Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 17

ainotna spune:
 Bravo Antonito pentru curaj! Palomina, va steptam maine cu vesti bune!
Azi (parca) e o zi importanta pt Rubia! Succes!
Rody, ai reusit sa cureti lentilele vechi? Cu alte rame poate isi face ochelari de rezerva.
Ramo la multi ani pentru ieri 
! Sa va fie de bine excursia!

laurika1982 spune:
| Citat: | 
citat din mesajul lui coteasca![]() Crissteo, azi am fost in moghioros, era atat de frumos afara, incat la 10:30 eram pe carusel, in parc, am stat vre-o 2 ore pe acolo, maine daca e tot asa de frumos veniti si voi??? laurika, ce zici??? ainotna, vi si tu??? mamici care mai doriti sunteti binevenite... ![]() Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI Poze Tudor  | 
Eu as veni cu mare drag...doar ca tre sa iau autobuzul si pe urma tramvaiul....mai mare daraua decat ocaua, daca as avea masina mi-ar fi mai usurel :).Cel mai usor mi-ar fi la weekend.Oricum, maine pe la ce ora ar fi? Ca poate dau nitel din coate si ajung :*
Laura
 de 
 Cristian Alexandru 10.08.2010 

eladea2005 spune:
 fetelor, am primit de la o prietena si mamica in acelasi timp, 2 site -uri faine, cu info utile pt hrana sanatoasa, raw, bio, cum vreti voi...![]()
http://viataverdeviu.ro/category/hrana-vie-raw-food/superalimente/
http://corinabacalu.blogspot.com/2011/11/oh-sweet-delivery.html
Andreea, mami de  print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
 POZE CU PRINTISORII... 

Printul Eric are...
 Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...  

saddie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
 ![]() ![]() ![]() Intrebare fructe Goji da cineva la copilasi? 1an +   08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip  | 
Noi papam Goji! Hidratate cand imi aduc aminte sau asa simple ca gustare. Medeei ii plac tare mult alaturi de curmale si stafide

saddie spune:
histamina Priorixul ESTE vaccinul ROR!!! Cum sa va puna sa-l faceti de doua ori? Exista doua variante Priorix (include rubeola, rujeola, oreion) si Priorix Tetra care mai are in plus varicela. In cazul in care se face Priorix simplu, optional se mai poate face si Varilrix impotriva varicelei.

histamina spune:
 vezi sadie de ce am plecat de la ea?
eu nu intelegeam cadn imi spunea ca nu am facut ROR-ul,iar eu spuneam ca da,ea ca nu.
in fisa scrie clar PRIORIX.
cineva e nebun in povestea asta!

coteasca spune:
 laurika, dar daca o scutezi pe la anl-uri si apoi raul doamnei(gogoserie), cred ca ai ajunge mai repede decat cu mijloacele de transport...noi cred ca o sa fim pe la 11 in parc.
crissteo, ce zici, vii???
Corina, fericita mamica de TUDOR   ANDREI
Poze Tudor

Alice_Elena spune:
 Palomina, pupam pe antonito. Spune-i sotului ca romanii inteleg spaniola :) si daca nu, limbajul semnelor tot il intelege cineva ![]()
Eu am dormit cu radu si asa bine esteee. Mara doarme si ea de la 1 fara ceva 
Mami de 
 Mara Nicolle (20.08.2010) si 
 Radu Stefan (27.12.2011)

histamina spune:
 tot ce ama flat de la asistenta e ca a uitat sa imi treaca in carnetul de vaccinari priorixul si ea ia carnetul de referinta.vazand ca nu e trecut acolo,nu a mai consultat fisa copilului.
eu nu mai am replica.
mi-e rau de somn.
fetele,sa vedeti ce cumintenia pamantului am in batattura:
a rupt cenusarul de la soba, a strambat balamaua usii de la soba si a rasturnat-o pe mamaia(aici voi face cercetari,ca echilibrul nu e punctul forte al mamei), a luat cus-cus si l-a semanat prin casa,la fel si biscuitii.pe scurt,totul arata ca o cocina.
plec acasa.
pup.

), am baut o ciocolata fierbinte cu