Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai bea cineva la ora asta???

Lumi tin pumnii sa iei decizia mai buna dintre cele doua; sigur ca indiferent in ce parte o iei, ceva va ramane la "nemultumiri", acum sper sa fie mic acel ceva.

Am inchis abia azi tabul cu Alina&puii...mam mai uitat o data prin poze...sunt topita!! De bebe Filip, dar si de dragostea si mamosenia celor doua printese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: cum a iesit mai rulada aia de pui cu cascaval?

Mergi la inceput

Belle care mama?? Am facut-o eu acum, de ziua Anei...ca nu-mi aduc aminte; stiu ca am facut rulada cu sunca de pui si cascaval, aia d ela Edith (dementiala!!); foietaj cu masline, rudala cu branzici..nu ami stiu de pui cu cascaval. Stiu ca aveam una in plan, care se facea pane, dar am renuntat la ea (aia nu era oricum cu cascaval)

Mergi la inceput

Lori:asta de la Edith cu sunca si cascaval. Mi se pare super dar n-am incercat-o.
Am facut tot posibilul sa nu-mi sarbatoresc ziua prin munca.
Am atins performanta ca de la 1 ian si pana acum sa gatesc in fiecare zi. Nu-mi mai face placere cand e necesitate. Uneori dau rateuri ca ma grabesc. Am si uitat cum ma scoteam inainte, ca parca nu gateam chiar vesnic.

Mergi la inceput

credeam ca doar eu gatesc ca la cantina!
si eu la fel, iubesc sa gatesc, dar cand e de nevoie ...nu asa d emult

Rulada aia e super buna, o recomand atat ca aperitiv cat si ca pachetel, se face repede, blatul se ruleaza crud, deci nu te mai chinui cu rulat blat copt, e buna tare, a avut succes enorm!

Mergi la inceput

Mie mi-a ramas gandul la rulada asta si la inca o chestie de la Edith: rulada cu paine si somon fumee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Mie mi-a ramas gandul la rulada asta si la inca o chestie de la Edith: rulada cu paine si somon fumee.

Te iubim, printesa Victoria!!!

io fac cu clatite. Partea faina ca in clatita pot fol. ingrediente de care vreau.
am facut si din alea mov, pusei in clatita o zeama de sfecla rosie - se intorc greu dar sunt gustoase.

de gatit, sambata, si in rest mai adaug ceva asa la rapidos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Belleane La Multi Ani si din partea mea...cu intarzierea de rigoare! Sanatate multa si sa fi fericita alaturi de cei dragi tie!

Laura...cred ca n-am mai raspuns...sa poarte sanatosi copiii hainutele!
Eu n-am mai fost la nici o cumparatura in wkd...acasa...racite...eu si fiica-mea. Ma rog, eu mai mult. Ea e bine, Doamne ajuta! Eu simt ca nu ma mai fac bine ever...o tin intr-o 'distractie' de la inceputul anului asta! Si da, acum pot sa confirm: iti slabeste imunitatea varicela!

Luminel eu as spune in felul urmator doar: acasa e acolo unde ti-e familia! Si cu asta basta...ca sa zic asa! Daca sotul tau nu vrea sa mai revina in Ro, atunci n-ai decat sa te faci pachet si sa pleci tu dupa el. In felul asta e si copilul cu ambii parinti si o sa va descurcati voi cumva. Important este sa fiti impreuna, sa va intelegeti, sa fiti uniti si sa fiti sanatosi. Crede-ma ca restul sunt lucruri peste care puteti trece, daca cele de mai sus sunt indeplinite.

Mai cu mancarea..deci eu gatesc duminica in general pentru 2, maxim 3 zile. Apoi, pe masura ce se termina ceva (ca in seara asta: desertul), pregatesc cu o seara inainte. Eu nu am timp sa gatesc seara, decat maxim sa fierb niste paste si sa pun o branza peste sau o mamaliga, sau un gratar acolo...dar sa fie dezghetata carnea...sau un cartof prajit...dar evit! Deci concluzia este ca functionez pe principiul: sa am tot timpul ceva in frigider si sa imi fac din timp.
Asta pentru ca noi ajungem acasa la intre 18 si 18.30...se poate si dupa...si copilul merge la somn in jur de 20.30,...deci trebuie sa ma misc repede. Iar ea mananca lent...deci nu e de stat!!

Lori... !!

Alina e superb Filip!! Ador prima poza, in care te uiti la Sara si ea se uita la Filip! Face cat o mie de cuvinte efectiv! Sa fiti sanatosi toti 4!

Gata...merg sa fac ce-oi face ca nu mai suport! Ma doare gatul, urechea, maxilarul...tooot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Belleane cu o intarziere de xateva ore, la multi ani, sa fii sabatoasa, sa reduci ritmul gatitului cat mai curind!!!
Alysh scumpa mea, nu stiu, cred ca am scapat din vedere un mesaj al tau. Merci de intrebare, ne descurcam f bine, neori mi-e dor sa fac ceva, cu 2 copii nu pot sa fac nimic, dar, nah. Ma bucur de ei cat pot. Voi ce faceti? Vb si noi maine?
Inais f frumos i-ai spus lui Lumi, asa e, trebuie sa se reibtregeasca familia, fie doar si de dragul Cristianei! Sanatate multa! Te cred ca n-ai chef de shopping in starea asta...
Alinaanto sunteti i familie superba! Frumosi toti! Filip seamana cu tine, frumos din partea lui de baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

azi e ziua lui aelita. Scumpa mamica, sa fii sanatoasa, si fericita si implinita. Sa te bucure in fiecare zi puii tai! sa creasca mari si sanatosi si sa umple casa de rasete! - pt noi esti un simbol, de admirat, si de urmat sfaturile tale pline de tact si umor!

Mergi la inceput