Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 22
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!1
o de duminica va ofer, putin mai usoara si cu un pic de aroma de scortisora!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miha_23 spune:
buna fetelor,
Mya85 cred ca se poate ca ovulatia sa fie mai devreme si eu am avut cm cand ovulatia a fost de prin z9 si cum zice Kmy avortul influenteaza ritmul organismului.Daca ai vz in z9 corpul gelatinos si apoi doar cremos sigur a fost atunci ovulatia.
Valicuta sa scapi repede de infectie si sa vina liniutele
Camcris nu iti pierde speranta vine bebele cand nu te astepti, cu incredere in Dumnezeu.
miha_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gina85 Miha am uitat sa te intreb:ceva simptome ai avut,vrem detalii |
Inca dinainte sa aflu rezultatul am avut dureri de sani, senzatia de balonare..o emotie la burta uneori destul de puternice ca luam Nospa, gura uscata, noaptea am 2ore cand nu mai ma ia somnul dupa ce ma duc la baie,adorm si mult mai devreme seara. Vineri la servici imi pica ochii de somn. Acum vad ca mi-a trecut durerea de burta dupa ce am luat aseara utogestanul. Greata sau pofte nu am. Sunt simptome suportabile, in afara de balonarea aceea pe restul nici nu le-as baga in seama dar le identific si le notez.
tu in ce zi esti dpo?, a trecut starea care o aveai?
Simo_82 spune:
Miha,
Felicitari pentru cele II liniute! Sa aveti grija de voi, iti doresc sarcina la termen si fara greturi!
Fetele in perioada fertila, spor la prestat!
9+
anne_marie79 spune:
Buna dimineata , scumpele! Va doresc o duminica binecuvantata!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miha_23
Inca dinainte sa aflu rezultatul am avut dureri de sani, senzatia de balonare..o emotie la burta uneori destul de puternice ca luam Nospa, gura uscata, noaptea am 2ore cand nu mai ma ia somnul dupa ce ma duc la baie,adorm si mult mai devreme seara. Vineri la servici imi pica ochii de somn. Acum vad ca mi-a trecut durerea de burta dupa ce am luat aseara utogestanul. Greata sau pofte nu am. Sunt simptome suportabile, in afara de balonarea aceea pe restul nici nu le-as baga in seama dar le identific si le notez. tu in ce zi esti dpo?, a trecut starea care o aveai? |
In afara de starea aia de voma pe care am avut-o,m-am simtit si eu balonata si gura uscata ca beau mai tot timpul,mi se usca gatul si paraca simt ceva asa la sani,de parca ar fi umflati un pic ,nu ma dor tare dar ma deranjeaza...
Stiu ca toate simptomele astea apar po si de aceea vreau sa fiu realista,sunt abia la 7po ,is la jumatatea drumului....ma ilud singura asta fac..
gabyv spune:
Buna
Camcris, nici vb sa fiu suparata pe tine. Sunt suparata pe viata mai mult. Sper ca dupa ce ai scapat de cauza sa fie mai bine si sa vina bb repede.
Sper ca nu se vede bizar ce scriu, pt ca sunt de pe mobil.
Eu tot cu dureri de cm, desi e prea devreme.
Pe o parte ma bucur ca o sa fac IA, dar eu tot mai speram ca raman natural.
Lore cum a fost la interviu?
Alex pup
Draguta!!! Pe unde esti? Pup
lorena_86 spune:
buna fetelor
azi test ffffff pozitiv
liniutza era muuuult mai pronuntata si colorata decat cea de control
voi cum ziceti sa prestam?
sotul are spermograma foarte buna
ma gandeam diseara, maine si poimaine, ba chiar de doua ori pe zi maine
deci clar nu mai apuc foliculul la eco
asta e