebe fac tot ce imi sta in putinta ca el sa fie bine, adica am grija de mine si atat.
Am inceput sa citesc cartea secretul si sa il pun in practica va recomand si voua si o sa vedeti ca aveti multe de invatat din ea si de castigat ca filmul nu il intelegi asa bine.
Va pup fetelor si multa bafta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mrenescu, ia Nospa daca doare burta, se recomanda in sarcina. Eu cred ca e mai important sa ajungi cat mai repede decat teama de ace...
Dana, am primit rezultatul, nu s-a descoperit nicio problema (au verificat daca erau prezente 4 malformatii de genul Sindrom Down, trisomia 7 si inca doua chestii. Acum astept rezultatul la analiza de verificare a dozei de anticoagulant (faceam zilnic in sarcina). Voi merge saptamana viitoare la ginecolog pentru control si vom face planul pentru viitor.

3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
Azi stau acasa, lucrez din pat. Ma rog, am fost la medicul de fam si mi-am luat analizele compensate, saptamana viitoare sper sa reusesc sa le fac.
Am o veste pentru voi, va rog sa nu va suparati ca va spun asa "tarziu". Sunt putin insarcinata Am intrat in saptamana 8, am fost deja la eco, bebe e bine pozitionat si perfect in grafic, ii bate inimioara, avem si un mic hematom in afara saculetului pe care-l dregem cu utrogestan. Incerc sa fiu optimista dar nu visatoare peste masura, facem pasi mici si ne bucuram cu fiecare zi care trece cu bine.
Detaliile tehnice pe care sigur mi le veti cere sunt : UM 8 dec, ovulatia ~23 dec, test pe 31 dec negativ, stari de CM pana pe 3 ian cand am repetat mai mult din manie o casetuta Dr baby care s-a pozitivat instant. Am facut imediat si un surecheck, iarasi II aparute imediat. Am facut 3 beta: la 12dpo = 130; 14dpo = 438 si 21 dpo = 6692.
Partea practica suna asa: pe 8 dec a venit CM cu o sapt mai devreme, stiti ca am spus ca sunt suparata dar nu vreau sa las sa-mi strice sarbatorile. Asa ca am purces la "tratamentul" prescris de Alex : paharelul de vin rosu. La care am adaugat un dram de relaxare si indarjire sa nu ma gandesc la bb, plus niste apucaturi mai putin ortodoxe cu consortul, plus niste budigai sexy, plus prestat oricand am avut chef fara nicio retinere (adica zilnic ) si plus Preseed-ul meu drag, pe care-l laud fara incetare.
Ehh, m-am intins ca o placinta, si eu care am vrut sa fiu concisa...
Ma duc acum sa pun si pozicile cu testele.
Gata, am pus AICI

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bobule, sa fiti sanatosi, sa aveti o sarcina usoara si la termen! Asta e tot ce va doresc! Ma bucur ca reteta da roade, o s-o imbunatatim si o afisam pe prima pagina.

3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)i
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Ma duc acum sa pun si pozicile cu testele.
Gata, am pus AICI

Superbe!!!
Sarcina usoara si bebe voinicel!O veste absolut superba!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Bob ma bucur mult pentru tine, sa stii ca mi-am dat seama de ieri ca esti graviduta cand ai zis ca la tine testele baby nu au dat de gres dar te-am lasat in pace.
Felicitari si sarcina la termen cu papacios.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Alex, nici nu stiu cum sa-ti multumesc pentru tot. M-am suparat initial ca m-ai facut o betiva si jumatate, dar iti sunt foaaarte recunoscatoare (nu exclud pe viitor un tatuaj cu o sticla de vinisor si pe eticheta sa scrie "patentu' lu' Alex-pisi". )
Te puppppppppppppppp !!!

Mergi la inceput