Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 21
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac Kym e scumpic foc bebelusul tau ! www.gradinacris.blogspot.com |
multumesc mult!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
valicutza spune:
citat din mesajul lui Katy82 Miha felicitari pentru cele 2 liniute. Valicutza bafta multa. Multe fete au reusit dupa HSG. Bafta! Ma indoiesc ca e de la rana pe col, nu are treaba. Probabil a gasit ceva pe acolo. Acum eu stau si ma intreb daca a gasit vreo problema nu tb mai intai rezolvata si apoi HSG-ul? De ex sa spunem ca e candida sau tricomonas, tb sa scapi mai intai de ele si apoi procedura. Nu stiu, poate nu e de la asta rezultatul 2. Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
ma uit acum din nou pe foaia de rezultat si nu e vorba de candida sau trichomonas, e bifat la cocobacili predominanti , si la detalii explicative scrie asa;
frecvente celule provimentoare superficiale si intermediare
prezente celule endo..reactive cu nuclei hip..
frotiu inflamator,infectie cu modificari celulare reactive
e scris f indescifrabil, deci eu inteleg ca e vorba totusi de o infectie , dar dr nu a parut f deranjata de ea si a zis ca neaparat facem hsg-ul.
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
valicutza spune:
citat din mesajul lui kmy_black valicutza mie ultimele 3 teste papanicolau mi-au iesit de gr 2, dar nu mi-a recomandat niciodata medicul tratament pt asta, ce-i drept mereu mai apare cate o candida si treb sa o tratez dar cam asta e povestea in cazul meu!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!! |
da, la mine nu e vorba de candida, e doar o mica infectie , am scris mai sus descrierea de pe foaia de rezultat, merg pe mana doctoritei , ea e singura mea speranta
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
kmy_black spune:
valicutza
ca tratamentul sa isi faca efectul si ca bb sa se arate cat mai curand!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
valicutza spune:
citat din mesajul lui kmy_black valicutza ca tratamentul sa isi faca efectul si ca bb sa se arate cat mai curand! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!! |
multumesc mult si asa sa ne ajute Dumnezeu pe toate de aici
in curand
kmy_black spune:
monique
cum merge cu remediul nou pe care il faci acum?
cum te simti?
fetele mele de suflet
camcris spune:
citat din mesajul lui lorena_86 camcris dar la eco nu s-a vazut niciodata? chiar nimic in neregula? |
ba da, polipul sa vazut acum 1 an si ceva dar nu am putut sa-l scot ca am avut acea infectie cu care m-am luptat 1 an
sincer eu mi-am pierdut de mult speranta sa am un bb curand, probabil ca DD are alte planuri pentru mine, mai tarziu ma vad cu un copil dar pana atunci mi-am pierdut increderea ca voi reusi asa repede.
gabyv te rog sa ma ierti cu acea postare din urma, nu vreau sa fii suparata pe mine, nu am vrut sa te jignesc, sunt de acord cu tine cu ce ai spus.
multumesc tuturor fetelor de sustinere si incurajari, dar luna asta nu facem prostii ca suntem amandoi pe antibiotic, sperante luna care vine vom vedea cum sta treaba
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mya85 spune:
deci sa inteleg ca am avut ovulatia atunci in ziua 9-10 cand am avut mucusul acela gelatinos??
mami de (25.07.2010)