Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina ms mult! Cred ca o sa-i iau si eu colostrumul si o sa-i administrez.

Nyny sa va simtiti foarte bine la restaurant!

Dece cum fu petrecerea? Pana la urma sper ca v-ati ismtit bine si ca n-a fost nevoie sa alergi printre mese dupa Luca. Apropo...nu mai intreaba tinarul de Mara?

Mara doarme...i-am dat doar antitermic si vibrocil pt nas. Ma gandeam sa-i bag un aerosol la trezire. Azi aveam in plan sa cumpar niste draperii/perdele dar n-am mai ajuns. Unde gasesc unele mai dragute si nu foarte scumpe?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

fu bine..la modul ca, petrecerea a fost undeva la etajul restaurantului...un fel de separeu dar mare....asa ca am scapat de a alerga dupa el printre mese DAR....am fost umbra lui..ei sunt prea mici sa stie sa se joace...erau cateva jucarii...prea putine si neinteresante pt jiji...astfel incat excceptand pretenii pe care ii stie ii pocnea si impingea pe toti....so....sustin ca nu e ok sa faci astfel de petrecere la aceasta varsta(nu doar eu eram dupa fundul lui si restul...)

dar na...una peste alta n-a fost rau...ne-am mai vz si noi...vecinii,sau fostii...o barfa mica...o atentie o maslina...si am pacatuit...ce-i drept cu cea mai mik felie de tort...offff

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ziua buna tuturor,mamici si pufi!

Cu scuzele de rigoare,zic la multi ani tuturor pufilor pe care nu i-am felicitat la timp,sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe parinti!Sa va dea Dumnezeu noroc si o viata minunata,plina numai de lucruri frumoase si bune!

Noi am trecut printr-o perioada mai grea,am stat cu Lara in spital aproape o saptamana.Diagnostic:bronhopneumonie severa,ajunsi la spital la 3 dimineata cu un copil cu insuficienta respiratorie partialaHorror!Totul s-a petrecut intr-o zi,adica dimineata a inceput sa-i curga nasul,apoi pe la pranz a inceput sa tuseasca cate putin,spre seara tusea de-a binelea,eram deja pregatite sa mergem a doua zi la doctor,insa nu am mai asteptat,peste noapte respira din ce in ce mai greu si ne-am urcat in masina si am fugit la urgenta la spital,unde a fost pusa la oxigen si ne-a internat imediat...
A facut inhalatii,in ziua urmatoare a fost rau de tot,era asa palida si moale ca o carpaGroaznic a fost sa o vad asa,nu va pot povesti
Dupa o zi de tratament,se simtea deja muuuult mai bine,ziua urmatoare deja a inceput sa manance cate putin....

Sper ca nu v-am indispus,simteam nevoia sa povestesc....

In rest,ce sa va mai zic?Ma laud si eu cu ceva,mananca Lara singura,inclusiv iaurt si chestii mai lichide...Si chiar nu se face varza!

Ah,si inca ceva!Am fost la tuns amandoua,si fiica-mea statea in scaun,cu revista in mana si suzeta in guramai citea,se mai uita in oglinda,intorcea capul intr-o parte si in cealalta ca sa vada cum ii staFoarte cumintica a fost...Cam atat!

Va pup cu mare drag pe toate si toti!

Lara

Offf sanatate si sa stati departe de accese de genul asta de acum incolo!

Mergi la inceput

Citat:

La multi ani Bbteo!

La multi ani Andreea!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

_

Subscriu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

LA MULTI ANI KAY!

LA MULTI ANI TUDOR!

LA MULTI ANI IUSTIN!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti

Simply,mami de Ariana

"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "

Subscriu!

Kay sper ca ai avut parte de o petrecere superba la gradi si ca o sa petreci tot week-endul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..cofffeeeeeeeeeee

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Kay sper ca ai avut parte de o petrecere superba la gradi si ca o sa petreci tot week-endul!

Mamica de copil neastamparat Yannis

Neatza!

petrecerea de la gradi sper si eu ca a fost superba ca cea de-acasa a fost de toata jena... ne tot fugea sarbatoritul de la masa festiva la ale lui... si in rest sarbatorim printre puseele lui de febra...

nu stiu ce ma fac luni...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Fetelor, mersi de urarile speciale adresate micului gradinar!

Eu, spre marea mea stupoare n-am avut nicio criza emotionala la trecerea pragului de 2 ani... parca nu s-a intamplat nimic extraordinar... a facut doar 2 ani, asta in timp ce cu o zi inainte avea 1 an 11 luni si 30 de zile!!! Sau poate pt ca s-a suprapus cu alte evenimente mai strong - mersul la gradi si raceala... sau pt ca in general nu facem niciun big deal din aniversarile de tot felul... asa suntem noi mai ne-speciali... de zile speciale...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Sorina ms mult! Cred ca o sa-i iau si eu colostrumul si o sa-i administrez.

Nyny sa va simtiti foarte bine la restaurant!

Dece cum fu petrecerea? Pana la urma sper ca v-ati ismtit bine si ca n-a fost nevoie sa alergi printre mese dupa Luca. Apropo...nu mai intreaba tinarul de Mara?

Mara doarme...i-am dat doar antitermic si vibrocil pt nas. Ma gandeam sa-i bag un aerosol la trezire. Azi aveam in plan sa cumpar niste draperii/perdele dar n-am mai ajuns. Unde gasesc unele mai dragute si nu foarte scumpe?

_

fu bine..la modul ca, petrecerea a fost undeva la etajul restaurantului...un fel de separeu dar mare....asa ca am scapat de a alerga dupa el printre mese DAR....am fost umbra lui..ei sunt prea mici sa stie sa se joace...erau cateva jucarii...prea putine si neinteresante pt jiji...astfel incat excceptand pretenii pe care ii stie ii pocnea si impingea pe toti....so....sustin ca nu e ok sa faci astfel de petrecere la aceasta varsta(nu doar eu eram dupa fundul lui si restul...)

dar na...una peste alta n-a fost rau...ne-am mai vz si noi...vecinii,sau fostii...o barfa mica...o atentie o maslina...si am pacatuit...ce-i drept cu cea mai mik felie de tort...offff

JUCARII PENTRU PITICI...

neinspirata ideea cu restaurantul cu tot cu copii... dar bine ca v-ati simtit una peste alta bine, sper si piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani

Andreea

BBTO

Iustin

KAy

Tudor
Voinici, sanatosi si voiosi sa fiti toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Rux imi pare tare rau de ziua de nastere febrila. Se simte mai bine azi?
Mara nu stiu ce a avut, i-am dat antitermic din 8 in 8 ore, ultimul la 2:30. Desi au trecut 10 ore de atunci vad ca e ok, nu mai face temperatura, sper din suflet ca a scapat. Pana la urma nu stiu ce a fost...a avut si nasul putin infundat si aseara niste muci f aposi. Am inteles ca se poate sa fie si de la dinti, caninii in cazul nostru.

_

Mergi la inceput