Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
La multi ani, Belleane!!!
Fericire multa si sanatate iti doresc!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si 
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Alysh spune:
Belleane, la multi ani norocosi, frumosi, sanatosi! Sa ai parte numai de lucruri bune! 
Alina, confirm: sunteti superbi!!!
Laurita
jozsaerika spune:
buna fetelor,
am trecut doar sa va zic ca si fiul meu Norbert este in clasa a 2 a la Waldorf si ca si eu iubesc foarte mult sistemul Waldorf
...doar intr-adevar este atat de greu cu unii cunoscuti/bunici care ma tot bat la cap despre "decizia mea proasta" de a urma copii mei scoala Waldorf.
Luminel iti tin pumnii orice decizie ai lua
.Intr-adevar fata de mine tu ai un salar cel putin dublu ![]()
Va pup
Erika
Luminel spune:
'neatza!
Multumesc Ericka!
sunt cu capul, recunosc; nu stiu ce sa fac
ma sucesc si ma rasucesc in fiecare zi!
nici n-as renunta la sv dar nici la sansa asta de oferi un viitor mai bun copiilor! dar cine-mi garanteaza ca sansa asta se va si fructifica?
ok, ne-am putea intoarce cu coada intre picioare... si atunci ar trebui sa-mi caut iar de lucru...mai gasesc?! poate da, poate nu...off, greu, greu!
Va pup!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Lumi, ti-am trimis un PM. Pup ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
ti-am raspuns

cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jozsaerika buna fetelor, am trecut doar sa va zic ca si fiul meu Norbert este in clasa a 2 a la Waldorf si ca si eu iubesc foarte mult sistemul Waldorf ...doar intr-adevar este atat de greu cu unii cunoscuti/bunici care ma tot bat la cap despre "decizia mea proasta" de a urma copii mei scoala Waldorf.Luminel iti tin pumnii orice decizie ai lua .Intr-adevar fata de mine tu ai un salar cel putin dublu Va pup Erika mama de nazdravan Norbert (07 dec 2003) si comoara Beatrice (20 mai 2008) poze |

joserika, multumim ca ai mai dat pe la noi!
Fiul tau merge cu drag la scoala? atunci fii fericita - asta conteaza! Da-i incolo de ce zic ceilalti!
Am o amica ce imi poveste disperata ca nu stie incotro sa o ia cu scoala, fiul a inceput sa somatizeze diferite probleme de sanatate etc. lucru care mi se pare f. trist! SI ma felicita in fiecare mail ca am plecat - tocmai pt scoala.
Luminel, asculta-ti sufletul. Oricare din drumuri le-ati luat, tot greu va fi.
Un sfat: inainte de a pleca, mergi la casa de pensii si vezi daca poti sa te inregistrezi ca liber profesionist, cu program part-time (minimum posibil) si cat trebuie sa cotizezi lunar (trimestrial) pt a avea continuitate. Daca se intampla ceva, tu poti sa declari ca ai lucrat pe cotn propriu; in plus vechimea asta nu stii cand iti paote folosi.
belleane spune:
Va multumesc pentru urari, va pup pe toate.
Alina-anto:ce privire dragastoasa are Sara, ce frumosi sunt.

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu