Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
'Neatza si de la noi. Suntem bine, ne trezim la 1 noaptea sa luam amidon cu iaurt, si apoi o trezesc la 7 jumate sa manance, pana nu scade glicemia. Daddy e plecat la conferinta in Toronto pana maine, deci singure 2 zile. Trebuia sa plece vineri seara, dar a amanat, a zis ca pleaca sambata dimineata, cel tarziu la 9, Victoria a fost suparata, a plans sa nu plece, s-au jucat, intr-un final a plecat pe la 12 si a ratat o sedinta
well, priorities.
Azi dimineata ne jucam de-a magazinul, Victoria era la casa de marcat si am intrebat-o cat trebuie sa platesc. Mi-a spus xxx-xxx-xxxx, numarul nostru de tel de acasa
pe care nu i l-am spus niciodata ei direct! Am intrebat-o de unde-l stie, a zis ca m-a auzit cand i l-am spus dr.ului!
Si l-a retinut! A fost o mare surpriza.
Va pup, ma duc sa ne imbracam, ca si noi, ca si Lumi, nu am mai iesit de miercuri.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Lumi, nu esti chiar deloc ridicola, nu e usor sa iei asa o decizie, mai ales cand pleci cu 2 copii dupa tine. 
_
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
inais spune:
Seara buna!
Inainte de a merge la pregatirile de somn si restul sa scriu si eu 2 vb repejor...
Doloress super ideile tale cu salata de pregatit inainte si pus in caserole si restul...o sa ma inspir si eu din ideile tale de salate. Noi ne straduim sa mai dam jos cateva kg si e util. Noi, astia mari. Ca Iasmina...nu mai zic nimic
. Cred ca e cea mai micuta mladita de pe aici.
Desiree sanatate multa...mi se strange sufletul cand te aud ce probleme aveti si cu cat curaj le faceti fata. Cu totii!! Sa va ajute Dumnezeu in continuare!
Lumi
ma bucur ca ati ajuns la o concluzie! Pentru linistea voastra, a tuturor. 
Simona m-ai amuzat teribil cu povestea cu somnul la birou...mi te si imaginez :))) Si pe Cleo care te suna sa te trezeasca! Trebuie sa ne organizam sa ne mai vedem si noi...! (ce simpatic ca vb pe DC
)
Cum e maine cu greva? Cum va organizati?...
Mai e si summit-ul...eu zic ca astia is intr-o ureche zau! Hop-tzop...baga o greva!
Fug...daca mai am timp mai revin! Daca nu, sa avem o saptamana linistita si cu sanatate!!
Victoria_mami spune:
Inais, 
_
22.05.2008
VICTORIA
Lorich spune:

Nadia te pup cu drag, mamica noastra minunata!!
Inais ce faceti? Am vazut la stiri ca belgia e paralizata de greve....![]()
Noi am avut un weekend cu musafiri, cu shopping, sunt niste reduceri nebunie, am fost in carefour, 75% la marca lor TEX, am luat pulovere, bigmene, haine mai grosute cu 7,5 lei, cu 10 lei ...apoi iar acasica, gatit bun si iar gatit si tot asa.
Va pup, va las o reteta pt cine vrea ceva dulce bun, ieftin, usor de facut si mai ales pt cine are pici ce nu papa fructe si ar vrea sa le ascunda undeva (hahaha, prin zahar :))) Serios acum, e ceva buuun, am facut ieri si s-a terminat deja! www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/29632/Tort-de-mere-cu-blat-din-gris/" target="_blank">dulce yumm-yumm
edit:pt inspiratiune, am gasit www.gradinitavirtuala.ro/" target="_blank">asta pt fscut acasa cu copiii
Alysh spune:
Buna fetelor,
Noi suntem toti bolnavi tare, tare. Miercuri l-am luat pe Vlady de la gradi, mi se parea caldut, spre seara s-a intetit febra si au urmat 4 nopti cu 39-40, marele noroc a fost la l-a luat mama. De vineri am intrat eu pe felie cu raceala, cu dureri musculare, dureri de gat, frisoane, oribil, pe scurt. Apoi a urmat Stef si de ieri il am si pe Luca bolnav. Azi a tb sa vin la job, nasol.
Va urmaresc.....
fara virusi.
belleane spune:
Desiree: sper ca sunteti bine!
Alysh: sanatate tuturor.
Lori: suna bine tortul tau, am luat si noi chestii tex acum ceva timp cu 50% reducere. Mai sunt?
Simonix spune:
Salutare de la Belgia :)
Fetelor, ne-ati trimis si noua zapada
Robert are mai nou o fixatie pe pinguini si cand o vazut ca e totul alb - mamiii, vezi ca suntem pinguini?
Bietii belgieni protestatari, vai de ei azi - eu una am decis sa stau acasa, sunetm un pic mucioshi dar evident ca motivul principal este faptul ca nu circula nimic, nici un buz, tram sau metrou. Asa ca odihna - ne-am sculat la 10. L-am tinut si pe Robertel acasa si ne asteapta o zi plina de jucat si de bucatarit bunatati :)
Alysh sanatate multa
si pe aici da cu virusi cam agresivi, a fost cald zilele trecute. Vad ca noi suntem ok, la modul ca desi avem nas infundat, totusi nu e cu febra, dureri de gat etc. La mine la servis e focarul - am trei colegi care stau de o saptamana acasa, ma intrebam cand imi vine randul ![]()
Lori - pupici si la voi, am salvat linkul cu activitati, poate poate ne inspira ceva ;) Merci frumos.
Inais - da mai, hai sa ne vedem saptamana aviatoare ?? ce ziceti? Va pupam !!! :) Banuiesc ca tu esti la servis azi, nu?
Luminel felicitari pentru luatul deciziei. Hai, tot asa ininte, cu curaj si hotarare 
Gata, fug la joaca ![]()
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti