Nu mai zbor cu Wizz Air!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genioaranico spune:

buzna genioara nicoleta: imi pare rau sa aud asta,eu imi facusem o parere buna despre ei dar vad ca nici ei nu mai sunt seriosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mama mea impreuna cu alti 25 de pasageri au fost lasati la sol in luna decembrie pe aeroportul LUTON dupa ce bagajele le fusese urcate in cala aeroportului, i-au trimis sa isi ia bilete 320 Lire la urmatoarea cursa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Noi am fost foarte multumiti!
In decembrie am venit doar eu cu baietelul(1 an si 5 luni)in Romania,am platit 58 de euro-doar dus,bilete cumparate cu 9 zile inainte de plecare.
In ianuarie,pentru un zbor dus-intors Cluj-Napoca-Venetia,pentru mine si sora mea am platit 304Ron.
Sotului i-am luat bilet dus intors Venetia-Bucuresti cu 42 euro.

Si da,am avut prioritate cu bebe,caruciorul ni l-au luat de la scara avionului,fara sa ma puna sa semnez nici un document.Si cand am fost fara bebe,prima chestie ce o ziceau cand incepeau imbarcarea era ca pasagerii care calatoresc cu bebelusi pana la 2 ani si cei cu priority on board sa se prezinte in fata ghiseului de imbarcare.

De cate ori am calatorit cu ei am avut un zbor ok.Si o sa mai calatorim cu ei,cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Si noi suntem multumiti de wizzair! am zburat cu ei de multe ori pe ruta cluj sau tg mures - barcelona, cu copil si fara. Nu am avut probleme de nici un fel!
Singura chestie neplacuta sa zic asa sunt preturile pe care le cer pt sucuri sau ceva de rontzait. Dar se poate supravietui, daca zbori 1-2-3 ore, nu mori de foame

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

Si noi suntem multumiti de wizzair! am zburat cu ei de multe ori pe ruta cluj sau tg mures - barcelona, cu copil si fara. Nu am avut probleme de nici un fel!
Singura chestie neplacuta sa zic asa sunt preturile pe care le cer pt sucuri sau ceva de rontzait. Dar se poate supravietui, daca zbori 1-2-3 ore, nu mori de foame

Asa e,preturile sunt cam piparate .Siii ce nu mi-a placut mie a fost caldura insuportabila(pentru mine).Si astfel de fiecare data a trebuit sa imi iau ceva de baut.

Imi aduc aminte,cand am calatorit prima oara cu ei nu stiam ce preturi au,ca altfel mi-as fi pregatit bani marunti; si asa ca aveam numai bacnote de 50E.Cand am platit ceea ce comandasem(4 euro daca imi aduc bine aminte)o stewardesa imi spune: Doamna,dar nu aveti banii marunti? Eu:-Nu! -Atunci nu aveti ceva cartofi,ceapa sa ne dati in schimbul produselor ?
Pana la urma,mi-a adus restul dupa ce a platit toata lumea ceea ce isi comandase.Ba chiar,i-a adus lui Stefanut o gustarica(cerandu-si scuze pentru cele intamplate,desi in opinia mea nu se intamplase nimic atat de grav).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_stefi

Cand am platit ceea ce comandasem(4 euro daca imi aduc bine aminte)o stewardesa imi spune: Doamna,dar nu aveti banii marunti? Eu:-Nu! -Atunci nu aveti ceva cartofi,ceapa sa ne dati in schimbul produselor ?
Pana la urma,mi-a adus restul dupa ce a platit toata lumea ceea ce isi comandase.Ba chiar,i-a adus lui Stefanut o gustarica(cerandu-si scuze pentru cele intamplate,desi in opinia mea nu se intamplase nimic atat de grav).

si eu am patit cu bancnote, dar gasea pana la urma o modalitate de a-mi da rest...si mereu au fost amabili...

Mergi la inceput