Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

vali mamica eroina ! eu pe ziua de azi am de raportat un beta micut de 13,3 in z12 de la ET si un progesteron la fel de mic 12.3 Pana vineri cand o sa repet o sa invat cum se rod ungiile si de la maini si de la picioare.
Maine dim ma duc si la Fundeni sa ma analizez. Sper sa pot sa fac ceva sa il ajut pe prichindel sa reziste pe pozitii si sa creasca.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, ma bucur mult! Asteptam cuminti sa vedem beta maaaare! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si...la termen!
Iei progesteron?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

MeAlex puneam utrogestan de 200 3/zi si de azi o sa pun 4.
astept si eu, nu am descoperit inca masina timpului. cu toate ca daca ar exista as folosi-o sa sar 20 de ani in trecut.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Alex, mersic!

Soldatel qiao, asteptam sa ne raportezi si vineri (in stil mare, insa...) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikas spune:

Buna QioaBing,
Sa fie cu ochisori! Poti sa imi spui te rog daca ai facut deja anticoagulant imediat dupa implantare?
Sunt si eu o aspiranta cu trombofilie, trebuie sa fac inseminare si vreau sa adun info de tratamente.
Multumesc

Mergi la inceput

mikas nu confunda implantarea cu procedura de inseminare.
Cand am facut IA am inceput Clexane din prima zi de stimulare, la FIV am inceput tot asa din prima zi de stimulare, am oprit inainte de punctie si am reluat in ziua embriotransferului. La momentul cand embrionii ar fi trebuit sa se implanteze aveam zile bune de tratament cu anticoagulant.
Multa bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mai fetelor, haideti sa va spun abordarea turcilor in cazul meu (vedeti la semnatura mutatiile): Cica am sa primesc doza de clexane tot de 0,4, dar o voi incepe in ziua ET.

paula cum esti? Ai trecut acel prag emotional? Strumful e bine?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Ari dar oare Tamys (parca ea a facut fiv acolo) e si ea din nefericire cu trombofilii? Ei tot asa i-au dat, ai vb cu ea?

Nu stiu ce sa zic, la noi se cam da de la stimulare, poate stiu fetele mai bine

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mai uite ca am uitat ce mi-a zis tamys azi n-o voi suna ca se duce la eco, sa vada sexul puilor. turcii nici ac-uri nu-mi dau, din cauza trombofiliei - chiar mi-a spus doctorul in mail ca ac-urile mi-ar scadea sansele lafiv...a fost prima data cand mi-a scris asta un doctor.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_adina spune:

Salut! Sunt nou venita pe forum.

factor V Leiden, heterozigot, C677T heterozigot, proteina C< o sarcina oprita in ev. la 6 sapt.

Mergi la inceput