Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Eladea, multumesc pentru site. Spor la gatit!

Coteasca, da, si pe mine ma batuse gandul de moghioros dimineata, dar pana m-am mobilizat eu s-a facut 11 si ceva. Am stat afara pana la 3, la locul de joaca de langa scoala sf andrei, unde mergem cel mai des, ca e special amenajat pentru pitici mici. Maine cred ca venim in moghioros. Daca e vremea buna, sigur venim. Pe la 11 e bine. Unde mergi de obicei, la ce loc de joaca?

Hai Laurika. Si eu vin de la valea argesului de la capat, e drept ca tre sa iau numai un mijloc de transport, nici eu n-am masina si sper sa-l pacalesc pe teo si sa nu vrea neaparat cu bicicleta ca atunci venim pe jos. In jumatate de ora suntem acolo. Hai, ca poate ne prinde bine tuturor.

Histamina? Alte mamici de pitici?

Ainotna, alta data cu drag asteptam sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

laurika, dar daca o scutezi pe la anl-uri si apoi raul doamnei(gogoserie), cred ca ai ajunge mai repede decat cu mijloacele de transport...noi cred ca o sa fim pe la 11 in parc.
crissteo, ce zici, vii???

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

e drept ca e mai usor asa, dar tre sa trec un camp cu caini :(.am mai facut o data imprudenta astacu copilul in carutz si am zis ca nu mai fac.de la mine la raul doamnei fac cam 15min.eu stau aaproape de cartierul latin.o sa vad daca reusesc sa ma mobilizez maine.
Pupam

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

cine are reteta de lapte de susan? multumesc mult.

Mergi la inceput

gata, mi-a revenit memoria, o salvasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetele gata am doi bebei la purtator,acum sa vedem sum o sa fiu peste 2 sapt cand trebuie sa fac testul de sarcina,B-hcg...Denisa stie despre ce e vb ...aha si Andreea(canada),hai sa va zic ceva tare,am uitat nickname-ul Andreei...Scuze mamico de gemenasi va pup pe toti...
Sa stiti ca asa eram pe vremea sarcinii cu fii-mea uitam tot...o fi vreun semn???
Aoleu am innebunit daca de pe acum caut semne...in 2 sapt innebunesc.

Revin mai tarziu...dupa ce doarme pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Fetele gata am doi bebei la purtator,acum sa vedem sum o sa fiu peste 2 sapt cand trebuie sa fac testul de sarcina,B-hcg...Denisa stie despre ce e vb ...aha si Andreea(canada),hai sa va zic ceva tare,am uitat nickname-ul Andreei...Scuze mamico de gemenasi va pup pe toti...
Sa stiti ca asa eram pe vremea sarcinii cu fii-mea uitam tot...o fi vreun semn???
Aoleu am innebunit daca de pe acum caut semne...in 2 sapt innebunesc.

Revin mai tarziu...dupa ce doarme pitica.

Doamne ajuta!!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Rubia Doamne ajuta ...tinem pumnii sa fie totul bine

Antonia e in greva foamei si plus au aparut si niste muci ...mereu apar cand iese vreun dinte sau masea ...sper sa avem o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nicole, , ce s-ar putea spune despre medicul de familie.. daca se poate numi medic..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

eu am inceput cura cu magne B6, deci va dati seama ca-s varza cu nervii.
alte noutati nu am sau nu am chef de scris de fapt.

lui Mihai nu ii place zapada deloc. nici ninsoarea.

am vb.la gradinita lui Stefan- la grupa de cresa sunt doar 4 copii.mai vad in februarie ce fac cu mihai. cam de la 1 martie am 3 saptamanai fara solutie deocamdata la el. sa vad daca vecina ma poate ajuta vreo saptamana doua..si tot mai ramane inca una (soacra pleaca 4 saptamani).

ma duc sa ii spal si sa-i culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut fetele!

A fost bine ieri la botez, copil cuminte cu soacra acasa. L-am dus o ora si pe el, se uita mirat la muzicanti, nimic nu a zis. Il intrebam daca ii place muzica, nu zicea nimic. Dar daca il intrebam daca vrea sa dansam, imi dadea mana. M-am distrat de el de numa.

Si am facut o boacana: trebuia sa duc eu busuiocul. Soacra azis ca este in beci, sa imi iau. Si am luat cimbru... Va dati seama ce priceputa is :))) noroc ca aveau la biserica. No, m-am facut de mandra minune :)))

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput