Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 20
gina85 spune:
URRRRRAAAAAAAAA,FELICITARI MIHA,ma bucur mult pt tine si incearca sa fii linistita si serena ca totul o sa fie bine....
Katy82 spune:
Buna fetele! Sunt deja la ovulatie asa ca nu mai am cand sa fac HSG-ul. O sa iau legatura cu doctorul poate reusesc luna viitoare totusi.
IPopica rezultatul de la prolactina poate fi influentat de f. multi factori, asa ca nu intra in panica. Eu te sfatuiesc sa repeti analiza si sa te documentezi bine cu privire la pregatirea pt ac. analiza.
Crismac mai bine nu ramai in luna in care iei antibiotic, oricum ele vor spori sansa de a avea bebe luna viitoare.
RoxyAna si cum au iesit testele alea? Ai grija ca s-ar putea sa fi insarcinata si sa ai iminenta de avort mai ales daca ai si un serviciu care pp carat. Eu te sfatuiesc sa mai faci un test sau cel mai bine un beta.
Miha23 eu zic ca sunt sanse sa fi insarcinata!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Katy82 spune:
Deny posibil sa se fi dat peste cap menstra si din cauza problemelor de la serviciu.
Mya durerea de a nu avea al doilea copil este incomparabila cu a nu avea nici unul. Tu cel putin ai rams insarcinata, pe cand multe dintre noi nici asta nu reusim. Eu zic ca va veni si bebe 2, stai linistita. Tocmai pentru ca reusesti sa ramai insarcinata sansele sunt foarte mari.
Lore bafta multa la interviu. Sa nu-ti fie teama.
MeAlex eu sunt mai vaicareata din fire asa ca mie mi-ai dat o lectie. Multumesc si Doamne-ajuta, sa fie bine data viitoare.
Gina este mult prea devreme. Cu stomacul cum stai? Nu cumva de acolo vin problemele? Eu aveam stari de greata de la helicobacter.
Camcris te felicit din inima. Am mari sperante pentru tine luna viitoare. Cand imi vine incarcatorul de la telefonn o sa te sun sa stam de vorba. Pup.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Katy82 spune:
Miha felicitari pentru cele 2 liniute.
Valicutza bafta multa. Multe fete au reusit dupa HSG. Bafta! Ma indoiesc ca e de la rana pe col, nu are treaba. Probabil a gasit ceva pe acolo. Acum eu stau si ma intreb daca a gasit vreo problema nu tb mai intai rezolvata si apoi HSG-ul? De ex sa spunem ca e candida sau tricomonas, tb sa scapi mai intai de ele si apoi procedura. Nu stiu, poate nu e de la asta rezultatul 2.
kmy_black spune:
in sfarsit am reusit sa ma asez si eu un mom la pc si am vazut urarile postate mai sus , de aici am dedus ca pana la urma s-a spart gheata
felicitari Mihaela
acum ,ma pun si pe din urma!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
lorena
bafta la interviu!!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
valicutza
mie ultimele 3 teste papanicolau mi-au iesit de gr 2, dar nu mi-a recomandat niciodata medicul tratament pt asta, ce-i drept mereu mai apare cate o candida si treb sa o tratez dar cam asta e povestea in cazul meu!!!
fetele mele de suflet
mya85 spune:
Katy iti dau dreptate, asa e, e mult mai mare durerea in cazul celor fara copii, stiu asta...
Eu sunt acum in ziua 16 a CM. Nu prea am bagat eu de seama mucusul cervical pana acum dar dupa ce am pierdut sarcina am inceput sa ma interesez pt ca am vrut sa raman in luna aceea si pt ca nu aveam de unde sa stiu cand va fi ovulatia dupa avort m-am documentat putin pe internet. Problema e ca in luna in care am ramas insarcinata am vazut mucusul acela gen albus de ou in ziua 15 a CM si prestasem in ziua 12. Dupa ce am pierdut sarcina nu am vazut nici un mucus dar ciclul a venit la 28 de zile iar luna aceasta am avut mucusul acela in ziua a 9a seara cand am si ... Mi se pare f ciudat ca a aparut atat de repede, deoarece intotdeauna am ciclu regulat, la 28 de zile... Oare a avut loc atunci ovulatia?? Pt ca in ziua 14, 15 era cremos deja...
mami de (25.07.2010)
kmy_black spune:
mya
poate avortul a modificat si ceva din orgamisnul tau si nu mai are acelasi ritm k inainte!
fetele mele de suflet
crismac spune:
Katy nu am de gand sa-mi asum nici cel mai mic risc !Mai ales ca dupa acest tratament runda a doua a retetei are si Cervucid (nu stiu daca am scris corect )dar am citit si recomandarile Lorenei
Fac tratament si stau cuminte .
Miha felicitari si sa fie intr-un ceas bun !
Mya si eu sunt la al doilea BB si cred ca organismul meu nu mai functioneaza ca la 20 de ani . Daca nu o sa mai fie - asa cum spunea cineva - noi macar avem o bucurie .
www.gradinacris.blogspot.com