Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!...la pranz

Aly, sanatate multa si rapida, si vous si picilor! ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva de nu mai aparusei!

Si Cris are niste lumanarele verzi non stop si tuseste din cand in cand; dar,din fericire, fara febra sau stare generala proasta!

Inais, Simonix ce sa fac, trebuie sa ma inarmez cu curaj si sa o iau ori intr-o parte ori in alta; nu s epoate si popa si hot
asa ca am amanat plecarea pana in august cand oricum vine al meu acasa pt nunta nepotului si asa avem si timp sa-l lasam aranjat pe Florin pentru anul scolar viitor!

Lori , am salvat ambele link-uri tortul sigur il fac in week-end (si eu care vreau sa slabesc) iar activitatile sunt binevenite la ce pana de inspiratie am eu

Nadia ma bucur ca sunteti bine!

Ylari, tu ce mai faci? cum te simti?

am o gramada de treaba, cu concediul de saptamana trecuta am ramas in urma, dar n-am niciun chef

sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dorm si ai mei asa ca forumez si eu nitel
M-am distrat nevoie mare cu Simonix cu somnul ei...
alysh scumpa mea, ce rau imi pare ca v-a luat pe toti...eu ce sa mai zic, cu ei acasa, stind in casa ca mi-e greu sa ies cu amandoi, imbracat, dezbracat etc. Si mi s-au imbolnavit, Mirci cu o tuse de s-a speriat, nu mai putea respira etc etc.de unde virusi? aia e, ne-am luat-o efectiv gratis. Sanatate multa! Si pupici

Nadia sanatate Victoriei, sper ca sunteti bine acum!

Mama ce le mai gatii fetele, m-am rusinat! Eu nu mai variez mare lucru, nu mai am chef, dulce nu fac ca am interzis sa nu ne stricam siluetele...le stricam oricum cu altele, asa ca fac aceleasi mancaruri. pai Bogdan e mereu grijuliu, nu cartofi, nu paste, nu orez, nu morcovi fierti, nu zahar, brocoli miroase... prea multe restrictii
Poate sa ma inspir din retetele voastre de salate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

pai Laura spune-ne si noua ceva care sa contina: nu cartofi, nu paste, nu orez, nu morcovi fierti.....pliz ca eu ceva perfect, fara carbohidrati care sa=mi placa si sa nu fie salata n-am gasit.
Salate nu prea o conving pe Elena, doar daca am rabdare si-i bag eu in gura tot, incet.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

pai Bogdan e mereu grijuliu, nu cartofi, nu paste, nu orez, nu morcovi fierti, nu zahar, brocoli miroase... prea multe restrictii

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

pai si, ce mai gatesti Laurita, cu atatea restricitii?! chiar unt curioasa

sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

pai Laura spune-ne si noua ceva care sa contina: nu cartofi, nu paste, nu orez, nu morcovi fierti.....pliz ca eu ceva perfect, fara carbohidrati care sa=mi placa si sa nu fie salata n-am gasit.
Salate nu prea o conving pe Elena, doar daca am rabdare si-i bag eu in gura tot, incet.

Te iubim, printesa Victoria!!!

-ciumperci
-supe/ciorbe cu carne sau fara/legume de toate felurile
-orez integral
-dovlecei/vinete la grill
-dovlecei/cocopida la cuptor cu branze
-pesti pesti pesti pesti
-pui cu mastana (facut moldoveneste: smantana f. grasa, o lingura de unt, nu faina)
-vita in bere/vin
-salate salate salate (aici combin si praz, ardei, morcov ras, andive, salate verzi, si frunze de spanac am pus 1 data si a fo gustos, conopida cruda, astea pe langa ingredientele clasice)
-prazuri, tarte cu blat de faini/taratze integrale (acum duc lipsa plafarurilor din Buc.)
-ai mei mananca de rup creveti. La mara sunt aproape ca pe snack - akearga pe langa masa si mai ciuguleste 2... eu nu ma omor dupa
-ciuguleli: furcte uscate, alune, stafide, migdale, smochine uscate, caise uscate etc
-sfecla rosie (o sa mai iau...)
-branzeturi, lactate etc (o sa imi iau o vaca)
-crema de peste (peste afumat blendarit cu 1 lingura de unt - super mic dejun)
-mic dejun: pate home-made.

Luminelule: dermatologul care mi-a placut cel mai mult: Popescu(eu am fo la ea, dar sunt sot-sotie). Nu mai stiu pe unde erau ultima data, cred ca la Medsana. (am fo la 7).

Mergi la inceput

fetelor, puteti sa-mi recomandati un doctor dermatolog bun?
trebuie sa-l mai duc pe Florin la un dr ca iar are pb cu acneea poate ati observat in poze

Mergi la inceput

cleo, multam'!

super idei!

am gasit si doftorii; la Medsana intr-adevar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminelu, eu am tot fol. la dermatologi, datorita unei dermatite crunte. Ea a fost medicul care mi-a explicat mecanismul cel mai bine, ajundu-ma sa previn, nu numai sa tratez. E mai repezita decat toti ceilalti medici dermatologi la care am fost, am gasit-o cu specializarea fix pe ce am eu (dermatita de contact).
Cred ca Adriana a fo la sotul ei, cu fata cea mare. Amandoi sunt f. buni profesionisti, cu specializari in strainatate.

Mai caut in trecut o lista de nume de dr-i la care am fost: 2 la Lasermed, una in varsta si una tinerica Marinescu cred, la Medicover la 2(ultima in varsta, m-a chemat la teste alergenice in Elias si mi-a schimbat crema la care facusem rezistenta si nu mai reactionam), la SOS la una, la CMU iar la una tinerica ce mi-a dat un tratament ce a functionat la matreata (Diprogesic) dar crema echivalenta la miini nu a avut niciun efect, etc.

edit: la mancaruri, adaugati iarna: fasole, linte, spanac(asta nu mananc io ca nu imi iese)... biscuitii lui Esme

Mergi la inceput

Lumi: Sa te feresti de cremele cu cortizoni pe care o sa i le prescrie. In rest trebuie sa nu le rupa sau sa puna mana murdara ca cel mai mare risc e suprainfectarea.

Mergi la inceput

La capitolul pesti, pesti pesti am citit atatea ca nu-mi mai vine sa cumpar nici somon.
Din lista ta sunt cateva pe care le fac mereu , chiar prea des.

Le-am gatit aseara chiftele la cuptor, un deliciu.

Mergi la inceput