Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-
Raspunsuri - Pagina 10
livia_adina spune:
Pentru Vicenza: Mie trombofilia mi-a descoperit-o o doamna medic din Suceava si sunt foarte multumita de ea. Am discutat si cu un hematolog din Iasi si mi-a zis ca tratamentul actual, precum si toate analizele recomandate sunt OK. Daca vrei trimite-mi un mesaj sa-ti spun la ce medic merg in Suceava
factor V Leiden, heterozigot, C677T heterozigot, proteina C< o sarcina oprita in ev. la 6 sapt.
livia_adina spune:
Va rog foarte mult sa-mi dati adresa de mail a doamnei doctor Uscatescu.
As dori si o a doua parere din partea unui hematolog. Va multumesc
factor V Leiden, heterozigot, C677T heterozigot, proteina C< o sarcina oprita in ev. la 6 sapt.
mimi32 spune:
Buna fetele. As avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In analizele de progesteron din ziua 21 sau 23 mi-a iesit progesteronul marit de 2 ori 90 nmol/L si o data 65 nmol/L limitele la laborator fiind de 5.3-86 faza luteala. Credeti ca se coaguleaza sangele chiar si cu progesteron natural si ar trebui sa cer Clexane inainte de test pozitiv? Asta sa fie motivul pentru care nu raman insarcinata usor? Stiu ca e bine sa ai progesteron mare, dar e posibil sa nu fie bine daca e prea mare?
Va multumesc.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie septembrie 2009, 6 saptamani
MBK spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica mai fetelor, haideti sa va spun abordarea turcilor in cazul meu (vedeti la semnatura mutatiile): Cica am sa primesc doza de clexane tot de 0,4, dar o voi incepe in ziua ET. paula cum esti? Ai trecut acel prag emotional? Strumful e bine? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Buna ,Ari!Eu am facut primul fiv in turcia, anul trecut!beta de 27 in ziua 11 de la et , dar avort menstrual in ziua 12 , ma rog nici nu stiam de trombo mthfr ambele hetero si pai una hetero si una homo si bineinteles anticorpii antiroglobulin!Vezi ca in Turcia este o lege-daca ai pana in 35 de ani se transfera 1 EMBRION, daca ai peste 35 2 embrioni ,nu mai mult!sper sa te ajute cu ceva informatia!pup si sa ne vedem toate cu bebei!
sper spune:
Qiao cum a iesit antifxa?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012
sper spune:
citat din mesajul lui mimi32 Buna fetele. As avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In analizele de progesteron din ziua 21 sau 23 mi-a iesit progesteronul marit de 2 ori 90 nmol/L si o data 65 nmol/L limitele la laborator fiind de 5.3-86 faza luteala. |
Mimi ti-a iesit marit progesteronul la 2 anlize din ac CM sau la CM diferite?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
sper spune:
citat din mesajul lui livia_adina Va rog foarte mult sa-mi dati adresa de mail a doamnei doctor Uscatescu. As dori si o a doua parere din partea unui hematolog. Va multumesc factor V Leiden, heterozigot, C677T heterozigot, proteina C< o sarcina oprita in ev. la 6 sapt. |
Bine ai venit! Nu ai PM activat pt a putea sa-ti trimitem adresa de mail.
Sper... sa devin mamica
mimi32 spune:
Nu cred ca m-am exprimat foarte bine. Sunt valori a trei CM diferite si la distanta intre ele.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie septembrie 2009, 6 saptamani
aristica spune:
MBK imi pare foarte, dar foarte rau pentru avortul menstrual. Da, m-ai ajutat enorm cu aceste informatii. Doar ca vin cu o micuta completare. La multiple esecuri FIV, se pot face exceptii la numarul embrionilor transferati. Tu mai incerci la turci? Si la ce clinica ai fost? Sunt un burete acum pentru informatiile care vin de la tine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
mimi progesteronul se recolteaza la 7 zile de la ovulatia demonstrata ecografic. Altfel valorile pot fi foarte mari sau foarte mici. Cand ai recoltat progesteronul ai urmarit ovulatia? Daca raspunsul e "Da", atunci e chiar foarte buna intrebarea ta. Adica mi se pare normal sa ai o astfel de dilema. Uite ce cred eu (dar nu sunt doctor, deci e doar parerea mea): ai putea incerca sa iei thrombbo ass de 100, nu sa faci clexane injectabil. Poti cere o parere avizata de la doamna Avram, caci este mai usor de gasit acum pe mail (D-na Uscatescu are probleme personale).
Si acum uite ca am eu o dilema. Estradiolul tau cum este? Dar LH, FSH? Ca poti corela aceste valori. E posibil sa ai un usor dezechilibru hormonal care sa explice valoarea crescuta a progesteronului (acum, sper sa nu fie diferita unitatea de masura si sa bat campii). Ai luat vreodata vitex? Sau un reglator hormonal?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"