Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 19
miha_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Nu am intrat ieri ca am avut multa treaba. Lore, succes! Miha, felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos. Eu am niste dureri ca de cm, sper sa nu imi vina mai devreme, macar sa astepte luni. Pup |
Multumesc mult gaby
MeAlex spune:
Miha, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Din ce stiu de la mai multi medici, doza minima de Utrogestan este 400 mg pe zi (dimineata si seara, intravaginal, ca se absoarbe cel mai bine, daca iei pe gura se pierde extrenm de mult). Am citit pe un topic ca pentru anticorpii antispermatici, este util sa iei Aspenter, dar recomand mai degraba sa intrebi doctorul. Iti pot da numar de telefon sau adresa de mail sa intrebi si la Hematologie la Fundeni ca se pricep. La probleme de tiroida nu ma pricep, stiu doar ca se fac analize periodic in sarcina!
Puuuuup!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
miha_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Miha, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen! Din ce stiu de la mai multi medici, doza minima de Utrogestan este 400 mg pe zi (dimineata si seara, intravaginal, ca se absoarbe cel mai bine, daca iei pe gura se pierde extrenm de mult). Am citit pe un topic ca pentru anticorpii antispermatici, este util sa iei Aspenter, dar recomand mai degraba sa intrebi doctorul. Iti pot da numar de telefon sau adresa de mail sa intrebi si la Hematologie la Fundeni ca se pricep. La probleme de tiroida nu ma pricep, stiu doar ca se fac analize periodic in sarcina! Puuuuup! Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Multumesc Mealex, utrogestanul intravaginal il voi lua am uitat sa precizez, legat de cantitate am sa -l mai intreb pe doctor. Eu nu pot lua aspenter pentru anticorpi antispermatici pt ca am si tiroidita, endocrinologul mi-a spus ca aspenterul va ataca si el tiroida si creaza alt haos. Asa ca iau doar eutirox 75/zi pentru tiroidita si pentru anticorpi nimic. TSH am reusit sa il controlez momentan, acum o sa il evaluez mai des.
lorena_86 spune:
buna fetelor
miha felicitari, sarcina usoara si fara complicatii
la mine si azi e negativ testul
si am nevoie de acordul vostru sa o trec pe miha in titlu
cine e de acord?
astept raspunsuri
valicutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel Morning, girls!
Tratamentul e pentru ce? tinem pumnii pentru miercuri, foarte bine ca o faci. Daca doare, inseamna ca ai "obstacole" pe trompe si le elimina substanta...dar doare pt scurta vreme, ca nu stai decat vreo 10 minute la interventie. Bafta, sa ajungi sa intaresti statistica de gravidute ramase dupa HSG! Wishing for rainbow baby dust ! |
pentru o usoara rana pe col , cred ca de aceea mi-a iesit si papanicolau clasa 2 .sper sa fie de efect tratamentul,ca a fost ceva banuti, si mai am si luni de cumparat substanta de contrast care am auzit ca e aproape 200 ron, dar asta e, ce nu facem pt a veni bebe mai repede
in curand
lorena_86 spune:
vali ai mare grija la cervugid ca nu ai voie sa ramai in periada in care-l administrezi
da malformatii grave
daca crezi ca ajungi cu el pana dupa ovulatie mai bine ai face pauza de la prestat luna asta
dr mea tot zicea si insista la pacientele care faceau tretament cu el sa se asigure ca nu raman sau nu sunt deja insarcinate
valicutza spune:
iau doar 6 zile, din z 5 , adica de ieri seara, pana miercuri , cand voi fi z 10 ,si fac hsg-ul , sigur ovulez undeva z 14-z 15, sper ca e ok , ca am mari sperante dupa hsg
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
valicutza spune:
si oricum doctora mea a zis fara contact astea 6 zile pana in hsg , cand sunt pe tratament cu cervugid si antibiotice.deci stam cumintei, sper doar sa pot sa fiu in stare sa prestam dupa hsg , ca in urmatoarele 3-4 zile ar fi ovulatia.
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
lorena_86 spune:
o sa fii vali ca dupa interventie nu mai simti nimic
totul tine de sot sa fie cat mai bland si sigur nu vor fi probleme
tin pumnii