Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Spun si eu prezent la cafelutza de duminica(multumesc Dece )

Ruxita, Kay inca se chinuie cu febra?sanatate multa

Mirela, bine ca si-a revenit Mara

Alexutzza

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Saluatri de duminica!

Ma chinuie o durere de cap de 3 zile nu stiu ce am ca nu-s familiarizata cu asa ceva..e nou pt mine...si as dormiii..non-stop.
Of si marti am examen, deci doar luni pt invatat ca azi mergem la o taiere de mot, deci agitatie multe si parca vad ca vin franta acasa.

Ruxita, imi cer scuze ca nu am intrat ieri sa-i urez dragului nostru Kay LA MULTI ANI si multa sanatate! Sper cadeja e mai bine si ca o sa treci repede peste "hemoragie". La noi a tinut vreo 5 zile.

Ma bucur ca Mara si-a mai revenit

Loredana, vai prin ce ai trecut!! ITi doresc sa fi fost ultima data! Si da, f amuzanta imaginea cu mica pitzi la coafor!

Arwen, cum mai sunteti?

Sorina, mi-am luat si eu notite despre medicamentele acelea

LA MULTI ANI si pentru TUDOR de Alexia!
Sa cresti mare, sanatos si norocos!

Ma duc sa dorm putin...va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Buna!

Pana la cat se serveste cafeaua, Dece?
Nu te mai supara atat cu tortul. Sotul meu spune ca regimul se tine de luni pana vineri, asa ca in weekend mai avem voie la cate ceva bun (cu masura, bineinteles).

Miremia si mie Alex la dinti imi facea 3 zile muci aposi si stranuta fara altceva, asa ca s-ar putea ca si la Mara sa fie tot de acolo. Eu ii dadeam oscilo, vit C si 5 ml nurofen pt durere la culcare. Noi tot la canini....mai avem unul sa sparga gingia si gata, putem sa trecem la setul doi de molari.

Ruxita, imi pare rau ca inca nu a trecut febra si de petrecere, dar nu cred ca se astepta cineva ca puiul de 2 ani sa faca pe gazda, nu? Si in plus sarbatoritul trebuie sa se simta bine de ziua lui.
Tu luni incepi munca, nu? Bafta multa, sa incepi cu dreptul!
puiul mic sa se faca bine!

Lorex, spor la invatat si bafta la examen!

Alexutzzza, bafta maine la noul loc de munca!

Sorina, Nyny, Dastefa, Tomaca, Simplicity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc tuturor pentru urarile voastre, va pupam si va dorim la fel si voua tot binele din lume multa sanatate pufuletilor bolnaviori.
La noi a fost o zi destul de obositoare, i-am taiat si motul piticului, a ales iconita, pix si card eu zic ca bine..desi il tot impingeam sper seringa ca vreau eu doctor sa iasa baiatu mami. Astazi l-am si tuns sa semene si el a baietel. Probabil cel mai frumos moment a fost dupa ce a suflat in tort Natalia l-a luat in brate si i-a spus tare 'te iubesc'.

Ruxita noua ne merge foarte bine Sinupretul, este secretolitic. Asta ii dau si Nataliei acum pt ca binenteles ca dupa o sapt de gradi e un pic cu rosu in gat si tuse expectoranta. Si am inceput sa le dau Luivac la amandoi, Lui Tudor preventiv ca va incepe cresa.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

atlantique, sper si eu sa fie cu dreptul maine, desi ma indoi... inca mai facem febra... nici n-a stat la masuratori, am incercat axila, ureche, spate si mi-l arunca cat colo, deloc cooperant... si pt fundulet parca e totusi mare deja... in ureche cat a stat 3 sec ajunsese pana la 38.8 dar n-a fost pana sa piuie termometru... si nici la aerosoli nu sta nici treaz nici in somn... datile trecute ne scosesem cu antitermice si Influcid + vit C, de data asta cred ca tre sa scot din cutie tratamentul schema 2 - ambroxol si ketof si ceva aerosoli...

lorex, ai luat notite si pt durerile de cap pe care i le-am zis ayannei? in crize solutie hidroalcoolica de menta 10 ml comprese pe frunte si tample, dupa 15 min se poate repeta... medicamentos, incearca mai intai un paracetamol... apoi daca nu functioneaza acetaminofen cu codeina si cofeina (fasconal)... dar trat se ia in functie de cauza...

si pe mine m-au omorat durerile de cap in ultimele 2 luni si am ajuns cu investigatiile ca trebuie sa fac fizioterapie pt coloana, masaj, kineto... astept sa-mi vina randul, pana atunci fac miscari de gat, comprese cu sare pe zona cervicala (trapez) si ceva medicamentos decontracturante musculare si antiinflamatoare pe care ma mai gandesc daca le iau (am luat flamexin 1 zi si m-a durut stomacul 3 zile, daca iau 10 zile cat ar trebui ma nenorocesc iar la stomac pe o perioada nedefinita de timp).

mersi de urari pt Kay! si tie multa bafta la examenul de marti.

miremia, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

dar sa bag si mare cra...

copilul meu a mancat pentru prima data singur la masa cu lingurita! (cus-cus cu un sos de pui, ciuperci si ardei)... m-a luat asa un fior pe spate cand l-am vazut cat de bine indeasa in gura si cat de putin da pe jos... (si a fost o emotie mult mai intensa decat cea prilejuita de implinirea varstei de 2 ani!!!)

si astazi am pictat frumos toti trei cu tati pe o coala mare de hartie... si Kay ne-a aratat ce-a invatat la gradi - pictatul punctiform (asta au invatat la gradi si am vazut si lucrarile lor cu aceasta tehnica, deci si-a insusit-o)!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

LA MULTI ANI CAIUS!

Sa cresti mare, sanatos si fericit!

LA MULTI ANI TUDOR!

LA MULTI ANI IUSTIN!

Sa aveti parte numai de bucurii in viata!

subscriu si eu!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Avem un colt de canin!

De la 11 am pus-o in pat, doar ce a adormit....mi-a urlat de 11 ori ca vrea mickey, de vreo 2 ori si-a aruncat suzeta dupa pat, dupa ce verifica sa am ochii deschisi sa vad ce face, de vreo 4 ori am facut schimb de perne, de vreo 3 ori i-am promis-o. Grele....

Domnisoara fan Burete Bob mai spune-ne si noua ceva de cretulin.

Atlantique tind si eu sa asociez febra si mucisorii cu eruptia dintilor.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

[b]

La multi ani Alexandru!

La multi ani Yannis!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Coffee, ladies...!

La Multi Ani, Yannis!

La Multi Ani, Alexandru!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi, si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Dece...lasa tortul, nu se pune! Bine ca a fost bine la party, si a fost cumva separat de restul restaurantului!

Lorex....bafta maxima la examenul de marti, si sa treaca durerea de cap cat mai repede!

Mire....bine ca i-a trecut Marei episodul febril, orice l-ar fi cauzat! Si eu asociez mucii cu eruptiile dentare, si iris face asta (muci) inainte de eruptia fiecarei grupe de dinti. Felicitari pentru coltz, la cat mai multi iesiti repede si fara dureri!

Ruxita...foarte tare Kay, cu papatul singur!...si cu desenul punctiform! Iti tin pumnii astazi, pentru o acomodare usoara in.."campul muncii". Cum se mai simte Kay?

Simply....ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Tare frumos costumul de baie, si e super ca mergeti la piscina!

Atlantique....canineala usoara va dorim (ce a mai ramas din ea)....noi abia am scapat de vreo luna, si am trecut deja la molarii 2....cam grabita mandra mea, din punctul meu de vedere...as mai fi putut astepta.... Dar e ok cum e, macar la vara vom fi scapat de iesitul de dinti...

Nyny..sper ca ati petrecut bine la ieseala cu prietenii, e mare lucru ca puteti iesi undeva fara pitici!...Calculatorul ala...te supara de mult timp...

Alexia...ce dragalasi, puii tai!...felicitari lui Tudor pentru alegeri!

Alicredo, Dastefa...

Gata placintoasa, bag viteza sa intru in program.

O zi si o saptamana frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput