Nu mai zbor cu Wizz Air!
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Au avut o zi in care erau reduceri pentru membri clubului (nu stiu cum se cheama, a, da, alta pacaleala!) si a doua zi aveau aceeasi reducere pentru toata lumea. |
Niciodata reducerile nu sunt la fel de mari pentru membri si non-membri. Eu sunt in clubul lor de 'peste prajit' cum zice frate-miu si am luat bilete cu 52E/ dus-intors/ 2 persoane la Bruxelles de exemplu... Adica cam cat ne costa trenul Bucuresti- Constanta pe amandoi si retur .
Cu carutul nu am avut probleme, de fiecare data am fost chemati la boarding primii (si ceilalti pasageri cu copii) si ne-au luat carutul la scari. Stewarzii sunt OK, zic eu.
Da, este neplacut pentru ca: nu sunt locurile desemnate, nu ai mancare si bautura incluse, sunt foarte stricti la bagajul de mana, scaunele nu se rabateaza etc. Totusi, sunt low-cost si de undeva se taie niste cheltuieli ca sa fie asa...
Prin comparatie, cu Austian ne-au dat 1 briosa sa mancam la un zbor de 1 ora si ceva pentru ca nu 'pica' pe ora de pranz
danamiha spune:
O prietena care are card wizzair a platit biletele pentru noi, am economisit 50 de euro. La cat de des zburam ne-am gandit ca nu se merita cardul...
cristinuk@ spune:
nu tre sa corespunda numele de pe card cu numele de pe bilet? eu am la blueair si nu pot cumpara decat pt mine ....
ladyJ spune:
Mie mi se par niste preturi extrem de mici, chiar 50-60 de euro poate sa coste un bilet?
Sigur ca la banii astia nici nu e necesar sa ridici pretentii. Alte companii care nu sunt low cost au pastrat preturile dar au redus calitatea serviciilor. Spre exemplu Tarom, Lufthansa.
Fomalhauti, vroiam sa-ti zic de deteriorarea bagajului, referitor la hartia semnata de tine. Pai cu tarom de exemplu, care nu e low cost, am fost despagubita cu fix 20 de dolari pentru ca mi-au distrus geamantanul care costa mult, mult mai mult. Asa scria pe contract, contract pe care il accepti practic cand cumperi biletul. E drept ca asta a fost cu vreo 9-10 ani in urma, dar ma indoiesc ca s-au schimbat lucrurile.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui ladyJ Mie mi se par niste preturi extrem de mici, chiar 50-60 de euro poate sa coste un bilet? |
Nu. 2 bilete
doina2222 spune:
Noi am platit in medie cam 750Ron - dus-intors Timisoara - Dortmund
2 adulti si copilul
Bilete luate cam cu 2 luni inainte.
Ioana_Pos spune:
Doina, mi-ai amintit ceva important. Wizz are un stil propriu de a reduce preturile - cam cu 6-9 saptamani inainte de momentul plecarii se gasesc cele mai mici preturi. Atentie insa, sunt valabile preturile 1 zi sau 2, sau chiar mai putin daca se epuizeaza biletele la oferta.
De ex, acum sunt cele mai mici preturi pentru sfarsit de martie, inceput de aprilie. Barcelona, 24-30 martie, 50e/ pers/ dus-intors.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Nu. 2 bilete Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
In cazul asta, orice pretentie este pur si simplu...nepotrivita.
danamiha spune:
Nu, nu trebuie. Sigur la wizzair.
Noi pt 3 bilete dus-intors Timisoara - Valencia, (perioada 1-30 august) am platit 2340 lei, avem si doua bagaje la cala, acestea sunt 80 euro. Din ce povestiti voi nu mi se par ieftine. Le-am cumparat saptamana aceasta luni, iar miercuri erau cu 1100 lei mai scumpe. Anul trecut am platit cam tot aceasta suma, biletele fiind cumparate in februarie tot pt august. Inainte de plecare erau f.scumpe...
citat din mesajul lui cristinuk@ nu tre sa corespunda numele de pe card cu numele de pe bilet? eu am la blueair si nu pot cumpara decat pt mine .... |