Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata

Azi beau si eu cafea adevarata, ca de obicei eram cu cicoarea, chiar daca voua va ofeream cafelutza.

Aseara ne-am speriat putin. Vlady a facut kk cu sange, cel putin asa ni s-a parut noua. Staim ca sambata bause suc de sfecla rosie la mama, si mi-0au spus ca a facut rosu si sambata si duminica. Dar ieri semana f mult cu sangele, nu cred ca era de la suc si oricum nu in a treia zi, nu? Am analizat kk, era tare, cred ca a fost putin constipat si de acolo sangele. M-am uitat pe meniu, ieri a baut si compot de visine. Deci sunt un pic cu sufletul la gura..sper totusi sa fi fost din alimentatie sau chiar si constipatie..si sa nu fie Doamne fereste altceva. Ati patit asa ceva? De la ce credeti sa fie?

In rest ne-am jucat toata seara, de-a v-ati ascunselea si era tare cum eu si Vlad ne ascundeam iar Luca venea si ne arata cu degetul. Am citit tot felul de povesti care de care mai haioase. Si am desenat cu "Mazgalici", de-abia aseara l-am desigilat si sunt incantata, Lumi, ca ma intrebai la un moment dat. Are si trei culori, nu face mizerie...dar...dar si eu prefer sa ii pastrez desenele chiar daca muncesc de-mi vine rau dupa acuarele, tempera si carioci.deci asta cu Mazgaliciul e doar o alternativa pt serile in care n-am chef sa-mi rup mainile frecand dupa ei.

Cartea cu Habarnam nu-i place deocamdata, pt ca spune el, "e o carte trista pt ca piticii taie ciupercutele" , "saracele ciupercute" . Oricum e intr-o perioada de sensibilitate vis a vis de natura/ animale. Asta toamna mi-a spus cat e de trist ca frunzele cad din copaci. Sau "cum sa fie taiati porcii de Craciun", "saracii porci" samd.

Gata, ca nu ma mai opresc.

Oricum revin cu cateva resumeuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am mirosit cafea adevarata, nu cicoare

Alysh stai linistita, se mai poate intampla, o fi fost vreun caca mai tare si a lezat un pic, ni s-a intamplat si noua o data sau de doua ori... ca Robert e constipacios din fire...

La multi ani Aelita!! Mamica minunata, iti doresc multa, multa sanatate si mii de bucurii!!

Inais sanaatte multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetele

Frumoase poze de iubiti am vazut eu Alina felicitari pentru cele doua comori, sa se iubeasca toata viata si voi sa va bucurati de ei amandoi

AELITA - LA MUUULTI ANI senini si frumosi, sa fii fericita alaturi de cei trei frumosi ai tai

BELLEANNE - LA MUULTI ANI cu intarziere - sa fii fericita cu fetele tale, sa te bucuri de viata si de cei din jur

Alysh - si al meu e intr-o faza cu natura, avem o mini enciclopedie si citim de zor din ea, cum se fac plantele , pomii, cum circula apa in natura - e foarte interesat si cauta explicatii pentru tot ce e in jurul lui. Si chiar ma intrebam daca mai incepe careva cu intrebari de genul: dar noi de ce mancam animale Deci intr-o zi mi-a zis ca puii sunt bebelushi - noi de ce mancam bebelushi L-am vazut cum se incrunta si cum incep rotiztele se se miste prin capshor, incercand sa isi dea singur o explicatie. Nu prea am insistat, eu ii prezint mancarea ca fiind "cu carnitza" dar uneori ne aude ca zicem: scoate puiul de la congelator, sa facem pui, piure cu pui, carnita de pui ... si cred ca incepe sa se prinda ca puiul este si puiul ala de iese din ou, ala galben si pufos, dar ... si chestia aia din farfurie pe care o mancam. Mai ales ca ii plac niste desene cu un pui care salveaza alte animale Oare cum sa ii explic ?? Parca il vad ca il apuca plansul daca ii zic adevarul...

Ah si alta faza ieri - citeam povestea lui favorita cu mica sirena. Si in carte e bunica lui Astrid si are par alb - cica: de ce are parul alb? Si io: pai e mai batrana si asa au batranii, parul mai alb. El: si eu o sa am parul asa? Eu: probabil ca da, cand o sa fii batran, dar asta o sa fie peste foaaarte mult timp... El: nu vreau sa am parul alb. Eu ma alarmez oleaca: nu iti fa griji, o sa fie taare departe. Si in plus uite, omuletzii isi vopesesc parul, asa ca tu o sa iti poti vopsi parul cum vei dori. El: da, o sa imi fac parul verde Io: da ....

Uf, am avut oleaca emotii ... nu imi place sa vorbesc cu el despre batranetze si altele ... Dar stiu ca deh, va trebui sa o facem, mai incolo insa.

In rest toate bune aici, incepe sa circule un virusel cam agresiv prin colectivitati pe aici, deja am colegi bolnavi care cad ca mustele, copii o gramada in jur... Al meu inca nu da semne, dar ma astept in curand la diverse, muci, febra etc.

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Aelita iti doresc sa ai parte numai de bine, sa fii fericita alaturi de copiii tai superbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Multumesc: Inais, Laura, Simonix pentru urari.

Cred ca la gatit nu am scapare, decat daca-mi schimb modul de a gati si retetele. Trebuie sa mai caut retete, idei, ceea ce gatesc eu rar ramane de pe o zi pe alta si-mi consuma si mult timp. Eu trebuie sa gatesc si pentru pranz pentru ca Ana vine de la scoala si mananca acasa. Vara e mai ok, o salata, mai multe legume dar iarna ma exaspereaza.

Mergi la inceput

Aelita, La multi aaaaaaaani!!!Sanatate, bucurii si multa putere sa-ti cresti pusiorii scumpi! Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Fetelor ma complexati: eu gatesc o ciorba pe saptamana pt Luca si bona. Seara facem salata verde cu un gratarel, cascaval pane cu o rosioara, sau desfacem cate o cutie de branza perlute, sau niste cascaval la cuptor, sau..rusinica: comandam chinezesc pt toata familia. Vlads si Luca sunt innebuniti dupa pui cu ananas si orez cu legume si ou. ....hmm, va admir si invidiez!

Laurita, da, te intrebam intr-un mesaj anterior la ce activitati te-ai gandit sa-l duci pe Mirci. Bravo tie ca va descurcati f bine, te admir din toata inima!

Lorich, mercic de incurajari, si eu sper sa fie totul ok cu Vladone mascarpone cum ii spun eu

Simonixu', cred ca am mai spus aici, Vlad ma intreaba (acum vad ca s-a mai calmat) f des de ce mor oamenii, noi cand o sa murim samd. Si asta inainte de a o vedea pe soacra-mea pe patul de moarte. Apoi s-au intetit intrebarile legate strict de ea de ce a murit, cand se intoarce, etc. E greu sa inteleaga fenomenul, dar am incercat sa-i explic realitatea. si i-am spus ca fenomenul asta nici noi oamenii mari nu-l prea intelegem...complicated.

Luminelu', unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita sa fii sanatoasa si fericita! Alaturi de familia ta minunata.
Belleane pai de ce nu fai supite si ciorbite. Tepot tine 3 zile, noi asa facem. Apoi, o mancarica de mazare, pilaf, chestii d-astea nu mancati? Si gatesti doar de 2--3 ori pe sp.
Alysh, Simonix si Mirci vine cu intrebari d-astea existentiale, ba mai rau, se supara...mami, tu nu o sa imbatranesti niciodata, cu glasul ala gatuit imi amintesc de mine la varsta lui...hm ce sa-i spun, nici mie nu-mi convine, dar nah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai, Robert nu stie inca de Bunu , nu stiu ce sa-i spun, e inca dureros pt tati; el a fost la Braila, dar i-am zis ca Bunu e la spital (lucru care a fost f adevarat pana la un moemnt dat)...si intr-o seara ii spuneam ca il iubesc si el a inceput: "si tati ma iubeste si mamaia ma iubeste si buni ma iubeste si bunu ma iubeste...." nu am putere sa-i zic ceva, nu stiu ce sa-i zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani, Belle! Sa fii mereu fericita si sanatoasa!

scuze intarzierea

Apropo de subiectul moarte Lorelei a prins ideea din Hansel si Gretel. O buna bucata de vreme am avut de dus ,munca de lamurire cum ca nu e bine sa mori, fiindca "mami si eu vreau sa mor". Nu pot sa ii spun inca despre ideea de rai fiindca cum ea mereu isi doreste sa vada cum e si ce e o sa spuina ca defapt e ok sa mori, doar ajungi in rai...nu?! (ca sa nu spunem ca eu si religia si deci si aceste concepte nu suntem cei mai buni prieteni). Stie ca mori daca esti foarte batran, foarte bolnav sau ai un accident urat. Faza cu foarte batran e in felul urmator. Intr-o zi o prietena povestea despr ebunica ei, Lorelei a intrebat-o unde este si prietena a spus fara sa se gandeasca...a murit. Urmatoarea intrebare a fost de ce si ea i-a explicat ca era batrana. Int-o alta zi una ditnre bunicile lui Lorelei i-a spus fetei "bunica e batrana nu mai poate..." si Lorelei foarte senina i-a spus "O sa mori, si bunica Aidei a fost batrana si a murit." Asa ca le-am interzis lor sa se mai refere la ei ca fiind batrani. Treaba e ca merge departe...cand am fost la gemeni in vizita i-a spus si bunicii de acolo ca "esti batrana si o sa mori." cum sa o opresc habar nu am... M-am simtit prost fata de bunica de acolo dar nu efectiv nu am ce face. Adica as avea, sa o cert sau din astea, dar nu vad sensul...defapt spune o chestie reala. Asa ca treaba cu stie sau nu stie despre acest concept la varsta asta e cu mai multe fetze. Daca ma gandesc in trecutul meu la 4 ani deja fusesem la multi morti fiindca bunica mea fiind foarte cu picioarele pe pamant era mereu cea chemata sa "spele mortul" in sat si daca nu avea cu cine sa ma lase ma ducea si chiar daca ma punea sa ma joc p-afara cu alti copii eu intram mereu cu ea...eram fascinata.

Esme

Mergi la inceput